Abi ben Avrupa yakası basaksehirde oturuyorum burda göz gözü görmüyor :)
Printable View
Abi ben Avrupa yakası basaksehirde oturuyorum burda göz gözü görmüyor :)
Biz su an sis farlari takiyoruz gelicez
Konuyu baştan sona okudum umarım dostça ve güzel deneme(ler) olur videoları bekliyoruz . Evet hava sisli daha henüz maslaktan gelişim ataşehire sis vardı yolda umarım gece bir sorun olmaz şimdiden keyifli denemeler
Valla herekeden izmite temiz bilginiz olsun istanbulda sis coksa denemeyin bence Allah korusun.otobuslerde gaz kesmiyor siste
gece zaten o tarafta sis olursa bu iş yatar.. ama kurtköyden sonra gebze tarafı temiz olabilir o saatlerde. çünkü genelde viaportun orda başlıyor sis ataşehire doğru artıyor.
Sissiz bolge bulana kadar gideriz , bu gece bu deneme insallah olcak. Biz geri adim atmiyoruz. Siz denemek istemezseniz soyleyin bosa gelmeyelim.
beyler sımdı otobandan gebzeye dogru gıttım sıs felaket 3 dırek puslu 4 direk gozukmuyor
Muharrem orcun beyler bi sakin ya egerki sis varsa yerlerde cig varsa gunler cuvalami girdi abi birakin Allah askina bu is böyle cata cat kavga gurultu ile olmaz baska bi aksam denersiniz bence
ben tuzladayım buralarda sis falan yok. gebze ve diger yerler nasıl bilgisi olan arkadaşlar buradan yazabilir
http://i.hizliresim.com/wjzojr.jpg
orcun kardesime talimatname hazirladim insallah uyar :D:D:D:D
tabi bazi seyler aramizda yasandigi icin aciklama yapayim
nos vanasini sola cevir unutma muhabbeti gecen denerken adama kapattinmi diyorum kapattim diyo halbuki acmis bi tup nosu havaya bosalttik sayesinde :)
salteri kirma meselesi gecen gun yeni taktim oldumu diye adam arabaya bindi 2 dk ayagiyla salteri kirdi gudubet a.q
durbunde muharrem al yanina dedi diye :)
puahaahhah sinan ne pij adamsin yaa bayildim aq du geliom o degilde e5 fena sisli tuzla gebze istikameti
:)))))))))))))
Hala kalkik hahahha ole bisiy yok sis mis araba gordunmu frene basarsiniz :)))
http://i.hizliresim.com/KrYn3m.jpg
gebzede son durum noslar yerinde talimatname bas ucunda :) beklemedeyiz
Hava guzel burda 16 derece acik yerler kuru ve sicak bodrumdan yaziyorum
Forum kilitlenmiş konuya :) Herkes adına tekerinize taş değmesin , sağlıklı bir deneme olsun allah kazadan beladan korusun diyorum. Videoyu beklemeye basliyorum
Buluşma tam olarak nerde yapılacak beyler ?
lan deli danalar. Eve yarım saat önce girdim benim sittiri boktan Megane tutunamıo basınca siz nereye tutunupta gazlayacaksınız olm. Deli ler ni tecavüz etti oturun oturduunuz yerde yaw.
şimdi girdim eve vianın oralar sisli
dikkat edin bi sakatlık çıkmasın
devo özeline bakarmısın.
ok yaydan çıkmış, umarım sorunsuz bir gece olur. Çekirdek hazır :D
Saol Kankam resim icin
ab2181 mi o :)
efsaneyi görmek sevindirdi :)
Mekanda bulunan kişiler an ve an müsait oldukça fotoğraf yüklerlerse teşekkürü borç bilirim
Şekerpınar sisli görüş mesafesi 300 metre.... pek rol havası değil
Evet ab civic roll cage oldugundan sanroof u iptal ettirdm yollar.guzel
Tekerinize taş değmesin, başarılı denemeler olur inşallah :)