Sanzelinze cafe gibi misal abi :D
Printable View
Geyiğinizi MSN den yapınız hadi bakiim.
Ulan MSN mi kaldı artık amk bendeki de laf :D
Ayıp etmeyin birbirinize. Araba için kavga etmeğe değmez. Araba için sadece ben kavga ederim size noluo??
arkamızdan video çekenler vardı ilk denememizde o videoların mevcut olan varmı ?
rica etsem
Şimdi maslaka gittim ve yine acayip acayip muhabbetler başlamış kavga akşamı benim kulağımdan çekilmiş ben bişey yapmamışım diye muhabet çıkmış
Benim kulağımdan çekilmişte benmi farketmemişim anlamadım şimdi bu konuyu kim görmüşte millete anlatmıssa gelsin buraya yazdın eğer ki yazmassa onu anlatana çok ağır küfür edicem
Bide işin ilginç tarafı millet dayak yicek araya girdim heralde hata ettim onu anlamadım şunuda söyliyim kavgadır dayakta yenilir dayakta atılır ama ****** karı gibi olmayan bir şeyi ortaya atmak ne onu anlamadım şimdi o lafın sahibi kimse çıksın yazsın yoksa anasına avradına sövücem ağzımı bozmayın kimse çıksın
Evet ağzı karı gibi laf yapan arkadaş kim bekliyorum
1 saat içinde yazmassa o arkadaş aklına gelmiyecek küfürler edicem
Hayırdır oğlum bakkal çırağımıyızda kulağımızı çekecekler haa ibine kimsen yaz
Otomobil: ..................
Mevzu olunca kuyruğunu götünün altına koy üstüne otur mevzu bitincede kafana göre senaryo yaz
Ulan ibine yavuşak karı ağızlı bizim kulağımızı çekecek onurumuza gururumuza laf edecek adam daha görmedim onu yapacak olanında yapmayıpta yaptı diyeninde annesini sikim bacısını sikeyim
Amına koyduğumunun evladı
kim demiş onu laa cıksın duyan kımse
Vay amk olaya gel ya kimsede çıkıp bişe dememiş mi acaba ki bide nerde çıkmış bu muhabbet mami abi?
Acaba o gun orda olmasak sinan devran orcun bu mevzuyu nasil degerlendirirdi hay allahim ya
beyler bak size açık ve net söylüyorum eger o gece o olay patladıgında mami abi selçuk ve kaan orda olmassay dı olay çok farklı olurdu
mevzu bi dünya uzardı adam orda bı yandan bizi bi yandan öteki tarafa sus demekten heder oldu varya yemin ederim suan o lafı edeni bulursam kendıne yer begensin yemin ediyorum
ben hayatımda bu kadar içerlenmedim mami abi öz abim gibi sevdigim adam biri kulak çekecek he ölecegimi biliyim saldırırım üstüne
adam bana bile oldumu lan şimdi bu dedi utancımdan suratına bakamadım halende bana kızdıgı için arayamadım ayıp ulan ayıp
vay amk olaya bak karı ağızlı adam cok.
mami abi sen nerden duydun bunu kim söyledi o şekilde araştirmak daha mantikli geldi.
İnsanlarin konuya dahil olmak için gereksiz yazilari nerelere getirdi konuyu
Beyler dayak yememiş bi kişi değilim eminim benim yediğim dayakları kimse yememiştir ama burdaki mevzu başka şimdiye kadarda ettiğim kavganın hiç birisini kendi mevzumdan dolayı etmedim yani arkadaşım için elimden ne gelirse yaparım bundan sonra yine olsun yine olsun aynı şekil davranırım
Emin olun aldığım cezaların çoğunu bu tür muhabbetlerden aldım şuan bile 5 sene denetimli serbest kaldım bi mahkemeden o bile arkadaş içindi fakat bu kadar yol yordam gördüm böyle laf çıkaran bi ****** çocuğu görmedim
Konuyu ecufastte duydum Erdem söyledi ona sordum kimden duyduğunu lafın ortada gezinirken duyduğunu söyledi