arabam dursa nolcaktıbu konuya yine vakıf olamicaktım:)
ticari iydir fiko:)
Printable View
Konuyla alakam yok daha bi cümle yazmamışım, Muharrem e yazıyor burda sinansim, BS yi arkasında görmeyi umuyor:)
Burdada gayri ihtiyari teklif ediyorum 41 tc güzergahında deneyebiliriz diye yaklaşıma bak karrdeşş ayağınamı gelicez, ya gelemem dersin okey karrdeşş falan racon keser gibi bana göre yine yakışıksız.
Harunla denemeden önce sonra yine gerginlikler *****. Gebzeli arkadaşlarında çok yapıcı olduğu söylenemez işin özü.
bak iste ayni hataya yine dusmussun o konunun oncesini zahmet edip okusaydin o kelimeyi hp-kg farkinin onemini anltmak icin yazdimi anlar ve atlamazdin konuya verdgm 400 hp ornegi de e39 m5 idi turbolanmis s2k yada typerin neyapabilecegini iyi biliyorm
sende eger orcunun aracinin daha once nelerle yurudugunu yada setupinin nerelere gidebilecegini kestirsen yada elinin altindaki nete sorsan sana soylerdi ve bu atesleyici yaziyi yazmazdin belkide iyi niyetli olsaydin
bak benim sayisini hatrlamadgm deneme videom var ve arac sahiplerini ogun tanidim bazisi ile daha kirici atismalarimiz oldu (iclerinde honda cilarda vardi) belki ama hepsi ile canciger olduk tabi bazi seyleri kabullendikten sonra
bak bu post ta bile asagilama var "400 hp aracim var gel gec bakalim nasil geciyorsun" nasil bir meydan okuma nasil bir hirstir :) ben genel yazmisim sen hedef gostermissin :)
valla kardeş bizi yakından tanıyan herkez bizim ne kadar iyi niyetli oldugumuzu bilir siz forma gelince çok fazla alaycı tavırlardasınız bu bizi sinir hatta deli ediyor
boş muhabbet yapıyorsunuz bence fazla uzatma seversin sende bizi tanıyınca genelde böyle olmuştur ;)
serhat harun gebzeli degil maltepeli sizin gibi atasehir ortamindan tanislikligi var sinanin ben abisini tanirdim 2000 senesinden beride gorusmuyoduk daha onceki postlardan sonra degismistir hitap okadar olabilir bi saygisizlik var ise ben ozur dilerim yazi dili bazen yanlis anlasilabiliyo
buarada racon klavede kesilmez racon maconda bos isler:)
cnm inş.yaa:)
tanışırız bigün tabi, anlaşamamız için bi sebep yok aslında hepimiz bu ülkenin yurttaşıyız neticede:)
bende sana nedense hep bütün araçları oraya çağırıyosun diye sordum cvp vermedin bi özelliğimi var oranın onu anlamadım bugüne kadar kaç defa deneme yaptım yaptık yada yaptılar nedense bu iş gelirsin ataşehire ordan çıkar ister kavacık ister gebzeye doğru basarız neden gelipte tekirdağ tarafına basıcam onu anlamadım ama bunuda unutma arkamda görücem dediysem emin ol görüceğim içindir istersen biraz sağa sola sor tm astra ne yapar ne kadar gider hangi arabaları ne kadar geçmiş bugüne kadar o zaman anlarsın ne demek istediğimi usturuplu yazın bizde adam gibi cvp verelim bu alem honda üzerinde dönmüyo tokyoda da değiliz... bu kadar uçmayın tekrar tekrar sölüyorum burda herkes beni iyi tanır kimseyle deneme konusunda atarlı yada gergin bi denemem olmamıştır. geçsemde geçilsemde iner tebrik eder şakalaşır ulan nasıl geçtin beni diyebilcek biriyim. ( bak sende tespit etmişsin muharreme yazmışım sana değil ) ha şu var muharrem senin adına bs typerla dene sen önce diye biliyosa o şekilde cümle kurup siz kimsinizki gidin kumda oynayın der gibi dalga geçebiliyosa evet lafım sanada geçerlidir. demekki yeteri kadar samimisinizdir.
Aslinda klavyede boyleyiz. Yuz yuze gelince eminimki hos muhabbet edicez. Bende emin olun ark niyet yok..klavyede bazi seyler yalnis anlasiliyor.
Kalp gonul.kirmak bana gore degil. Kirdiysam affola.
Aksam gorusuruz inş.
Bizde gebzeliler olarak aynı şeyi savunuyoruz zaten.Bu zamana kadar klavyede yapılan tartışmalarımızın hepsi yüzyüze gelince dostça sonuçlanmıştır.Ve bu zamana kadarda kimseyle düşmanlığımız olmamıştır.Ortada bir kaşarlık art niyet olmadığı sürece biz herkesle dostuz arkadaşız.
Sınansım ok.kardesım deneyelım ıstedıgın yerde aksam bende gelıyorum ***** yere ama suna acıklık getıreyım ınanırsın ınanmazsın benım karsıya ***** yere gıtmeme sebebım fazla kalabalık oluyor curcuna sevmıyorum rollıngde, bugun h.ıcı umarım kımse olmaz sadece ıkımız cıkar denerız.
bugün emin ol orda hafta sonundan fazla curcuna olur biz senle başka zaman deneyelim şu an akşam mustang için hazırlık yapıyoruz + aracıma dün yeni şanzıman aldım allah nasip ederse usta bugün söktü bi kaç günede yetişicek sakın yanlış anlama atar yapıpta geri yapmıyorum geçen cumartesi geldiğimde de herkese söledim şanzıman toplama ölesine geziyorum bu hafta içi yapılıcak yeni şanzıman yolda geliyo diye mutlaka bi kaç kişide buna cvp vericektir. hatta daha kötüsü arabada 5. vites yok 4 sonuna kadar basabiliyorum ve saçma sapan vites oranlarıyla ama akşam orda olucam görüşelim tanışalım başka bi akşam için sözleşiriz.
Babalar gereken ortam saglandıysa post savası bitsin motorlar konuşsun yavrum,devom benim iyilik meleği seni:) milka ineği
usta söktü yazdım ama anlaşılmadı sanırım gerimi topliyim :)