shell ' den şaşmam . . .
sımdı aldım 3.09 aygazdan
www.honda-tech.com
Shell önceliğim,sonra BP ve eğer halkapınar veya seferihisar Bpet'e yakınsam ondan alırım diğerlerini düşünmem bileHem ucuz hem şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı.ucuz etin yahnisi falan değil yani adam işini düzgün yapmadıktan sonra Shell,BP vb x şubesi sorun yaşatıyor.
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
Madem neden arıyorsunuz, Mogaz'i tercih etmemin nedeni senelerdir aynı istasyonun aynı kaliteyi bozmuyor olması. Istanbulda ise en yakın ipragaz var denedim gazı guzel o yüzden ipragaza da iyi diyebiliyorum.
istasyondan![]()
şaka la şaka tamam küfür etmeyin opetten çünkü yağlı ve daha ıyı gıdıyo ama daha cabuk bıtıyo ayrıca lpg fıltresının anasını ağlatıyo . sonuç ? sonuç benzıne eş değer performans ama hızlı bıtıyor
benım aracımdakı zavollı kıtte bunu gormus ve onlarca kez test etmıs olarak soluyorum. diğer yerlerden alınca lpg li gibi opetten gaz alınca benzınlı gibi gidiyorollıng de bile lpg le gazlıyorum performansından memnunuz
![]()
tuzlada bizim eve 100 metre uzaklıktaopet var. sürekli oradn ve aynı pompadn alıyorum fakat okul için sakaryaya geldiğimde ise shell tercih ediyorum. özellikle shell diye değil saçama sapan firmalar oldugu için
shell deki gaz bana çabuk bitiyor gibi geliyor ne zaman oradan alsam menzilde 15 20 km oynuyor. shell gaz alınca daha çok yakıyormuş gibi hissediyorum.
şuana kadar beni benzinde de gazda da üzmeyen tek firma bp dir. 97 oktanı da iş görür gazı da. en uzun menzillerimi bp gaz da yapıyorum zaten.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Shell bence de çabuk bitiyor. O yüzden tercih etmiyorum.
Bp'den alırım genelde. Bp yoksa opetten alıyorum.
Custom Electronic Projects
ben lukoil in gazı yani akpet gazı çok denedim eski araçlarımda. en iyi km değerlerini lukoil de yakalamıştım. fakat şu full istasyonlarını satın aldıktan sonra hiç denemedim . çünkü full hep alengirli yakıt satardı. eğer bulabilirseniz eskiden beri hep lukoil olan istasyonlardan akpetgaz ı bi denemenizi tavsiye ederim.
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)