araçların şanzuman oranlarına göre geçmeniz mümkün değil tabi bu benim görüşüm yanlış anlaşılmasın .....
kardeşim bunu görmeden anlayamayız bizde bitane yazılımsız stok polo gtı var 4 kapı sanruflu full olanı denemek istersen bu gün akşam 20:00 de hilmi bekende olcak gelirsen deneriz
Only Can God Judge Me
Yazılımsız stok polom var akşam denemek istersen kepez üstünde olucam gelirsen deneriz fabıa rs bende çok merak ettim şimdi ciğerliymiş.. araban
Dr.Ecu EcuTunıng
BİR GÜN ÖLÜRSEM TABUTUMU 4 KİŞİ TAŞIYACAK YA, ÖNDEKİLER 1.60 BOYLARINDA ARKADAKİLER 1.90 BOYLARINDA OLSUN MAKSAT ÖN BİRAZ BASIK DURSUN
ama arkadaşın fabiası stok değilki. orta susturucu iptali ve yay var. bence deneyeceği gtida da aynı spekler olmalı.
kardeşim yay olması skıntı değil sorun yok
Dr.Ecu EcuTunıng
BİR GÜN ÖLÜRSEM TABUTUMU 4 KİŞİ TAŞIYACAK YA, ÖNDEKİLER 1.60 BOYLARINDA ARKADAKİLER 1.90 BOYLARINDA OLSUN MAKSAT ÖN BİRAZ BASIK DURSUN
Stock polo ayarlayalım kepez üstü basin görelim tahinci beygiri gibi donen skoda vardi dedeman da senin mi arac![]()
sağlıklı iki stock araçta polo 130'dan sonra daha hızlı.
VW Polo V GTI 180 hp - Specs & Performance
Skoda Fabia II RS 180 hp - Specs & Performance
Kusura bakmayın bi kaç zamandır yazamıyordum baya bi sorun yaşandı sanırım0539 659 09 94 numaran denemek isteyen arkadaşlar olursa araması yeterli müsait olduğumuz bi zamanda deneriz tabi ki. Antalya da zaten 1 tane rs var oda benim. Dediğim gibi stock olmak şartıyla müsait olduğumuz bi zaman deneriz
BVL Vrs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)