Stock fabia rs mı yoksa polo gti mı?

Thread: Stock fabia rs mı yoksa polo gti mı?

1. O.E's Avatar

O.E said:

Talking Stock fabia rs mı yoksa polo gti mı?

Arkadaslar basıma bi olay geldi sizinle paylaşmak istedim açıkcası şaşırdım. Gece arkadasimla beraber devriye atıyorduk Antalya'da bi tane stock polo gti denk geldi düzlükte bi bastık yetişemedi sonra ben frenledim önüme gecti tekrar bastı ardından ben bastım arkadan geldim tam geçerken frene asıldı. Bir olay daha sabah okul yolunda ben tek kisiydim arkadasım iki kişiydi yine arkadan gelip geçtim. Bunun açıklamasını bilen arkadaslar yardımınızı bekliyorum kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Açıkcası arabamı yarışmak icin almadım ama bir yerden şeytan dürtmeye başladı arabam zırh stock sadece yay var orta susturucu iptal ettim bunlarında fazla bisey katacağını düşünmüyorum.

2. Merthan's Avatar

Merthan said:
    Benim düşünceme göre Polo Gti'ı geçmeniz biraz zor,çünkü bu 3'lünün hızlanma testlerinde (Gti-Cupra-Rs) gti önde gözüküyor. Kimisi şanzıman oaranlarından diyor kimisi kalitesinden diyor bilemicem ama polo hızlı bizden

3. O.E's Avatar

O.E said:
    Valla basıma gelen olayı anlattım ama bende sunu duydum gti in 1-2-3 U iyi rs zaten 4 ten sonra cok guzel yürüyor hızlanma videolarına bakarsan belki anlarsın. Cuprayi hic denemedim bile. Sanırım o bizim aramızda en hantaliymis duyduğuma gore souluyorum yanlış anlaşılmasın

4. Merthan's Avatar

Merthan said:
    Başkan bu mümkün değil. Polo Gti şanzıman oranları 2mizden de fazla yani ilerde koparıyor.
    Hantal falan değil,Vw-Seat-Skoda üçgeninde Polo hantal olabilir mi sence?

5. O.E's Avatar

O.E said:
    Polo demiyorum kardesim cupra hantal niye yalan soyliyim zaten bilsem muhabbeti buraya konu bile acmam ama ciddi anlamda cok şaşırdım. Nedenini de bilmiyorum arabam zırh stock

6. punto_multijet's Avatar

punto_multijet said:
    arkasına gti yazısı yapıştırılmış başka versiyon polo bence

7. fatihcelik's Avatar

fatihcelik said:
    2 ayni arabanin ayni yurumedgni goren biri olarak senin arabanin dogustan cigerli oldugunu dusunuyorum
    //M Power

8. O.E's Avatar

O.E said:
    Quote Originally Posted by fatihcelik View Post
    2 ayni arabanin ayni yurumedgni goren biri olarak senin arabanin dogustan cigerli oldugunu dusunuyorum
    Eyvallah ta sende bak gti var bi sebebi var mı sence ben 1-2-3 polonun cok iyi olduğunu biliyorum ama 4 ten sonra rs cok guzel yürüyor. Yada benim yürüdüğüm gti lar cesetti

9. ceyhun737's Avatar

ceyhun737 said:
    Quote Originally Posted by O.E View Post
    Eyvallah ta sende bak gti var bi sebebi var mı sence ben 1-2-3 polonun cok iyi olduğunu biliyorum ama 4 ten sonra rs cok guzel yürüyor. Yada benim yürüdüğüm gti lar cesetti
    Antalya gti kaynıyor deneriz bir gün biriyle net görmüş oluruz durum neymiş

10. O.E's Avatar

O.E said:
    Aynen ama iste güven olmuyor zırh stock diye çıkıyorsun adam yürüyor gidiyor inşallah deneriz bi gun stockla o zaman anlarız

11. Gko said:
    normalde fabia'nın polodan daha agır oldugunu biliyorum biraz garip olmuş
    Quote Originally Posted by Berk007 View Post
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

12. dragon07's Avatar

dragon07 said:
    olm senin arabada dedeman ciğeri, piyasa havası var yürür tabii ama dedemandan cıktımı yürümez sizde bikaç tanede ibiza cupra var onlarlada denednmi

13. O.E's Avatar

O.E said:
    Quote Originally Posted by Gko View Post
    normalde fabia'nın polodan daha agır oldugunu biliyorum biraz garip olmuş
    Polo daha ağır bildigime gore 30 kilo. Bide su durum var ne kadar etkiler bilmiyorum benim arabama sandık motor geldi. 500 km sehir icinde 4000 deviri geçmeden 500 km sehir disinda kullandim 500 km de yokuş aşağı vites kuculterek kullandım. Rodaj güzel yapıldı yani. Belki onun farkı da olabilir. Ama pek zannetmiyorum.

14. O.E's Avatar

O.E said:
    Quote Originally Posted by dragon07 View Post
    olm senin arabada dedeman ciğeri, piyasa havası var yürür tabii ama dedemandan cıktımı yürümez sizde bikaç tanede ibiza cupra var onlarlada denednmi
    Abi Dedeman havası +10 beygir bizde bi erdem de cupra var oda Antalya'da degil stocklarda berkayin cupra da stock degil.

15. mkilbuga's Avatar

mkilbuga said:
    https://www.youtube.com/watch?v=CDLuzRIpXX4
    FABIA 0-100 7.3 / 0-150 14.7

https://www.youtube.com/watch?v=A-Ue9kFRvvo
    GTI 0-100 7.13 / 0-150 17.23

16. Sercan AKCAN's Avatar

Sercan AKCAN said:
    videodaki skoda vrs de tcs kapalı poloda acık tcs aracı baya tutuyor.Skoda yarım depo polo full depo vRs geçiyosa ciğerlidir fabrikasyon masallah aracınıza

17. O.E's Avatar

O.E said:
    Quote Originally Posted by Sercan AKCAN View Post
    videodaki skoda vrs de tcs kapalı poloda acık tcs aracı baya tutuyor.Skoda yarım depo polo full depo vRs geçiyosa ciğerlidir fabrikasyon masallah aracınıza
    Teşekkürler dün geçtiğim de de ben iki kişiydim tcs açık ve full depoydu

18. OrcunInce's Avatar

OrcunInce said:
    2013 modeller için konuşacak olursak, gti - cupra - rs hızlanmalar.

19. ahmet_xy said:
    Quote Originally Posted by O.E View Post
    Polo daha ağır bildigime gore 30 kilo. Bide su durum var ne kadar etkiler bilmiyorum benim arabama sandık motor geldi.
    gelen motorun kodu CAVE miydi, CTHE miydi? gerçi CTHE gelse ecu uyumsuzluğu olurdu.. CAVE gelmiştir..