Uyuyan dev ab yi otoparktan çıkartmışlar.
Printable View
Uyuyan dev ab yi otoparktan çıkartmışlar.
geldik bekliyoruz.
Simdi camlica giselerden gectim. Sultanbeylideyim. Gorus mesafesi en az 200 metre. Sis yukarda. Cok az cig var. Denemeye engel bir durum yok.
bn size deneme sonucunu söyleyim taraf degilim kimseye
mustang tutunamıcak sarcak civic alıcak mustang tutunursa eger zevkli bi yarıs olur hondaların 100-240ı çok acımasızdır :)) gönlümüz iyi olandan yana hızlı olan kazansın duayla aminle.
Camlıca gişeleri sonrası ve kartal uğurmumcu bağlantı yolu; hava full sisli.
Tahminimce Kurtköy tarafıda aynıdır.
Ben simdi gectim ordan. Gorusu engelleyen bir sis yok. Gebzedeyim.
Kopru uzerinde biz kazaya karistik bu aksamlik bizi pas gecin muharremler gelicekler
Atasehirdeyim nereye geliyim arkadaslar
ustream den canlı yayın yapsa biri bütün forum çekirdek kola izlesek :D
2014 hızlı başladı hızlı geçecek sanırım Kazasız belasız deneme olur inşallah
Roling saati geldi 50 kişi olduk maşallah kazasiz kavgasiz gürültüsüz deneme olur inşallah
yokmu resim falan...
Konuya kitlendim yeminle..
50 kişi olduysanız birazdan memurlar basar orayı. :)
kazasız belasız olsunda neolursa olsun,
sonuç büyük merak konusu ama :)
Adrenalin yasiyorum:)
Son durum ne? Durbunler havada ucuyor mu?
Durbun degilde yumruklar ucustu
Tebrikler arkadaslar cok guzel kavgalar oldu
Görsellendirin arabasını sağa çekip konuyu takip edenleri hahaha :)
Hayda.......
ee kim dövdü beyler videolar yok mu?
Roll videoları beklerken kavga haberi üzücü oldu ./
başından belliydi bunun olacağı kavgalar kazalar.. üzücü bir durum :(
Konunun detayını bilmediğimiz için yorum yapamıyoruz. Birazdan daha sağlıklı bilgiler gelir heralde.
Beygirler konuscakti yumruklar degil konununda yadi kacti smdi...
ohooo......
konunun tarafları birkaç sayfa geride yüzyüze gelince konuşulur anlaşılır yazıyordu sanki..
kavgada çıktıysa pes yani artık.
Kim kimle niye neden kavga etti bilmiyorum ama Afferim devam edin kavga gurultunun hicbir aciklamasi olamaz. Yapicaginiz arabanin tekerine ....
öyle aşırı hararetli bişey de geçmemiş arada.demek ki denemelere hep makinayla gitmek lazım valla çok şaşırdım yazık olmuş
Ben daha gebzelılerın arabasına maşallah bıle demem bu defter kapanmıştır neyın basıl oldugu bellı kımse cocuk degıl ınanılmaz kalıtesız bı akşamda bole muhabbetler ıcınmı araba hazırlıycam ısı gucu bırakıp? bu akşam oraya gelen herkesde benım gıbı dusunuyodur
Mehmet noldu acik yazsaniza?
alt tarafı bi araba deneyeceklerdi, neden kavga olduki. şaka yapmıyorsunuz degilmi?