Merhaba öncelikle adım Ömer iletişim fakültesi mezunuyum 22 yaşındayım aranıza yeni katıldım. Nasipse baba desteğiyle bir araba alacağım. 11-13 bin tl civarı bir bütçem var. tercihlerim ve incelediklerim arasında peugeot 306,206,307,406. honda 93-96 arası civic, prelude. fiat albea, marea,brava, eski kasa seat leon. renault megane 1 ve r19, opel vectra A ve astra A var çevremde bazılarıda tofaş al diye aklıma giriyor. tercihlerimi daraltma ve karar verme konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.farklı önerileri de değerlendirebilirim iyi forumlar şimdiden teşekkür ederim.
![]()

farklı önerileri de değerlendirebilirim iyi forumlar şimdiden teşekkür ederim.
Alıntı

velhasılkelam clio hb aklımda ama çok uçuk fiyatlar istiyorlar şimdi 13-14 bin tl vermekte zor geliyor. poloların satışı nasıldır. çok eski idarelik bişe istemiyorum 91 üstü avrupa araba düşünüyorum. en azından iki üç sene bana sorun çıkarmicak soğuk iklimde rahat kullanabileceğim bir araba. otomatik vites si'ler var uygun fiyata fakat otomatik vitesi sorun olabilir. sonucta -30lara düşen bir iklime sahip erzurum ve yakıt tavan yapar şanzımanıda sağlam değildir diyorlar. 1.5 practicalarda da aynı sistem doch motor var bu yüzden hondayı silersem mazdayıda silerim renault-vw grubuna kalırım ozamanda. şuan aklımdaki arabaları 5e düşürdüm. practica, civic, megane, clio ve polo açıkçası hem dik duran hemde uzun vadeli arabalar. fakat practica'nın piyasası ölü sanırım.