Kufurun sopanin bicagin yanlis anlasilmasi olmaz
Printable View
Kufurun sopanin bicagin yanlis anlasilmasi olmaz
Bu arada mustang da sorun yok sadave su tapasi patlamis gorulen duman su dumani
Denemede onumde bisey yoktu ve 180 dan arkama aliyorum muharrem kardesim sag olsun birakiyor video mevcut kimse disardan cekilmis tiras video koymasin
Bu arada durbune gerek yokmus yada 35 r li vtec 1.4 tsi kadarda gitmiyor demek ...
Mevzuyu iyi görmüşsün Özgün ile Orçun tartışmaya başladılar o arada götün yiyorsa şöyle böyle deneyin lafları oldu ve aradan bi arkadaş Özgün e doğru yönelmeye çalışınca bende kolundan tuttum 1 dakika dedim ondan sonra Selçuk araya girdi aradan minik denilen arkadaşta koşunca Kaan da ona yöneldi o arada iki arkadaşın elinde çakı vardı ve bariyerin dibinde karambol peşindeydiler mevzunun özeti bu
Tutunma sorunu oldu mu ? videoları alalım :D
Hayretler içince okuyorum.Videoları beklerken olan olaylara bak.
orcun sadece sunu soyleyım sana bugun denedıgın arabanın gucu 350 hp 0.8 bar basan bı 35r lı vtec ztn dahada deneme yapmayalım sen 10 20 boy gectın herkes de gorecegını gormustur uzatmanın anlamı yok
CİVİC TURBO ILE GAZLAYA GAZLAYA DONDUK BU ARADA
Basınc acmaya gerek olmadıgını herkes gormustur ztn 1.4 tsi larıda pek yabana atma benden demesı 300 hp dynodynamıx ıyıdır
Bu arada söylemeden edemıcem arabanın ayarı en son 4 YIL ONCE DR ECU tarafından yapılmıştır :) bugun en ufak bı ayar yapılmadı araca sadece cılalı yıkandı ve 4 yıllık bujı lerını degıstırdım :)
Bende gorecegimi gordum suratin 5karisti 0.8 eminim zaten
O yuzden sabahtan beri 0.8kaybettin allah ne versiyse muhabbeti yapildi neyse ben kimse ile denemiyor 1500 kg +bagajda 50 kg komur +extra 50 kg daha parca tutnmak icindi yazin bu halinden 150 daha hafif olur sende basinc acarsin hadi hayirli isler
Bi daha denemeye gerek yok orcun benım yuzum arabalardan 5 karış olmaz ama sağ şeritte dururken senın yuzun 5 karıştı ama ınsallah arabanı hızlandırırsın o zaman yazın hızlı arabalarla denersın
BENIM ARABAM 350 HP ÇÖP TENEKESİ HONDA CİVİC
KİMSE KUSURA BAKMASIN 350 HP LİK Bİ HONDA BU KADAR GIDIYOR :d
Ben bugune kadar Aren in agzindan 1 kelime yalan ciktigini gormedim. Buyuk ayip yapilmis taa oralara kadar gidenlere. Giden herkeste adam gibi adam ve saygili insanlardir. Muhabbet haddini asinca is cok cirkinesiyor malesef. Neyse her musibet bir ders nede olsa
daha uzatılacak bı sey yok ısteyen ıstedıgını desın konussun herkes oradaydı olanlarıda gordu denemelerıde gordu ztn maslak ta olanlar arabanın durumunuda gordu
orcun kardesım sen gectıgını kabul edıyorsan gectın ıstedıgın kadar ondeydın ok mevzuda kapansın amk arabasını 40 yılda 1 kere cıkartalım dedık ondada yıne olaylar
Ya neyi mana ediyon kirildimi araba ne oldu benden dahami iyibiliyon arabacimi oldun hemen
Dun ucuyordunuz ne oldu simdi ozgunun dynoda 350 hp dediniz yani 400 hp 1000 kg gelirmi sahibeli oda
Benim aracim 150 shotla yuruyorsa hatta 200 lerden sonra yanindan gidiyorsa olmus be kusura bakmada ;)
bız sen saga cektıgınde hemen yanına kostuk kardesım kırılırsa senın kadarda bız uzuluruz emek vermıssın arabana
0.8 BAR LA BU KADAR UCUYR CİVİC 2 BARI HIC DUSUNME :)
aynen senın araban cok hızlı kardesım maşallah roket gıbı gıdıyor allah kaza bela vermesın
ORCUNNN ALLAH RIZASI ICIN DAHADA UZATMA BENCE SEN GECTIN KARDESIM ARABAN COK HIZLI OK
Ben gecmede degilim ordada soyledim ben kimseye degil muharreme soyluyorum senle aramda bisey olmaz sana dunde soyledim bana durbun nerde onu soyleyin ben ordayim arkadas tasak gecilecek gibi degilmis dimi onu soyle ben senin arabaya tek laf ettim mi onu soyle kardesim
Orcun araban ama hizlidir ama yavastir
Sen oraya farkli gelmissin kardesim
Istanbuldan gelen herkes bu siteye uye ve gelenleri tek tek yazarimda herkeste tanir istersen yazarimda ama sen yaninda birak siteye uye hatta birak roll u arabadan anlamayan adamlarla gelmissin bildgin turbun yapip mahalleden adam toplamissin
Seninle gelen adam senin sorumlulugundadir
Denemeye cikmadan aranizda daliyim mi dalalim dalarsak vs muhabbet gecti mi ?
