gecmis olsun.........
Geçmiş olsun ...Alarm şart yalnıs hatırlamıyosam araba bp nin oralarda duruyodu...
geçmiş olsun alarm her zaman panik yaptırır alarm taktırsan iyi olur....velette amma inatmış kapı acık gir bak yazısını iyi düşünmüşsün![]()
Orj kaset çalarlı teyip... spotla aydınlatsam, camı kapıyı açık bıraksam kimse girip tenezzül bile etmiyor![]()
Geçmiş olsun talihsiz bir olay yaşamışsın zehir zıkkım olsun çaldıkları ne varsa.Ben kapalı garaja koyuyorum 24 saat güvenlik var dışarı cıktığımdada gözümün önunden ayırmamaya calışıyorum biraz kafam rahat ama cam filmi olayı ilginc geldi biraz araştıracağım.
güvenlik cam filmi olursa zor kırılıo ama kırılıo yinede kırılmıo diye birşey yok bende siyah film wardı tekme sessizce kırmış polis dediki eğer diğer camı kırsa mahalle ayagı kalkardı ama film oldugu için cam patlamadıgından dolayı ses çıkmamıştır dedi. film çözüm değil elmasla kesiolar çok prof ise cam fitillerinden söküolarmış![]()
geçmiş olsun kardeş
benim de eskiden bi ara teybi çalmışlardı..
kamasonic teybin arka kısmını çalıp napıcaksa![]()
arkadaşlar ögrendiğime göre tek bnm araba değil 3-5 arabaya aynı anda girmişlersu anda rahatım otoparkta duruo
)) 1 aya kadarda garaj yapıcaz kısmetse
![]()
evinin yakınlarında benzinlik varsa oraya bırak bence...
aslında aküyü söküp (-) kutup başından 220v bağla dicem ama boşver![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)