ulen orçun ramak kalmış haa çakıyomuşun la iyi toplamışın bide
Printable View
Bende biraz damara basma sezdim tsi kıyası ile ama iş eğlenceli düzeyde de kalabilirmiş hani :) Allah tekerinizi düz bastırsın :)
Smdi yerler gece belli bana kesin bi sey diyin bosuna maslak a gitmiyim yoksa buji leri flan degistirip oz' a birakicam sabahtan
mustang'e m6 ayarı şart bence, yoksa rahatlayamıcak :)
orçun valla videoyu yeni seyrettim bence tutunma durumu bukadar vahimse gerek yok denemene havalar az ısınsın sabret çek garaja canavarı yaza ver ayarı;)tsi muhabbetide komik olmuş:D
konu 1.4 tsi larla kafaburun gidiyor lafından sonra gerildi sanırım.. ki Mustang in bir iki videosunu izledim gayet güzelde gideri var gibi duruyor..
Arkadaşlar ben bir konuda boşuna kızmam bana kimse tartışma çıkıyor demesin boşu boşuna
benim aracım ilk çıktıgı dönemlerde o zaman hava sıkıntısı yoktu ve leventin golf r ile denedik tutundugu zaman gideri gayet açık belliydi
o zaman nos sistemi sıkıntı vardı çözdüm ve denemek istedıgım farkı görmek için
fakat tutunma münkün olmadı bu kadar basit
2 vites 160 gibi bittiği için bir sarmaya başlayınca 160 kadar sarıyor yanımdaki adamda o ara işte tutundum diye seviniyor aslında 3 vitese atıp biraz üstüne yürüyünce ne ler oldunu herkez biliyor beni ve arabamı tanıyan
konu nerden patlak verdi gelelim oraya
1 sene ugraştıgım suanki hali 500 hplerde olan bir arabayı
1.4 tsi ile kıyaslayan muharrem
400 hp honda bana dürbünle bakarsın demesi
m5 yandaşların boş bogazlılığı
ve yine söylüyorum benim aracım patinaj sıkıntısı olmasın
m5 o stupla beni rüyasında geçer
m6 8 sn yürüyorsa oda geçemez
400 hp hondaya da dürbünle bakmam sonuç ne olur bilmem
ulan ne sabırlı adamsın orcun yok ayar ver yok su kadar yürüyor cewap yazınca way arkadas senin konularda bu oluyor pardon ya adam araba yapmıs saçma yoruma cewap vermeyecekmı hee abi sensın haklısınmı diyecek kolay kolay yazmam bu tarz yorumlarda ama bir durupda düşünmek lazım bazen tamam bu havada deneme olmaz hem fikirizde bırakında adam kendını savunsun biryerde
aksam deneme var cagrı sara sara da olsa basıcam ve deneyecegim
Konuyu takipteyim. bu havada deneme olmaz diyorsunuzda arkadaş zaten konuyu 3 gün önce açmış deneme talebim var diye. Sonucu merak ediyorum. Kavgasız sıkıntısız bir deneme olur inşallah.
Güzel arabalar güzel havalarda denemeli
konu açıldığında bu kadar çiğ olacağını düşünmemiştik ve lastikleri değiştirmiştik(Slick vardı normal yol lastiği taktık.)
He şuda bir gerçek ben bu gece deneme olmaması taraftarıyım. Çünkü gece çok çiğ oluyor dolayısıyla gizli buzlanma olabilir.Sonuçta deneme yapacak arabalar güçlü makinalar ve mustang arka iter. çok riskli bir durum. Benim görüşüm bu deneme ertelensin.