Bu kaza 350z kazasi ise kazayi yapan arkadas isten siyirmak icin kazayi baskasinin ustune yikmaya calisiyormus, cok dogru yolda emin adimlarla gidiolar, insanlarda vicdan falan kalmamis, 3kagidin bini bir para olmus
Bu kaza 350z kazasi ise kazayi yapan arkadas isten siyirmak icin kazayi baskasinin ustune yikmaya calisiyormus, cok dogru yolda emin adimlarla gidiolar, insanlarda vicdan falan kalmamis, 3kagidin bini bir para olmus
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Alkollü kaza yapıp ölüme neden olan kimse Allah belasını versin idam edilsin.
Direk önyargılıyım sorgusuz infaz yapıyorum kendi adıma.
Sadece konu başlığını okudum devamına bakmadım bile.
Öyle bir insanlık hali yok.Alkol alıp direksiyona geçip kaza yapmak insanlık hali olamaz.
beyler ogrencım ehlıyetsız aracla takla atmıs yanındakı yegenı ölmüş ceza alırmı
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Şikayet edilmesine gerek yok tutanak varsa kamu davası açılır. Eğer resmi mercilerin haberi yoksa vs bilemeceğim. Kamu davası ise yeğeni vs olmasına bakmaz. Başınız sağ olsun.
www.honda-tech.com
Hayır bilip bilmeden burada nasıl böyle bir ithamda bulunabiliyorsunuz.
Nasıl lekeleyebiliyorsunuz kulaktan dolma bilgilerle?
Ortada bi suç atma yok ve kazayı yapam arkadaş şuan cezaanı çekiyor.
Vicdandan dem vurmuşsunuz, siz insanları suçlarken bi elinizi vicdanınıza koyun bakalım, tabi hala bi vicdanınız varsa.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Yarin aksam atasehir starbucksa gel, ben duyduklarimi anlatiyim sen yasadiklarini anlat, hatta arabayi satin aldiklari -pardon odunc aldiklari mi demem lazimdi- arkadasi cagirayimCezasini cekecek tabi sucluysa eger dimi?
Arkadasin cezasi kesinlesmedi, cezasini cekiyor demek dogru olmaz bence, belki sucsuzdur
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Ben yaşadıklarımı anlatsam kafi, duyulandan daha inandırıcıdır eminim.
Araba ödünç alınmadı aslanlar gibi parası ödenip alındı, noter satışı ollmadı, istedğğimiz plakayı alabilmek için.
Suçluysa elbet cezasını alacak da burada aslı olmayan bişiyi söylemek niye, hele ki bahsettiğiniz kişi kendini savunamayacak durumdaysa şuan.
Son olarak kimseye suç atılmamıştır emin olabilirsiniz.
Olayın 1. Ağzı sayılırım. Bilginize.
Konu dağılmasın iyi forumlar
Daddy Cool..
Benim tek söylemek istediğim, sizin DUYDUĞUNUZ gibi arkadaşımın suçu kimseye atması gibi bir durumun söz konusu olmadığıdır.
Duyulanlarla, böylesine hassas bir konuda herkesin görebikeceği bir yerde bişiler yazmak ne kadar doğru oda size kalmış bişi.
Hayırlı geceler.
Daddy Cool..
350Z in vurdugu tir benim cok yakin bir arkadasimin firmasinindir kazayi anlattigidinda kanimiz donmustu resimleri gordugumuzde moral bozmustu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)