User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: LÜtfen acİlll yardim kaza yaptim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama senin araban yüzde 50 yi geçmemiş ondan benim arabanın kasko bedeli 26800 ortada 14 500 lük bi hasar var yani şöyle düşündüğünde kasko bu aracı 17 18 e rahat satar desek üstünede 6 7 bin tl koyup bana 7 bin vermesimi işine gelir yoksa 14 500 servise vermesimi işine gelir yani çıkacak sonuç olumsuz olursa ikinci exper isteyip bu sefer mahallemdeki ustama götürmek olucak ki oda kesin perte çıkar dedi

aliaslanim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence dışarıda özel serviste yaptır. bu aracın parçaları zebil gibi bakkalda bile bulunuyor. çıkma parçalarla airbagler dahil en fazla 5000 tl ye yaptırırsın. neden dersen aracı satacağın zaman 5000 tl hasar kaydı görünmesiyle 15000 tl görünmesi arasında bayağa fark far. sağ kapı komple 750-1000 tl arası, airbaglar 750-1000, tampon 400-500 tampon far 250tl katalizör en fazla 500 etti sana 3000 tl toplamda 1000 tl işçilik versen 4000 tl fazla fazla yeter. işin rast giderde cıkma parçalarda aynı rengi bulursan arabanda boya bile olmaz. serviste yaptırma derim.

aliaslanim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yetkili servislerini son zamanlarda böyle şeylerde çok duyar olduk. sırf parçadan ve işçilikten kazanmak için oyunlar döndüğüne çok şahit oldum. aracın fiat ve reno hariç başka araç olsaydı direk PERTTİ.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı aliaslanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yetkili servislerini son zamanlarda böyle şeylerde çok duyar olduk. sırf parçadan ve işçilikten kazanmak için oyunlar döndüğüne çok şahit oldum. aracın fiat ve reno hariç başka araç olsaydı direk PERTTİ.
    katılıyorum, bir ara pert alıp toplayıp kullanmayı düşünüyordum, bu araçtan çok daha iyi durumda pertler vardı..

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oranlar dediğin gibiyse o aracın perte ayrılmaması gibi bir durum olmaz. pert için bastır.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pert olunca fazla kesinti olmuyorsa ki olacağını tahmin etmiyorum ses etme bence çünkü bu kazadan dolayı aracın zaten yapıldıktan sonra bu hasar kaydıyla bu hasarla büyük fiyat kaybedecek eksperle kendin görüş orta yolu bul ve arabadan kurtulmaya bak ben buna benzer durumlarda hasar bedelini nakit alıyorum sigortadan araç sahibine veriyorum aracıda hasarlı halde satıyorum eline geçen para sağlam halinde edeceğinden daha fazla oluyor ....bilgin olsun
    high power tuning [ subaru -honda]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı highpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pert olunca fazla kesinti olmuyorsa ki olacağını tahmin etmiyorum ses etme bence çünkü bu kazadan dolayı aracın zaten yapıldıktan sonra bu hasar kaydıyla bu hasarla büyük fiyat kaybedecek eksperle kendin görüş orta yolu bul ve arabadan kurtulmaya bak ben buna benzer durumlarda hasar bedelini nakit alıyorum sigortadan araç sahibine veriyorum aracıda hasarlı halde satıyorum eline geçen para sağlam halinde edeceğinden daha fazla oluyor ....bilgin olsun
    kardeş sen tam olarak nasıl yapıyorsun biraz daha deyatlı anlatabilirmisin şimdi dediğin gibi yaparsam hem aracı hemde hasar bedelini alma hakkım varmı yoksa hasar fiyatını nakit alıp aracı sigorta şirketimi satıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)