Şimdi gördüm konuyu ben çanakkale den elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım
Printable View
Şimdi gördüm konuyu ben çanakkale den elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım
az önce çeşitli yerlerdekı tanıdıklarımı da aradım daha fazla yarrdım toplayabılmek için ugraşacağım
Konuyu yeni gördüm bende ailem ve arkadaşlarımla beraber gerekenyardıma katkıda bulunacağız.
arkadaşlar bana para değil de yiyecek ,giyecek,battanıye ıvır zıvır gıbı seyler gonderebılırsınız kendım ellerimle ulaştırırım para konusuna pek gırmek ıstemıyorum.
İskele Mevkii No:3 Uğrak büfe çanakkale/lapseki
0543 810 55 22
Ayrıca canakkale den arkadaşlar benı eklesınler bulusup napıcagımızı konusalım
https://www.facebook.com/taylanercan.bintepe
Bugün üniversite ile görüştük, kaymakamlıkla iletişime geçecekler. Yapabileceğimiz bir şey olursa tarafımıza bildirecekler okuldan da bir şeyler toplanacak ihtiyaç olması durumunda. Bize öyle bir talep gelirse ben de buradan paylaşacağım.
Ortak para hesabı oluşturulursa, destek olmak isterim. Konuyu takipteyim.
arkadaşlar illa biri vasıtasıyla yardım yapmanız gerekmiyor. kendiniz direkt hesaba para yatırabilecekken neden başkalarını yorasınız ki :)
bu hesap amcanın kendi hesabıdır. büyük ihtimalle emekli maaş hesabı. direkt amca ya gider yani. biz böyle yaptık.
iban no: tr15 0001 0000 7709 5020 4250 02
alıcı adı: hüseyin alacaoğlu (evi yanan amcamız)
eft zamanı geçti diye yardım edemeyenler ziraat bank hesapları varsa istedikleri an havale de çıkarabilirler.
hüseyin alacaoğlu
ziraat bankası - bayramiç şubesi (şube no: 77)
hesap no: 9502042 - 5002
bu arada birileri yardım etti diye yardım etmemektense siz de yardım edebilirsiniz.
bonus: http://www.haberimturkiye.com/index....tti.49517&d=tr
Ekşiden konuyu yakip edebilirsiniz, burdan güncelleniyor konu sürekli
https://eksisozluk.com/canakkalede-e...4079?a=popular
ekşide toplanan yardımın 80 bini bulduğu yazıyor. umarım doğruluğu gerçektir.
Hesap, alıcı bilgileri ilk posta yazılırsa daha net görebiliriz sanırım.
100.000 tl ye yaklaştık şu an.
Ben mesajla ilettim ilk mesaja eklenir diye ama henüz bakılmamış olabilir. Yine de buraya ileteyim.
iban no: TR15 0001 0000 7709 5020 4250 02
alıcı adı: hüseyin alacaoğlu (evi yanan amcamız)
eft zamanı geçti diye yardım edemeyenler ziraat bank hesapları varsa istedikleri an havale de çıkarabilirler.
hüseyin alacaoğlu
ziraat bankası Çanakkale - bayramiç şubesi (şube no: 77)
hesap no: 9502042 - 5002
2013 ün bütün mutsuzluğunu yerle bir etti bu yardımlaşma. o insanların duası yardımda bulunan bir çok insana umut olacak eminim. teşekkürler Chatin bilgi için. ekşideki ilk post epey karıştı takip etmekte baya zorlanır oldum.
Konuyu bende yeni gördüm. Perşembe hesabı teyit edip yazabilirim burdan.
Bilgiler doğrudur..
Arkadaşlar bu yaşlı insanların sanırım hiç bir yakını yok sahiplenecek.. ***** ortalık şerefsiz kaynıyorken ve herkes paraları direkt yaşlı amcanın hesabına yatırınca yararlanmak isteyenler olabilir.. ***** herkes bağırıyor şu kadar para oldu fln.. Kimin ve neyin kontrolü altında ki güvenlikleri? Bir devlet kurumu kaymakamlık v.s sahiplendi mi acaba durumu bilgi sahibi olan var mı?
Konu bir sureligine sabit yapilsa aslinda daha dikkat cekici olabilir, Umarim yardimlarimizla en kisa surede evlerine kavusurlar.
Arkadaşlar cuma günü bir partinin heyeti yardım etmek ve bilgi almak için gidicek lapsekiden, ben de onlardan bilgi alır. burada sızınle paylaşırım
Böyle bir habere rastladım 'Bu yardımlar yeter, artık göndermeyin' demişler ama yaşlı çiftin o hallerini görünce insanın elinde ne varsa yardım edesi geliyor
'Bu yardımlar yeter, artık göndermeyin' - Genel Bakış- ntvmsnbc.com
haberlerde ızledım dun 40 bın cıvarı yardım toplandı ev yenıden yapılacak dedıler.