geçen gece banada denk geldi aynı şekilde ışıklarda yan yana geldik ben kafa önde yürüdüm sonra yollarımız ayrıldıbikaç kişiden duyduğum kadarıylada bizimkiler birazdaha iyi yürüyor zannedersem
Skoda Fabira RS Ağırlık 1.318
VW Polo GTI Ağılrık 1.269
Seat Ibiza Cupra Ağırlık 1.184
Ağırlıkları.
Tabi burda fabia 5 Kapı olarak geliyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Gti in arkasindan bastim tam yetistim frene basti demissin.
Farkli seritten mi yoksa tam arkasindan mi bastin.
Bu gibi durumlarda tunel cok onemli .
İnstagram:
guven_arabacioglu
yarım saattir fabia rs ve gti videoları izliyorum ilk sıktıkları saniyeden yüze kadar olan hesaplara göre fabia çok azda olsa daha kısa sürede görüyor 100 çok alengirli bi konu bu deneyip görmek lazım ben geçen dedğim gibi ışıklarda kafa önde 3. vites bitirdim yolumuz ayrıldı sonra
Ilk tünel yaptım ama biraz yaklaşinca yan seride çıktım değişen bisey olmadı açıkcası. Yanına geldigimde frene bastı sunroof var ful depo bide iki kısıyiz o tek kişi 4 kapı sunrooflu. Ben tcs acik bastım bide. Anlamadım.
rs power![]()
Kırmızı gti plakasını soylemiyim cunku ben bu konuyu insanların arabalariyla dalga gecmek icin degil iki araba arasında ki farkı merak ettigim icin actım![]()
3 arabada birbirinin aynısı.3 aracada binmiş ve memleketin en hızlı vrs'nin sahibi olarak söylüyorumyol tutuş olarak en başarılısı ve 4. vitesi en güçlü olan fabia.
Amma velakin stock fabia 150den sonra polodan da cupradan daha yavaş.
slowest tsi of cosmos
Servisteki ordinaryüs uzay mekiği profesörü usta kırması bana sormadan dsg ve motor yazılımı güncellemişti ve bu sayede benim yazılım uçmuştu. 200 km kadar yazılımsız binmek durumunda kalmıştım. Stock hali ile 150den sonrası bana,diğer 2 arabadan da yavaş gelmişti. Teknik bir ölçüm yok tabi tamamen benim gözlemim söylediğim durumlar. Stock olarak bir deneme yapıp hepimizi aydınlatabilirsin aslında![]()
slowest tsi of cosmos
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)