Bazı bankalarda borç kapama kredileri var. Hangi bankanın öaaş müşterisiyseniz oraya gidin borçlarımı tek bankaya toplamak için kredi çekmek istiyorum diye söylersen yardımcı olurlar.
Bazı bankalarda borç kapama kredileri var. Hangi bankanın öaaş müşterisiyseniz oraya gidin borçlarımı tek bankaya toplamak için kredi çekmek istiyorum diye söylersen yardımcı olurlar.
hepsini kır at yavas yavas öde tek bankaya borclansyim hikayelerini gec 2 gun sonra bakmissin yine 3 tabe olur borcinda 2 katı durjmda
evox
aranızda kredi kartı borcu olan arkadaşlar var ise pm atsınlar yardımcı olabilirim bu işi yapan üsküdarda beyaz eşyacı arkadaşım var kredi kartı borcunuzu nekadar ise beraber gidip atm den ödüyosunuz daha sonra kendi pos cihazı ile yatırdığı tutarı 9 eşit taksitle çekiyor , pos cihazları kurumsal bayiye tanımlı olduğu için fazla bir komisyonda almıyor bu konuda elimden geleni yapabilirim arkadaşlar
allah hepimizin yardımcısı olsun kredi kartı bitiriyor insaları
Selamlar ;
Garanti gs bonus'umun taksitleri de dahil tüm borcunu bir seferde ödedim bugün bankada. Şimdi bakıyorum limit %100 kullanılabilir gözüküyor. Buraya kadar problem yok. Ancak gelecek dönem işlemler (taksitler) menüsüne baktığımda taksitler öyle duruyor. Kafam karıştı var mı bir bilgisi olan ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)