Ya harbiden bu haftasonu mangal yapsak ya biyerde abiler, dedeler:D
Printable View
Ya harbiden bu haftasonu mangal yapsak ya biyerde abiler, dedeler:D
Cansın gardaşım,lafta kalmasın bak ama,bıde senın o dragger smile'na sokayım ben :D
Akıllı bi adam çıktı,dede lafını kabul etmıyom ayrıca belirteyim :D bide herkez gelsin isterim ben,en güzel arabayıda seceriz,güzellik yarışması yaparız,roll nedir amk,boşverın abi,yatırımı mideye,karı kıza yapmak lazım :D
Güray vallahi çok merak ediyorum,yap belki satmaktan hakaten vazgeçerim,araçta tip marka egzotizm iyi hosta,hızda ayrı bi olay yaaa :) :)
Ahaaaa benim has gardaşım :) valla yapıyoz,zamanını söleyin ben gelecem :):)
EDİT: birkan yeri zamanı siz seçin gardaşım,ben hertürlü müsayitim bu ara :)
valla bende o kafadayım abi artık sıçmışım arabasına karı kız rakı alkol ölene kadar iç :D
Biri bi meeting duzenlese de etli mangalli :D gitsek :D gerci önümüzdeki haftasonu izmitte değilim bi sure :D
Olum akıllı adamsın,birkan hala araba peşinde,takılma o hırboya,kov evden :D
Gürayım ütopik çok elit bir kelime olmuş,o garajdaki araçların yanında bizimkiler hakaten eşşek kalır,para çokomel denklemine göre hareket edersek aslında 458 almaktansa mevcut aracı yapmak daha az maliyetli..sanırım yaparsamda ibrahim abinin verdiği bilgilerle turbo buyutup bıde şanzıman kiti ile harika bi iş çıkar gibi :)
Hakaten yaaa,eskiden sütlücede uykuluk meetingler vardı,mustular,eray yumseller,xort koraylar,gökiler,eski arabacılar nerdesiniz lan !!! :D
Şu alkol olayı nasıl gel bi içelim ilk okulda çaldığın silgiden başlıyalım.:D:D:D
Adamsın adam.
Maşallah kardeşim,en hayırlısı olur ama sen rahat durmassın,onuda yuklersin :D ama dikkatli ol senin üzerinde bir müsibet dolaşıyo,aklından çıkarma hiç bunu,nazarın var..
Eee tamam iste bi kişi daha çıktı,arende gelicek,yapalm şu organizasyonu,sanayide oz'un ordamı yapsak,ben çok samimi değilim kabul ettirsenize :D
konu tekrar hararetlenmeyecekse (tm astra-bs type-r) bendeki araç içi çekimlerini koymak isterim..
eyvallah teşekkürler, iyilik valla bi yaramazlık yok, denk gelmişizdir illaki simaen tanışıyoruzdur ama selamlaşmadık demek hiç, tanışmak üzere diyelim:)
kardeşim denk gelemiyoruz demek roll gecelerinde, hızlı değiliz senin kadar ama yaparız bi mücadele:D
Kanka bazen can sıkıntısı verdiği ve darladığı bir gerçek, ama işte içi beni dışı seni derler ya ordan gidelim biz :) ama şaka bir tarafa herşeye rağmen ikiz kardeşimi seviyorum kendini öle kabul ettirme yaptırımında bulununca bize düşen öle kabullenmek oldu yapacak birşey yok :) , buarada eyw kardeşim:d