ARkadaşlar cok kararsızım yorumlarınızı esırgemeyın
Orjinalı bu Mat siyaha boyayalım logo nikelaj kalsın diyoruz. diğeri ise alttaki.
Buda takılan panjur. Kaput ucu boşluğuna panjurun kendı parcası var o gelıyo o boşluk kapanıyor.
Saygılar.
ARkadaşlar cok kararsızım yorumlarınızı esırgemeyın
Orjinalı bu Mat siyaha boyayalım logo nikelaj kalsın diyoruz. diğeri ise alttaki.
Buda takılan panjur. Kaput ucu boşluğuna panjurun kendı parcası var o gelıyo o boşluk kapanıyor.
Saygılar.
Düşünürsen elimde bora logosuz panjur var, fk'nın. çok az kullanıldı tertemiz. Eski boracılar bilir, vazgeçilmezleridir. Şuan üretimi yok parçanın.
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Arkadaşlar şuanda fabrikasyon takılı değil logosuz olan takılı. kaput ucu parçayıda arabanın rengine boyatıp takcaz. sonra bakıcaz duruma. yorumlara devam lutfen![]()
tavsiyem bu şekilde
![]()
orjinali boya. logo orjinal kalsın panjur mat siyah yakışır
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yerinde olsam çıkma kaput alırdım uzatırdım hafif(hayvani bad-look) değil sade hoş,hem panjur gelen kısmıda doldurturdum.Kontrastı farlar zaten yapıyo,suan mevcut kullandıgın ızgara(logosuz) alt ızgaralarla gayet uyumlu ama o ufak parçayı da taksan gene istediğin gibi olmicak cunku ek olarak durucak 0a0 bir goruntu mumkun değil..
Bunları yapmicaksan stock devam et..
- K -
________
Dr.Ecu
Oem iyidir.![]()
Drive to win!
Aracın rengi aynı daha iyi anlaşılır. Ufak bir işlem ile logodan kaynaklanan boşluğu kapattırabilirsin. İster çıkma bir kaputa , ister kendi kaputunua yapabilirsin.
![]()
Teşekkür ederim. gerçekten cok kararsız kaldık. e şmdi arabanın orjınallıgınıde bozmak ıstemıyorum. (kaputa parca kaynatıp boyatma olayı) bi bakaım şu kaput ucu parça boyansın ona gore kararımızı vercezteşekkürler degerlı yorumlarınız ıcın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)