User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
103 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sakarya'da Modifiye Açılımı İçin Eylem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapan cezasını bulsun. Bizim isyanımız normal şartlarda seyir halindeyken Fahri trafik polisleri tarafından gönderilen prasa gibi kesilen cezalara. Park halindeki araçta bile modifiye aksam görürse ceza geliyor hemen.
    Gündüz güzel gözüksün diye sis yakıyoruz - CEZA
    ARAÇ BASIK - CEZA
    Zenon far - CEZA
    Film Cam - CEZA
    Egsoz var ama 1500 devir trafikte geziyoruz - CEZA
    Ve bir çok sayamadığım zararsız şeyler.
    konuyu sadece 9. posta kadar okudum.

gündüz güzel gözüksün diye açtığınız sis ve merceksiz 40 liraya taktırdığınız zenon için yediğiniz küfürün haddi hesabı yok.

hiçkimse aksini iddia dahi etmesin, egsoz takıp da 1500 devirde giden ya polisi görmüştür ya da yakıtı bitiyordur. bir gün kendime hakim olamayıp sokakta gürüldeye gürüldeye gezen o zararsız egsoza, hele bir de geceyse, inip birşeyler tıkayacağım diye korkmuyor değilim. filme karşı değilim (kendi aracımda perde mevcut), ancak bu şekilde modifiye eylemi değil daha çok modifik eylem olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlaşıyorsanız sorun yok bence
    selamlaşmanın bedelini akşam ewe gidince resımleyerek yollarım

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlaşmanın bedelini akşam ewe gidince resımleyerek yollarım
    Selam verdik borçlu çıktın diyorsun
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam verdik borçlu çıktın diyorsun

Silvia17
    Misafir
    Arkadaşlar bence konu çok saçma bi yere kaymaya başlamış modifiye kişiye ve arabasına güzel gelen şeyleri kombine ederek yapmasıdır.Ama bu Türkiye de çok farklı boyutlara taşınmaya başlandı replica ürünü bulan aracına takmaya ve huzur bozmaya başladı.Merceksiz zenonlar,coilover sız yaylar ve buna ek olarak soba borusu gibi egzozlar girdi işin içine.

Kimse kimseyi rahatsız etmese bence hiç böyle seyler olmayacak.Kimse de kimsenin arabsına camur atmasın zaten adam begenmiştir yapmıstır modifiye yi ama lütfen orjinal parçaları kullanalım.Benim aracımda Hks power egzoz var dı insanlar rahatsız olduklarını dile getirdiler bende ona bir cozum buldum ve kumanda koydum vakti geldigi zaman acıyorum vakti gelince kapatıyorum.Zenonlarım zaten mercekli yani karsı tarafı rahatsız etmedikce kimse kimseye laf etmez.Benim en rahatsız oldugum merceksiz zenonlar karsıdan vti geliyor gören sanki Tır geliyor zannetcek eger bir seyden zevk almayı istiyorsanız paraya kıyın ve ORJİNAL ürünler kullanın. KUSURA BAKMAYIN BİRAZ UZUN OLDU.ARTIK BAŞKALARI YÜZÜNDEN CANIMIZIN YANMASI TAK ETTİ!

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Her şeye eyvallah da ayarsız far, merceksiz xenon, saçma renkteki farlar ve gece gündüz sis olmadığı halde sis farını açanlara tahammülüm yok.

He gündüz sis farını açınca çok süper görünüyor arabalarınız he

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkinci bir örneği yoktur muhtemelen A aracını sürerken B aracını bağlanacak konuma getiren
    Hahah... Yeter ki o yapsın..Ona her şey serbest.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakarya da Fahri Trafik müfettişleri Türkiye genelinde 2. Olmuş.. Siz hala neyi tartışıyorsunuz ?
    Burası İstanbul mu veya Ankara mı ? Sakarya'nın Nüfusu kaç ki bu adamlar Türkiye genelinde ceza kesme rekoru kırmışlar ve 2. olmuşlar.
    Ne diyeyim insan evladıyım..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu açılım denemesi nispeten daha mantıklı duruyor
    geçen yapılan apaçi tarzında yol kapama gibi değil sonuçta.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakarya da Fahri Trafik müfettişleri Türkiye genelinde 2. Olmuş.. Siz hala neyi tartışıyorsunuz ?
    Burası İstanbul mu veya Ankara mı ? Sakarya'nın Nüfusu kaç ki bu adamlar Türkiye genelinde ceza kesme rekoru kırmışlar ve 2. olmuşlar.
    Sadece bizim eve 5-6 tane geldi Serdivanda herkese ceza yazan Fahri 8000 tane kesmişti en son bu yıl, o da kac ay once. Deşifre olursa linç ederler o adamı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu açılım denemesi nispeten daha mantıklı duruyor
    geçen yapılan apaçi tarzında yol kapama gibi değil sonuçta.

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fahri müfettiş bana da yollamış kemerden. Suçumuz belli bişe demedim de sabah 8'de işin mi yoktu be adam.

Bi de Serdivan'da dün bi FN2 Type-R vardı, kırmızı. Burdansa eğer kahve diyarında iki laf edemedik arkadaşla. Valla kulağımıza tecavüz ettin haberin ola. Böyle devam ederse cezaların ardı arkası kesilmez Serdivan'da. Karakolun önünde kesicide geziyo millet.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O fahri müfettiş bana da yollamış kemerden. Suçumuz belli bişe demedim de sabah 8'de işin mi yoktu be adam.