Biz oraya isten ciktik kimimiz hanimini evde birakti kimimiz isimizi iptal ettik geldik maksat gazliyalim sonra bi yerde duralim muhabbet edelim olay tatliya baglansin eskidende hep boyle olmadi mi
Kusura bakmayin ama her denemeniz olay her denemeniz tartisma arkadas
Her seferinde magduru mulayimi oynuyosunuz iciniz fesatmis ve art niyetli insanlarmissiniz
Gecmis olsun kaza bela olmadi Allah beterinden saklasin ama bu hirs seni cok yasatmaz sen arabaya binle kardesim stresini baska yerlerde at kendini birak baskalarinada yazik edeceksin
şimdi birazda ben yazayım 1 bven orcunla tartışırımda atışırımda sonu gülerek olur biter tasak yapar gideriz ama hayattta kavga etmem öncelikle bunu bazı insalar götün yiyiyosa lafını ters anlamış Cesaretin varsa basarsın 500 shot demeliymisşim bu benim hatam okadar insan iiçinde ama hala arkasındayım basabiliyorsan bas o shotları yürüsün kırılmasında araban bizde mutlu olalım 1 v8 yollarda die
evet orcun araban 350 400 beygirlik bir honda ile güzel gidiyor illla galip düşünülme olayı olsaydı eger zaten S2k hepimizden hızlıydı bu gece buda bir gerçek ondan dolayı demekistediklerim farklı
2.si sopa nedir bıcak nedir saçma gerçekten yakışmadı ...
3.sü 0.9 0.8 arası 1 ton sorunlar vardı allah ne verdiyse açsak araba aşa yukarı 5 saniyelerde giderdi buna emin olun yalan sölemenin manası yok araba alptugda duruyor gidip binin bakın yalanmı gerçekmi
4. orcun araban kimse tüü kaka demio ( bendemiorum en azından) evet güzel ama eksiklerini tamamla nosunu bas bizde tamamlayalım yeniden deneyin ozaman ozaman gerçekleri görelim bence geçemezssin civic i açık sölüyorum
insallah arabanda sıkıntı yoktur ordada söledim
bizim yanımızda olan abilerimize kardeşlerimize hepsine teşekkür ediyoruz.
Sizi böyle kötü bi durumla karşı karşıya bıraktığım için hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin.
Arabalarınızı namus olarak görmeyin , birileri *** atabilir gitmiyor diyebilir, benimde arabama diyebilirsiniz gitmiyor öyle böyle v.s hiç farketmes ben zerre kadar alınmam , çıkar denerim.
Ama denemeye giderken sadece araba için giderim , mahalleden v.s den adam toplayarak gitmem.
Ben o gece mustang ile tsi ın denemesini görerek tsi ile yakın gidiyor demiştim sözümün arkasındayım..
Ama bu geceki mustangın o gece ile alakası yok. Biz hp mizi ıspatlarız.
Hatta sizlere şöyle bi yemin ediym
Eğerki biz bu gece turbo vtec e ayar yaptıysak 1 hp dahi aldıysak benim arabalarımın hepsi ilk marşta kırılsın, ALLAH bana bir adım atmayı nasipte etmesin.
Bu kadarda büyük yemin ediyorum size.
Kusura bakmasınlar devran ve sinan hariç bu duruma alkış tutan destek gösteren hiçbir gebzeli ile işim olmaz , bana selam dahi vermesin kimse.
Telde devran ile konuştum burdada ufak bir şey yazmak isterim orcun bu kadar hırsa gerek yok yanınızdaki insanlar sopalı bıcaklı vs li idi ben burda devranı ve sinanı kayırıyorum ama sizin yanınızda olan kişiler edeta kavga için gelmiş insanlardı Kavga kısmına gelince hoş değil tabiki benim atılma sebebim orda yanımda olan insanlara hic sebebsiz yere yapılan hareket ve davranış şekli idi yapım bu malesef hoşuma gitmedi kavgada burdan cıktı açık konuşayım eksi puandasın orcun gözümde.
