Yeni jant aldımda jantlar siyah göbekleri gri... Kenarından kanırttım göbegin üstündeki aleminyum kalktı... Şimdi alıp boyayacam da cıkaramadım varmı bir yöntemi ?
ortadaki gri yuvarlak işte
![]()
Yeni jant aldımda jantlar siyah göbekleri gri... Kenarından kanırttım göbegin üstündeki aleminyum kalktı... Şimdi alıp boyayacam da cıkaramadım varmı bir yöntemi ?
ortadaki gri yuvarlak işte
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
şimdi ayıktım resmin temisili olduğuna , peki göbekler çıkınca çöpe mi gidecek kullanılacakmı abi?
çöpse ucu kanca gibi kıvrılmış ince bi demiri ısıtıp göbeğe geçirip çekebilirsin.
edit:::abs türü plastik olduğunu varsaydım , metalse yapıcak bişey yok![]()
göbekleri arkadan ittirip tırnakları bu vesileyle kastırarak göbeği cıkarabilirsiniz. vantuz falan zor![]()
sök sök, spor olur![]()
moruk arkadaki tırnakları tornavidayla bile vurunca zor ayırıyosunvantuz meme opçük möpçük zor
sök jantları vur arkasını tornavidanın çıksın
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
şarjlı matkap ile ağaç vidasını, kapağın tam ortasından, vidanın yarısı içine girecek kadar vidalayın. Kilitli pense ile vidayı sıkıca tutup tüm ağırlığınız ile asılın. Ben olsam deneyeceğim yöntem bu olurdu.
Tabi kapaklardaki delikleri macunla kapatmak gerekecek. Yada kapağın çapı 58mm ise reno 9 jant göbeği alınabilir tanesi 3 4 liradan
Yiğit sök jantı arkadan senin çantadan uzun kıpır kıpır bir cisim al vurdur arkadan, zamanı gelince düşer![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)