Bi de Serdivan'da dün bi FN2 Type-R vardı, kırmızı. Burdansa eğer kahve diyarında iki laf edemedik arkadaşla. Valla kulağımıza tecavüz ettin haberin ola. Böyle devam ederse cezaların ardı arkası kesilmez Serdivan'da. Karakolun önünde kesicide geziyo millet.
    dün akşamki typer ı tanıyorum. İmam osurursa cemaat sıçarmış diye bişey var. Corvette gelir ferrari gelir 350z gelir gazlarsa typer rahat durmaz 106 rahat durmaz şahin rahat durmaz. Sonra gelir hepsi açılım yapalım rahat gazlayalım der. Olay sadece typer'da bitmiyo, bir iki tane değil ki çekip atasın bi kenara..

Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum ben arabam kapalı garajdayken ceza yedım... ceza bana saat 23,30 da yazılmıs.. o gun kardesımde bende 4-12 calısıyorduk.. arabanın anahtarıda yanımdaydı.. cezada fahrilerden yazılmıs gürültüden cevreye zarar veriyormusum...
    yine benim yazdığıma geldik. 23:30 da ceza gelmiş diyosun, adamlar karakolun ordan geçerken yada başka bir yerde olduklarında (Fahriler) plakanı alıyorlar. Eğer o plaka başka bi trafik ekibi yada fahri tarafından başka bi yerde alınmışsa, yada alınan plaka hakkında 155 aranıp şikayette bulunulmuşsa affetmiyolar. Muhabbet senin evde olman yada işte olman değil, arabayı garaja sokmadan önce yaptığın

Ve bunu hepimiz bile bile yapıyoruz. Arkadan ceza geleceğini, 50 mt ilerimizde karakol olduğunu, sivil ekiplerin dolandığını , trafiklerin pusuya yattığını bile bile gazlıyoruz.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

TD251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki typer ı tanıyorum. İmam osurursa cemaat sıçarmış diye bişey var. Corvette gelir ferrari gelir 350z gelir gazlarsa typer rahat durmaz 106 rahat durmaz şahin rahat durmaz. Sonra gelir hepsi açılım yapalım rahat gazlayalım der. Olay sadece typer'da bitmiyo, bir iki tane değil ki çekip atasın bi kenara..

yine benim yazdığıma geldik. 23:30 da ceza gelmiş diyosun, adamlar karakolun ordan geçerken yada başka bir yerde olduklarında (Fahriler) plakanı alıyorlar. Eğer o plaka başka bi trafik ekibi yada fahri tarafından başka bi yerde alınmışsa, yada alınan plaka hakkında 155 aranıp şikayette bulunulmuşsa affetmiyolar. Muhabbet senin evde olman yada işte olman değil, arabayı garaja sokmadan önce yaptığın

Ve bunu hepimiz bile bile yapıyoruz. Arkadan ceza geleceğini, 50 mt ilerimizde karakol olduğunu, sivil ekiplerin dolandığını , trafiklerin pusuya yattığını bile bile gazlıyoruz.
    Kardesim sen keske polis olsaydin
    Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dostum ben 4-12 calısırken 23.30 gıbı arabamı garaja nasıl sokayım veya ona yakın saatlerde nasıl gezeyım işteyken???? 23.30da bnm aracım ordan geçmiş ve ceza yazmıslar

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tabi olay type-r'da değil sadece. O gece özellikle o arkadaş çok hırçındı, bağırta bağırta gazlıyordu, dönüp tekrar geliyordu falan. O yüzden dedim. Özellikle orda karakol olmasına rağmen milletin bu derece rahat olması şaşırtıyor beni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurunun yanında yaş da yanıyor.. performans egzost = sesli mi demek ? bunu bence tartışmamız lazım... ses olayından acıkcası ben de rahatsızım heleki yazın cam kapı acıkken cidden geceleri cok rahatsız edici oluyor.. ama durup dururkene de ceza yazılıyor mu derseniz evet tabi ki yazılıyor ... benim aracımdan motor sesi haric ses cıkmıyor.. ama buna ragmen app plaka söktüm, filmleri söktüm ve 2 3 aydır caddeye inmiyorum eminim ki sırf arabada coil var diye görseler bağlama teşebbüsü yapacaklar, ya da sessiz olan egzostum cift cıkış diye.. ya da siyah renkli jant diye.. neyse... sonuçta bu işi de kuralına vs uydurup aslında bir açılım şart.. polislerin insiyatifinde olunca biri iyi oluyor biri kötü oluyor.. ne yapacağımızı şaşırıyıroz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karşıdan dün gece köye giderken xenon lu bir mahlukat geliyordu uzunları yaktım ama yinede onun kadar rahatsız etmedi araba o yüzden çok kızdım ne biçim arabasın milletin arabası kör ediyor sen yapamıyorsun dedim ve kör oldum sağa çektim arabamı geçmesini bekledim yoksa bir yere vuracaktım kesin geçene kadarda başka yere baktım. baktım ki geçici körlüğe neden olmasın diye. o yüzden modifiye yapılacaksa hakkıyla yapılması gerektiğini düşünüyorum başkasına sıkıntı yaratıyorsa ızdırap oluyorsa o modifiye değil benim gözümde
    YamahA Xmax 250 ABS

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göz tansiyonum var arka sislerini kupkuru havada yakanı uyarıyorum sellektör v.s
    anlamazsa sıkıştıra sıkıştıra yanından geçiyorum gözümdeki zonklamayı tarif edemem bazı araçların arka sislerinde

minibüste hiç sorun yok yapana uzun kısa sis açıyorum , araba zaten yüksek
    traktör farı yemiş tavşan gibi apışıp kalıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)