Vay arkadas husisi bicak tasima amac belli yani orda savunmak icin olsa arabada kalir zaten biri bicagi saplasa o adamin vebalini kim verecek Bu is bir gecersin bir gecilirsin yarismayin agbi birakin boyle iş mi olur orda saglam adamlar olmasaymis vay vay neler olurmus
Gerçekten yazık bu tür şeyler yüzünden insanı arabadanda denemedende soğutuyolar.Orada iyi niyetli olmasak bence bu gece böyle bitmezdi.hiçkimse bana gebzeden gelenlerin normal niyetle geldiğini anlatmasın bence.orda araba duman attığında ilk koşan kavga etmeye çalıştığınız insanlardı.yazık gerçekten yazık.
geçilmeyi hazmedemeyen
kazanmayı haketmez
bu işin sonu video dur
denersin videonu atarsın
bu kadar basit
kesınlıkle benımde gordugum yorumlayacagım bunlar olurdu + olarak
Cok garıp geldı bana cıdden oraya deneme ıcın gıdıldı fakat olanların bence deneme ıle alakası yoktu
Bı kere basıldı oda tam denenmedı 2. basamada zaten orcun abının arabası sıkıntı cıkarınca olan oldu,
Benım takıldıgım nokta orcun abı mı rol yapıcak ? yanındakı adamdanda bence o sorumludur , sonucta oraya gelen 2 taraf vardı civic ve mustang,
Ben cıvıc tarafında gelenlere bakıyorum orada goremedım kavga baslatan bıcakla gezen kiii, zaten burdan giden herkez olayı sakınlestırmeye calısırken karsı taraf tam aksini yaptı (oradaki adnı bılmedıgım 2 3 kısı harıc )
Özgün abi ve orcun abi orada muhabbet edıyorken patladı olay ,orda tartısılacak bsey yoktu, madem sorun cıktı zaten tam deneme olmadı bıdaha denerız demenın neresı yanlıs ?
Araba yaparken, yapan herkez ne sıkıntılar sorunlar yasıyor, yasıyoruz keyıf almak varken bıde kavga cıkması beni üzdü keşke dün hiç yasanmasaydı ama oldu bı kere
Orcun abı arabanda bsey cıkmamasınada sevındım gecmıs olsun tekrardan
Devran herkesin arabasında bıçak sopa var ne demek. Denemeye kim sopayla bıçakla gelio. Orada o kadar araba varmış sizin tayfa dışında kimden çıktı o tür şeyler. Biz denemeyi izlemeye gelmek isteyen kimseyi getirmiyoruz siz yanında iki araba dolusu emanet taşıyan adam getiriosunuz. Aferim ne diim.
Orçun aferim kardeşim böyle devam et. Araban isterse 1500 hp olsun bundan sonra bu siteden kim denemeye çıkar seninle çok merak ediyorum hani kızmıştın ya kum havuzunda oyna dedikleri zaman. Bundan sonra gerçekten kum havuzunda oynarsın artık mustanginle. Bi daha da adımı anma abi falan bişey de deme. Yukarıda yazılan mevzulardan utandım. Bi de diosunuz tatlıya bağladık yanlış anlaşılma olmuş falan. Yanlış anlaşılma olsun olmasın o öküzlerin orada ne işi vardı bunu bu siteye açıklamak zorundasın.
Bakın arkadaşlar herkes yazmış çizmiş abartmış eklemiş çıkartmış herkese tek tek yazmayacağım..ama ortada çok büyük bir yanlış anlamadan doğan bir olay var ve biz o kadar denememiz oldu tatışmamız oldu kimse bizden bu güne kadar böyle bir şey sopa bıçak gördü mü?
Zaten kavga orcun-muharrem arasında olmadı denemeyi izlemeye gelenler arasında oldu oda nasıl çıktı bir anda inanın bizde anlamadık.Oraya bilerek kavgaya gelecek kadar bıçak sopa getirecek kadar o.ç değiliz!! ortada bir tane bıçak bir tanede sopa vardı.kimse abartıp yok 50 kişide sopa bıçak vardı demesin.sopa izleyeme gelenlerden birinin arabasında normal bir şekilde gezdirdiği sopadır.yani bilinçli getirilmemiştir.Bıçak konusu ise bıçağı çekeni biz görmedik sonra gebzeye döndüğümüzde sorup kim olduğunu öğrendim.Ustanın 17 yaşındaki çırağıymış :( ben öğrendiğimde çocuk yoktu bugün akşam iş çıkışı gidip onun ağzını yüzünü s...... böyle birşey yaptığı için.bakın bu yazdıklarımı tüm samimi duygularımla yazıyorum.. bizim ne kaanla ne mamiyle bir sorunumuz olamaz.zaten darbeyi alanda kaan olmuştur.Ve inanın biz kavgayı ayırmak için kendimizi parçaladık.(((ORÇUN KAVGAYI AYIRMAK İÇİN MUSTANGIN ÜSTÜNE KAPUTUNA BASARAK DİĞER TARAFA ATLADI))) düşünün adam kavga olmasın diye kendi arabasına zarar verdi.İyi niyetimiz bundan ibarettir. :( ve dün gece gerekli kişiler ile görüştük karşılıklı özürler dilenmiştir.
