facebook tasarımım suanda boyle çok kullassız bunu eskı halıne cevırme yolu varmıdır acaba ? konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın
edit diğer arkdaslarımda hala aynı yasarımı kullanıyor ben hıcbırsey yapamadan kendı bu tasarıma gecmiş
![]()
facebook tasarımım suanda boyle çok kullassız bunu eskı halıne cevırme yolu varmıdır acaba ? konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın
edit diğer arkdaslarımda hala aynı yasarımı kullanıyor ben hıcbırsey yapamadan kendı bu tasarıma gecmiş
![]()
bu tabletler icin gelistirilen bi index modeliydi sanırım herkese gelmedi bende yok mesela acaba neye göre bu tasarıma gecirdiler sizi ?
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Bir ara tarayiciya eklentileri vardi halen var mi bilmiyorum.Arastirin isterseniz.Pc basina gectigimde bende bakabilirim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
o eklentıyı yukledım az once zaman tunelı tasarımından oncekı tasarıma gecıyor baska bır eklentı varmıdır ?
browser değiştirip farklı bir browserdan girmeyi denedinmi..
Alternatif olarak şimdilik kullanabilirsin.. yalnız chrome kullanma chromeda iki url dede aynı yere çıkartıyor..
touc.facebook.com yada m.facebook.com
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bildirimler mesajlar kısmı var anasayfada aşağı doğru bi ok var en sağda ona bas ve alt sekmelerde eski tasarıma geç var tıkla geçersin![]()
Kasma fazla, yeni tasarıma geçmişsin yakında da herkes geçecek zaten![]()
https://www.facebook.com/help/411149058979649 detaylar
Önceden bunu talep ediyodun geçirin diye beta gibi birşey. Şimdi rastgele geçirmeye başladılar demek.
Mal adamların, özel mülk ne de olsa. Onlarda da 'beğenmiyorsan kullanma' mantığı mevcut..
Henüz geçmedim ama bence güzel olmuş. Hoş pek bir kullandığım da söylenemez ama..
bende eski şekil hala. Çok cıvıtırlarsa valla twitıra geçerım akıllı olsunlar müşteri kaybetmesınler![]()
DR. OWL
Bunada alışırız![]()
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)