Leon'la ceza yiyen '' apache '' değil miydi zaten Çetin abim :D
Printable View
Leon'la ceza yiyen '' apache '' değil miydi zaten Çetin abim :D
1,5 senedir Fransız APP li xenonlu spor yaylı aracla istanbulda geziyorum yediğim ceza sayısı 1. Oda FSM köprüsü çıkışında gümbürtüye gittim. Diyeceğim o ki adam gibi kullanana kimse ses etmıyor.
Sis fari acmak tutku degildir 1.
Cinsellik sevmeyen erkek varsa annesiyle güne gitsin 2.
Arabamin jantlarini sis fari ile eş değer tutmak nasil bi mantik? 3.
Komik olma sende biliyosun sakaryada bu işi adam gibi yapan kişi sayisinin 1 elin parmaklarini gecmeyecegini
Buralarda rahatım açıkcası :D Senenin 2 ayı sakarya'dayım zaten.Bulupda ceza yazsın bakalim :)
bu kacıncı böyle eylem ama acılım isteyenleri hiç bi zaman masum göremedim bu videodada keza aynı...
inş bu ara hükümetten birisinin cocuguna cam filminden ceza yazarlarda filmden ceza yeme derdi biter. ***** bu ara araları acık emniyetle buda tuzu biberi olur.
Kanun diye bir şey var duydun mu daha önce bilmem... O kanun denen çokacaip şeyde suç diye bir kavram tanımlamışlar.. suç'un karşılığına da cezayı oturtmuşlar..
Yani ceza, suça göre veriliyor. Zararlı zararsız'a göre değil.. Kanun denen o çokacaip şeyde suç olarak tanımlanmış şeyi yaparsan, cezayı yersin..
modifiye kavramı gorecelı kavramdır... işte herkez burada birbirinden ayrı düşüyor.. sana göre sis farı acmak tutku değildir ama kimine görede jant boyamak ve egzoz takmak..
ben bu işi iyi yaptıgımı dusunuyorum artık polıslerden ve fahrilerden gına geldi. arabamın butun ayarlarını kıstırmak zorunda kaldım. her adapazarına her gittiğimde polıslerle kose kapmaca oynuyorum.. her polıs cevırmesınde saga cekmek zorunda kalıyorum sebep ne arabam mımlıymıs daha dogrusu bütün 106 mımlıymıs polıs kendı agzıyla soyluyor... kanunlar ve dogrular tektır ve herkeze esıt uygulanmalıdır.
Yorumların hepsini okudum da bi an egm.gov.tr deyim sandım.
Maaşallah kimse bitli yorganı üzerine almamış gene.
Neyse, gene de bu haksız cezalar orada olduğu gibi istanbul da da var, bizimde canımızı sıkıyor.
Üniversiteyi Sakarya da okumuş biri olarak orada da defalarca ceza yedim bu fahrilerin işgüzarlığını çok iyi biliyorum.
O yüzden konuyu açan arkadaşı çok iyi anlıyorum.
Adamın modifiye anlayışını yargılamaya gerek yok, serzenişte bulunmuş, bence haklı da kendisi.
Aslında herkeste biraz sorun ve hatalar var..
İlk konu şu, araban tofaşta olsa typerda olsa arabayı kendi içinde hazmediceksin, her gördüğün kavşakta yanlamıcaksın, her gördüğün manitada cadde boyu kopmıcaksın, her kafa tutana parlayıp patlata patlata gazlamıcaksın. İlk konu bu araç sahibi bu bende dahil olmak üzere hepimiz önce arabayı içimizde sindirmemiz gerekli.
İkincisi, ben egzozlu yaylı filmli xenonlu arabada kullandım bir poliste gelip sen napıyon gel bakayım sana egzozdan bi ceza yazalım demediler. Neden hep efendi takıldım. Nerde apaçi takımı var hepsi çevirmeye girdiğinde ben yanlarından akıyodum .. Bu arada yanlış anlaşılmasın aracı park halinde ceza gelenler veya şahsi eksiklik barındıran insanlardan ceza yiyenleri tenzih ederim.
En önemli husus şu, polise düşman gözüyle bakma, onu gördüğünde dünyan değişmesin. Herkesin kafasında bi ön yargı oluştu teşkilat içindeki çürüklerden ama unutmayın öyle insanlar biliyorum ki ADAM GİBİ ADAMLAR.. Siz karşı tarafa saygılı olun o size olmazsa sizde tutumunuzu ona göre değiştirin. Çevirmeyi girip ne var ne oldu yine diye atar yapmanın gereksiz olduğunu kabul edin, o adam keyfinden gecenin bi vakti evini ailesini bırakıp seni durdurmuyor. Bu onun görevi ve emir kulu olayı abartmayın. Tekrar söylüyorum çürüklere lafım yok. Her meslekte böyle tipler var emin olun..
Diğer bi konu ise cadde adabı, yıllardır araba kullanırım eğer bi yere acele gitmiyorsam 2.vites 1500 - 2000 dd arası seyrederim bi allah ın kuluda selektör yapmaz korna çalmaz niye ? arkadaki geçebilecekse sağdan giderim milleti kuyruk yapıp cadde modunda gezmem ölmezsin hızlan ilk boşlukta sağa geri ak. Halk modlu araba gördü mü celalleniyor bu kesin daha fazla üsteleyip ışıkta geçme iki arabanın arasında zorlayıp girme *** yok emin ol. makasa girme yayaya yol ver ölmezsin.
Diyeceklerim bu kadar, kimseye ders vermek haddime değil yanlış anlaşılmasın ama hatanın çoğuda bizde..
Fahri trafik müfettişinin cezaları 'araç sattırıyor' - Memurlar.Net
Fahri trafik müfettişinin kestiği delilsiz ceza mahkemeden döndü Haberi
vsvs örnekleri çok adamlar birşey yapmışlar işin ilginci iyide yapmışlar ellerine yüzlerine bulaşmamış.
Mesele kim daha iyi yapıyor meselesine gelirse bu işi hep daha iyisi bulunur , para/çokomel bandında bu işler,
Ama sen haberi okuduğun ve İstanbulda temde olan komiklikler gibi birşey olmadığı halde APAÇİ lan bunlar bizi rezil ediyorlar dersen adama sorarlar sen kimsin diye?
10-20 bin yatırmak değil ama gece beni uykumdan uyandırmak egzoz sesini uykumda beynime sokmakta değil gözümü kör edene kadar sisleri parkları açıp bembeyaz xenonumsu nur ışığı gibi bembeyaz ışığı gözüme sokmakta değil bu işlere kriter olur mu olur haklısınız ama devlet şuan bununla uğraşamaz güzel bir yolsuzluğun üstünü örtmekle kayıplarını da vatandaştan çıkarmakla meşgul. fahrilerden bahsediyorsunuz neler çektiğinizi tabi ki bilemeyiz ama sonradan da söylediğim gibi kuru'nun sayısı fazla olunca yaş olanda arada mecbur gidiyor önüne geçemiyorlar.
Sakarya da ki 106 cılar serdivanda tam gaz giderse bu senide etkiler tabi :) Aracına bağlıysan orjınal kullan kimse sesini çıkarmaz... Ben öyle yapıyorum ve trafikte hiç sıkıntı çekmiyorum :) Bende bilirim egzoz yaptırmasını ama neden bile bile lades yapayım ? Yazın turbo bir setup yapıcaz arabaya egzoz aklımda sadece acaba ses çıkar mı? diye...
açmış bekliyorlar zaten, daha ne açılımı istiyorsunuz ki :D :D
kurallara aykırı birşey varsa tabıkı ceza yazılacak yazılmalıdırda ama demek istediğim devletin ıkı kuruma arasında buyuk bir celıskı war.. araç muayeneden abart egzozla basık halde ve merceksız zenonlarla gecıyorsa trafık ekıplerı buna ses cıkarmamalı... egerkı bı kanunsuzluk warsa zaten muayeneden gecirme..
walla arabamın butun ayarlarını kıstırdım ve egzozuda soktum.. genede her denk geldiğim cevırmedende selamlasmadan geçemiyorum...
adam akıllı gazlamayı öğrenene kadar herkes'e hak bu cezalar