Muharrem yemin etmişsin ya o zaman bende Şerefim Namusum üzerine yemin edeceğim.
Eğer biz dün gece oraya kavga etmek için geldiysek eğer o bıçak ve sopa oraya bilinçli bir şekilde getirldiyse ve biz kavga yı ayırmak için elimizden geleni yapmadıysak Allah benim en sevdiğimi yarına çıkarmasın!!!
yahu herkesin arabasinda derken oraya geldgmz herkes demedim genel olarak bi ticari taksidede babanizn arabasindada olabilir manasinda..heleki bizim otarafta biraz daha tedarikli olunuyo genel olarak..
okadar gaz bastik sahtekar denildi arabamiza cop denildide kimi dovduk..
benim butun deneme konularimdada yorumun mevcut az cok tanimadinmi beni bende sana yakistramadim bu yorumunu
o bıçak birini sakat bıraksaydı Canını alsaydı yszmakla hesabını verebilecekmiydiniz bu önemli
Aren sen gece bana sizden biri bıçak çekti gördüm dedin bende sana kim olduğunu göster dedim.Sende kardeşim kalabalıkta göremiyorum dedin şuanda doğru mu? sen öyle deyince inanamadım böyle bişey olacağına..tabi gece gebzeye gidince kim olduğunu öğrendim.Bu bıçak konusunu akşam halledeceğim :(
Açıkcası suratımda tırnak izinden başka darbe yok merak etmeyin beni.Benim için olay olduğu yerde kapanır ancak ne derseniz deyin her şeyden önce beni yıllardır tanıyorsunuz öle durduk yere bir kişinin üzerine yürümem yumruk atmam.Olayı yakından takip etmesemde yanınızda gelen arkadaş buyuk terbiyesizlik peşindeydi.Kin vs güdecek adam değilim olan olay er meydanında kalır ben cok rahatsız oldum bu cok buyuk bir taşkınlıktı benim gözümde.Ustanız 17 yaşında cırağa sahip cıkacak öyleyse ayrıca bıcak bana doğru yöneldi 2 3 defa ustanızda hiç indir demedi emre aren tayfun bilal zübeyir selcuk vs olmasaydı ALLAH muhafaza olabilirdi belkide.Uzun lafın kısası herkez kendince yorumlamış geçmiş olsun herkeze konu silinsin gitsin benim görüşüm uzatmanın manası yok.
Bizim gruptaki okadar adam yalan sölüyoruz. Kardeşim herkes arabasına dağılırken ellerinde sopa vardı. 1 bıçak dediğin mami abi ahmet aren yanlış görmüşler konserve açıcağı.
Kimse ık bık demesin daha mirkelamdayken dalalım dövelim mevzusu yapan sizsiniz.
Tartışma herzaman oluyo saldıran sizsiniz
Küfür eden sizsiniz
Abartılmış denmiş neresi abartı bunun
Oraya araba denemeye arkasından adam dövmeye gelmişsiniz
Öle olmasa okadar sakinleştirmeye küfür edilip tahrik edilmez
Ben şahsım adına konuşuyorum gebze tayfasıyla ne araba denerim nede denttiririm
Bu tarz insanlarla yarış olmaz hırs varsa işin içinde yarışmıyacaksın zaten
Herkes kendine yakışanı yapar ...Buda onlara yakışanıymış
Geçmiş olsun hepinize.
Alper ister inan ister inanma hala yanlis anlasilma yok soyle boyleyiz diyosunuz ben sizin tek kelimenize inanmiyorum bundan sonra birde bana kalkmis bana aren soyledi gosteremedi otobanda 100 kisi adam vardi bi anda karisti ortalik kimdi dedigin zaman bicak ceken aranzda cok daha cesur 2 bebe daha vardi 19 lu yaslarda bizdik hayirdir diyen herneyse ozur dilemek yerine hala yok yanlis anladiniz kardesim bizden size en ufak kufur sopa bicak cekildi mi ?
Sahsim adina konusuyorum ben ve benim cevremden kimse ile ne deneme olur nede baska birsey daha once , ben boyle anlamsiz bise gormedim ki cok gergin denemeler oldu
Siz daha arabanizdayken ilk duran orcunun onunde bendim , siyah maseratiyi kullanan bendim once biz kostuk art niyet olsa yansin amk deyip cekip giderdik sen hala yok yanlis anlama yok inanmadim
2 araba deneme yapacak ve 100 kişi gidiyor. ne gerek vardı tatsızlık çıkarılmasına.