arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Evet haklisin o arabalarla ne kadar saglikli olur bilemem sonucta stok typer ne fark anlasilir Araç ne? Specler neler ayrıntılı yazarsan bence ilgilenen arkadaşlar için yeşil ışık yakmış olursunuz
Powered and Map by PowerTune D-16 TuRBo 34 ZZ 5235
Arac 2005 typer sadece aem cold air intake var geri kalan hersey orjinal fabrikasyon
ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Araç ne? Specler neler ayrıntılı yazarsan bence ilgilenen arkadaşlar için yeşil ışık yakmış olursunuz Basliktada belirtmistim stok ep3 deneme diye
Ibiza cupra ile deneriz gece olmadi
Dr.Ecu EcuTuning TFSİ KİNG
@Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Ibiza cupra ile deneriz gece olmadi Sizin arac dolu tahminimce benim arac stok ne kadar saglikli sonuc olur bilemem typer la denemek suanda mantikli olur
bi 13 cuprada bizde var düşünürseniz maksat sohbet muhabbet
alper1701 Nickli Üyeden Alıntı bi 13 cuprada bizde var düşünürseniz maksat sohbet muhabbet Tabiki maksat sohpet muhabbet ama deneme mantikli olmaz gibi geliyor bana
Zaman yaklasiyo heralde typer yok denemek icin
arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Tabiki maksat sohpet muhabbet ama deneme mantikli olmaz gibi geliyor bana denk oldugunu düşünmüştüm tabi sen bilirsin hocam
arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Zaman yaklasiyo heralde typer yok denemek icin Bence typer yoksa ibizacupra ile denk olabilir arkadasin dedigi gibi arac specler nedir bilmem ama abi maksak dedigin gibi muhabbet
45 dak. Bati atasehirdeyiz dogukanla tanisicaz sohpet bi gelisme olursa bati atasehirdeyim
Abi geliektim uufaktan votka ictm arabayi cikartiyem sen beni al
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları