1.600cc turbo vtecle geliyorum 0.8 basicam. Gece 1 de ***** yerde ol stop.
Printable View
1.600cc turbo vtecle geliyorum 0.8 basicam. Gece 1 de ***** yerde ol stop.
bak arkadaşım arabamı deneme sevdalsı değilim bende farkındayım herşeyin
ilk n/a olarak kendı arkadaşlarım samimi oldugumuz kişilerle denedik ve aracımı az bucuk gördüm
nos sisteminde sıkıntı vardı yaptık
slinck lastik vardı n/a tutunmadı soguk havadan dolayı
ve lastik aldım dişli ve u şekilde nosu test ve lastikleri kontrol amacı ile çıktım denemeye ve sinanı izledim o arada makarasına bastım fakat yine tutamadım
ve ondan sonrada denemedim bi daha ve konunun ilk sayfalarında da söyledim
muharremin ortaya attıgı için her ne olursa olsun çiğ yagmadan çıkıp deneyecegimi söyledim
Ben civic i.muharrem e biraktim isterse gazlasin ztn kendi bilir 0.8 basiyor araba sokuk roll cage ler flan var herkes biliyor 35r var
Valla patlamada biyere, gerisi yapilir zaten.. ne yaptin nettin pek ilgilenmiyorum
Orcun bugun 0.8 sansini kaybettin yarin bakalim kismetin nr cikarsa basinc.
Oz abime kosucam yarin goturucem o neyi uygun gorurse.
Yarin denuyormuyuz..
yarın bende geliyorum
Yaw mustang zaten 2 160 bitiyor herkese uyup 70 gibi 80 gibi basiyor sariyor.adam nosa gore sanizman ayarlamis 3 e atinca nosla beraber alip basini gidiyor.adam 70-200 icin hazirlamadi bu arabayi top speede kosucak.buyuk oynuyo.bazi arkadaslarda 150 ye kadar yuruyunce yaninda yurudum yok tutundum gibi laflar donuyor.
Orcun bilmiyo mu yani sanzimani kisaltip 220 lere kafar cayir cayir yurumeyi.adamin amaci farkli.
Birde ciddi mustang'in n/a type r la tsi la isi yok sadece sardigi surece yaninda dururlar:icon_tup:
22:00 da denememi olur. oldu olcak yatsı namazına müteakiben deneyelim
ben gebzeye falanda gelmem ayrıca.
yarın iki tane finalim var yeminle sınav sorularını değil bu denemeyi merak ediyorum :)