orçun valla videoyu yeni seyrettim bence tutunma durumu bukadar vahimse gerek yok denemene havalar az ısınsın sabret çek garaja canavarı yaza ver ayarı;)tsi muhabbetide komik olmuş:D
Printable View
orçun valla videoyu yeni seyrettim bence tutunma durumu bukadar vahimse gerek yok denemene havalar az ısınsın sabret çek garaja canavarı yaza ver ayarı;)tsi muhabbetide komik olmuş:D
konu 1.4 tsi larla kafaburun gidiyor lafından sonra gerildi sanırım.. ki Mustang in bir iki videosunu izledim gayet güzelde gideri var gibi duruyor..
Arkadaşlar ben bir konuda boşuna kızmam bana kimse tartışma çıkıyor demesin boşu boşuna
benim aracım ilk çıktıgı dönemlerde o zaman hava sıkıntısı yoktu ve leventin golf r ile denedik tutundugu zaman gideri gayet açık belliydi
o zaman nos sistemi sıkıntı vardı çözdüm ve denemek istedıgım farkı görmek için
fakat tutunma münkün olmadı bu kadar basit
2 vites 160 gibi bittiği için bir sarmaya başlayınca 160 kadar sarıyor yanımdaki adamda o ara işte tutundum diye seviniyor aslında 3 vitese atıp biraz üstüne yürüyünce ne ler oldunu herkez biliyor beni ve arabamı tanıyan
konu nerden patlak verdi gelelim oraya
1 sene ugraştıgım suanki hali 500 hplerde olan bir arabayı
1.4 tsi ile kıyaslayan muharrem
400 hp honda bana dürbünle bakarsın demesi
m5 yandaşların boş bogazlılığı
ve yine söylüyorum benim aracım patinaj sıkıntısı olmasın
m5 o stupla beni rüyasında geçer
m6 8 sn yürüyorsa oda geçemez
400 hp hondaya da dürbünle bakmam sonuç ne olur bilmem
ulan ne sabırlı adamsın orcun yok ayar ver yok su kadar yürüyor cewap yazınca way arkadas senin konularda bu oluyor pardon ya adam araba yapmıs saçma yoruma cewap vermeyecekmı hee abi sensın haklısınmı diyecek kolay kolay yazmam bu tarz yorumlarda ama bir durupda düşünmek lazım bazen tamam bu havada deneme olmaz hem fikirizde bırakında adam kendını savunsun biryerde
aksam deneme var cagrı sara sara da olsa basıcam ve deneyecegim
Konuyu takipteyim. bu havada deneme olmaz diyorsunuzda arkadaş zaten konuyu 3 gün önce açmış deneme talebim var diye. Sonucu merak ediyorum. Kavgasız sıkıntısız bir deneme olur inşallah.
Güzel arabalar güzel havalarda denemeli
konu açıldığında bu kadar çiğ olacağını düşünmemiştik ve lastikleri değiştirmiştik(Slick vardı normal yol lastiği taktık.)
He şuda bir gerçek ben bu gece deneme olmaması taraftarıyım. Çünkü gece çok çiğ oluyor dolayısıyla gizli buzlanma olabilir.Sonuçta deneme yapacak arabalar güçlü makinalar ve mustang arka iter. çok riskli bir durum. Benim görüşüm bu deneme ertelensin.
ben ordayım akşam denemessek mi olaylarına girmesin ben saat 11 söyledıgım mekandayım ve en fazla yola çıkamk için 11.30 beklerim muharrem bey gelir insallah
Aksam hava cok guzel .olucak benimde bi ricam olucak orcunn ***** yerde yanci arabalar olursa hic durmadan basar gideriz.alinmaca gucenmece yok
valla biz hiç bir zaman yancı arabalar toplamıyoruz abi kusura bakma
benim yanımda 2 araba gelir en fazla oda zaten bu işlerin işte olan kişiler
önümüzü başaltırız basarız tabi önce muharremle basıcam sonrası benim için hiç önemi yok
isteyen herkez denememek isteyen herkeze saygı duyarım muharrem hariç o bu akşam benle deneyecek abi hiç kızma bana
23:00 dan sonra kabagami donusuo mustang anlamadimki bu saplanti ne. Dun gece cig vs de yokti ayrica. 23:00 da gelicez. 30-40dk gec kalirsak denemicekmisin . Nedir yani anlamiormki
400+ Hp araçlarda HD kamerada olur inşallah iyi gazlamalar..
