Sınansım aracın nedır?
Printable View
Sınansım aracın nedır?
yaaa desemki ufak bebelersiniz oda değilsiniz,aklı başında adamlarsınız,vallahi yakışmıyo ikinizede,bigün roll için değilde avrupa yakasında toplanıp bi masa kursak böle şeylerden bahsetsenize birzda :)
orcunun yan yana gittiğini idda ettiğin TSI gelsin bu akşam orcun ona en az 10 boy yapmazsa mustang sizin olacak ok yoksa s2000 bizim olacak ok muharrem. Madem s2000 haftaya cıkacak 2 hafta sonra biz alırız sanayiden senin yerine.. Al gel o zaman o TSI bu akşam buna kabul mü?? öyle ortaya TSI la kafa kafa felan deyipte ortalığı bulandırma.. Bu iddaada çok ciddiyim. Mustang Vs TSI sonuca göre Mustang sizin yada S2000 bizim oki?
Sinanın araba atmo typr ı 4den sonra 6 ve fazlasını yaptı aynı astrayı atmosferik olarak mustang geçti oda sonunu bile göremeden yazmak istedim zaten sıkı dostlar daha iyi açıklayacaklardır durumu
muharrem konudanda çıktı özgün abisini yanına koştu heralde ortaya bişey attım ama nasıl toparlayacam diye düşünüyor aç abi aç basınçları :D
Gül gül bakalim kim son gülücek. Arabam sanaide 3.kez diorm. Isi bittiginde calicam kapini. Benimki bi idda bakalim yanilcakmiyim ? 400hp tutunan hondani yaninda 1 vites duramassin diorm. C.tesi gunu gittigi gibi giderse senin araban. Nos basarsin 300shot orasi ayri.
Oz ' u karisitirma.
o bu değil de E39 M5 le denerekn ucuz yırtmışın orçun ,
Deneme rekabet hep olsun ama yeterki kaza bela olmasın
Yanlış anlaşılmasın ama, Turbo s2000'in ben şahsen adil olacağını hiç düşünmüyorum..
arabanız tutunmuyor bile yere, neyin özgüveni ki bu ? Kayıp bariyere girseniz ne olcak.. Az sabredin ısınsın hava, asfalt düzelsin felan.. Daha giderini görmeden uçan kuşa sıkma modundasınız.. Arabanız kolay bir araç değil, yolda durmaz mazallah çakarsınız yanınızdakine..
1,1 bar'da 30R'lı sx'e 0.8 Barda Turbo type'R'ın ne yaptığını çok net biliyorum, tutunamadıkça kaybedersiniz..
Bence sabredin 1.5 ay içinde havalar kendine gelecektir.. Yaptığınız trafiğe tehlikeden başka birşey değil..
Ayrıca ; M6'da karamürsel sepeti değil :D :D
bizde aynısını anlattık o yüzden de devamında m5 ile denemedik durduğumuzda da risk yapıyoruz gerek yok dedik ayrılmadan da bunu deneme olarak saymanın bi anlamı yok dediğimiz halde ve deniyen adam askan benim arkadaşım evet doğrudur dediği halde, maşallah hiç kimsenin ağzı durmuyo hemen geçildi lafları dönmüş sağda solda allahtan video var elimizdede ıspatlıyoruz yoksa millet harbiden inanıcak geçildiğine...
bak güzel kardeşim sen arabacı adamsın ugrşıyorsun tavrın çok yanlış
ben 2 kişiyim 85 kg adam yanımda onu geçtim
2 vitesim 160 da bitiyor ve ben 80 de basıp 160 kadar sarıyorum
3 vitese attıgım an kopup gidiyorum zaten 160 kadar sarıp
190 biten bir rolingde ışınlanmamı bekliyorsun
senın 300 shot basmama gerek yok emin olabilirisn
ama sen hayel dünyasındasın bilesin :icon_tup: