ios cular için yazıyorum.Dün drift mania 2 championship yükledim.Real driftten fazla farkı yok gibi.Yalnızca kontrolü zor geldi.App store dan ücretsiz indirebiliyorsunuz.
ios cular için yazıyorum.Dün drift mania 2 championship yükledim.Real driftten fazla farkı yok gibi.Yalnızca kontrolü zor geldi.App store dan ücretsiz indirebiliyorsunuz.
total points le işim yok bnm dediğin gibi o birikiyor çoğu yarışıda ilk 5 saniyesinde bırakırım restart yaparım onları oynasam sımdı oda cosardıda gerek yok bnm ıcın onemlı olan race poınts.
bn combolara çalışıyorum aslında yoksa en uzun yaptıgım drift 10bın yada 11bin puan oluyor ama 25 le çarpınca bişeye benzıyordun aksam baya guzel dondum pisti süremide aşagıya çektım bu aksam zaman bulursam daha ıyısı ıcın calısıcam.
guncelleme gelmıs yıne ama hıc bı degısıklık yok yada ben mı farkedemedım acaba ?
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
kesinlikle değişmiş araba kendini hiç toparlamıyor kafasına göre gitmeye basladı ilk güncellemede batırmayı becerdiler birde en fazla 3dakika 20 saniyede bitirmeniz gerekiyor yarışı güncellemeden önce 5 dakika 20 saniyeydi
edit: yavaş dirf yapınca yaptıgın paundan zamanı çıkartıyor mesela 1071954 racepoint yaptım 3dakikada 470k puandan kesti
x17 ve x18 ilerlerken bazen carpmadigin halde puan kaybediyor drift esnasinda bug falan mi var?
Experience is what you get when you don't get what you want.
bende yükledim tablete tablet büyük oynaması biraz zor oldu geç algılıyo algılamayı en yüksek yapmama rağmen ama genede zevkli oyun rekorum 230bin suanda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)