Konuyla alakam yok daha bi cümle yazmamışım, Muharrem e yazıyor burda sinansim, BS yi arkasında görmeyi umuyor:)
Burdada gayri ihtiyari teklif ediyorum 41 tc güzergahında deneyebiliriz diye yaklaşıma bak karrdeşş ayağınamı gelicez, ya gelemem dersin okey karrdeşş falan racon keser gibi bana göre yine yakışıksız.
Harunla denemeden önce sonra yine gerginlikler *****. Gebzeli arkadaşlarında çok yapıcı olduğu söylenemez işin özü.
bak iste ayni hataya yine dusmussun o konunun oncesini zahmet edip okusaydin o kelimeyi hp-kg farkinin onemini anltmak icin yazdimi anlar ve atlamazdin konuya verdgm 400 hp ornegi de e39 m5 idi turbolanmis s2k yada typerin neyapabilecegini iyi biliyorm
sende eger orcunun aracinin daha once nelerle yurudugunu yada setupinin nerelere gidebilecegini kestirsen yada elinin altindaki nete sorsan sana soylerdi ve bu atesleyici yaziyi yazmazdin belkide iyi niyetli olsaydin
bak benim sayisini hatrlamadgm deneme videom var ve arac sahiplerini ogun tanidim bazisi ile daha kirici atismalarimiz oldu (iclerinde honda cilarda vardi) belki ama hepsi ile canciger olduk tabi bazi seyleri kabullendikten sonra
bak bu post ta bile asagilama var "400 hp aracim var gel gec bakalim nasil geciyorsun" nasil bir meydan okuma nasil bir hirstir :) ben genel yazmisim sen hedef gostermissin :)
valla kardeş bizi yakından tanıyan herkez bizim ne kadar iyi niyetli oldugumuzu bilir siz forma gelince çok fazla alaycı tavırlardasınız bu bizi sinir hatta deli ediyor
boş muhabbet yapıyorsunuz bence fazla uzatma seversin sende bizi tanıyınca genelde böyle olmuştur ;)
serhat harun gebzeli degil maltepeli sizin gibi atasehir ortamindan tanislikligi var sinanin ben abisini tanirdim 2000 senesinden beride gorusmuyoduk daha onceki postlardan sonra degismistir hitap okadar olabilir bi saygisizlik var ise ben ozur dilerim yazi dili bazen yanlis anlasilabiliyo
buarada racon klavede kesilmez racon maconda bos isler:)
cnm inş.yaa:)
tanışırız bigün tabi, anlaşamamız için bi sebep yok aslında hepimiz bu ülkenin yurttaşıyız neticede:)
bende sana nedense hep bütün araçları oraya çağırıyosun diye sordum cvp vermedin bi özelliğimi var oranın onu anlamadım bugüne kadar kaç defa deneme yaptım yaptık yada yaptılar nedense bu iş gelirsin ataşehire ordan çıkar ister kavacık ister gebzeye doğru basarız neden gelipte tekirdağ tarafına basıcam onu anlamadım ama bunuda unutma arkamda görücem dediysem emin ol görüceğim içindir istersen biraz sağa sola sor tm astra ne yapar ne kadar gider hangi arabaları ne kadar geçmiş bugüne kadar o zaman anlarsın ne demek istediğimi usturuplu yazın bizde adam gibi cvp verelim bu alem honda üzerinde dönmüyo tokyoda da değiliz... bu kadar uçmayın tekrar tekrar sölüyorum burda herkes beni iyi tanır kimseyle deneme konusunda atarlı yada gergin bi denemem olmamıştır. geçsemde geçilsemde iner tebrik eder şakalaşır ulan nasıl geçtin beni diyebilcek biriyim. ( bak sende tespit etmişsin muharreme yazmışım sana değil ) ha şu var muharrem senin adına bs typerla dene sen önce diye biliyosa o şekilde cümle kurup siz kimsinizki gidin kumda oynayın der gibi dalga geçebiliyosa evet lafım sanada geçerlidir. demekki yeteri kadar samimisinizdir.