parayla pırasa gibi yaşıyor bence. Para olmasaydı gitmişti şimdiye. Gerçi böyle yaşamaktansa gitmek daha makbul.
parayla pırasa gibi yaşıyor bence. Para olmasaydı gitmişti şimdiye. Gerçi böyle yaşamaktansa gitmek daha makbul.
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Benim kuzenim malesef 1 aya yakın yoğun bakımda kaldı bu cihazlara bağlı , girerkenki halini hatırlıyorum.İçeri biz girmiyorduk yengem sürekli girdiği için farkı anlaymıyordu sanırım ama son zamanlarda birkez ben görmek istedim cidden tanıyamadım kendisi 21.gün sonunda.Bu kadar hızlı kilo veremez bir insan.Kendisi rahmetli oldu ama çok kötüydü![]()
Bu adam kaç yıldır böyle , eminim bir fotoğraf bile gelse asla ve asla tanıyamayız.Artık kendisi bizim bildiğimiz Schumacher değil![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Böyle bir haber okudum doğrumu acaba
Michael Schumacher mucizesi! Tam beş yıl sonra… – Spor Haberleri
umarım haber doğrudur kaç gündür bende takip ediyorum ve ümit ediyorum ki Schumacher' i F1 izlerken görürüz.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Yalnız 5 senede 1 tane foto paylaşılmadı. Ve de resmi bilgi de verilmiyor hep varsayım, sızma bilgiler. Bu kadar seveni olan bir adam için nedir bu gizemli durum anlam vermek güç.
Instagram: mutusgarage
bence haber yalan.
ocak ayı ıcerısınde bı müze acılacak onun reklam calısması bıle olabılır.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Haberin kaynağı şurası sanırsam:
Michael Schumacher: 5 years on from F1 legend's life-changing accident | Daily Mail Online
Gavurcasından anladığım kadarıyla bir süredir tüplere bağlı olmadığı ve yatalak olmadığı, ancak eşinin isteği üzerine sağlık durumunun açıklanmadığı ve bu isteğe tüm eş-dostun saygı gösterdiği söyleniyor.
Ekstra olarak Dallas'ta beyin travmalarına yönelik çalışan bir kliniğe aktarılması söz konusu imiş.
Bir aile dostu Bild'e açıklama yapmış sanırsam, asıl kaynak orası sanırsam.
Sürekli haberler geliyor ama kesin bilgi yok
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)