sporium için otopark işkence, ama fitnessla kalmayıp tenis oynuyorsanız sporiumu tavsiye ederim.
Ben de Pendik 'liyim ve Aydos Life Clup 'a gidiyorum. Tavsiye ederim. Yıllık üyelik şuan sanırım 1.100-1.200 gibi bir rakam. Fitness, Açık-Kapalı Tenis, Açık-Kapalı Basketbol, Havuz, Sauna, Hamam, Buhar banyosu vs...
Arkadaşlara katılıyorum, uzak seçme. Parayı peşin ödeyeceksin, maksimim bir ay gidip yoldan bıkacaksın, paran yanacak. Topselvi 'deki Swedish 'te methediliyor.
Pendikteysen neden fit body e gitmiyorsun fena sayılmaz ama bazen cok kalabalık olabiliyor.
yada viaport değerlendirebilirisin bi arkadasım gitmeye basladı fena değil diyor.
Ufak bir hort yapayım konuya. Geçen sene Pleon Sportivo'ya gidiyordum. Üyeliğim bitince 1 sene ara verdim iş yoğunluğundan dolayı. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama fiyatları biraz abartmışlar. Ataşehir tarafında gene temiz , düzgün bir yer bakıyorum. Hillside biraz tuzlu kaçar gibi geliyor gerçi sormadım rakam ama. Marriot oteli eledim. Let's cluba bakıcam birde. Önerebilceğiniz , fikir verebilceğiniz bir yer var mıdır ?
Let's cluba dayım gidiyordu bende misafır olarak gitmiştim birçok sefer gerçekten çok güzel ve kaliteliydi dayımda epey memnundu zaten.Fiyatlarıda cok ucuk değil kapsamlı bir salon onun haricinde bende yakında Göztepe'de caddeye MACfit açılmış senelik üyeliklere 50TL diye reklamları var heryerde orayla görüşmeyi düşünüyorum orayada bir bakın isterseniz
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
benımde mesajım bulunsun...yakın zamanda spora baslamayı dusunuyorum swedısh ıle aydos yakın ve duzgun duruyor havuzlu yer ıstıyorum yada body yanında kıck box olsa guzel olur.pendık carsıda fıt body var omer le gıtmıstık ama yenı acılan yerı nasıl bılmıyorum bıde sadece body fıtnes var sanırım orada sıradan yanı.
Pendik sahilde Emex Otel fitness salonu.
Sırf koşu bantları ve bisikletleri deniz manzaralı ve üstü açılıyor diye bile üye olunur
Ben akşam 20:00 gibi gidiyorum ara ara. 23:0a kadar hizmet veriyorlar. Alet başında bekleme yaşamadım. Hele biraz daha geç gidersen parmakla sayarsın içerdekileri :9
Bana ozellikle dus kismi temiz olan yer lazim dusumu alip basip gidicem evime.umraniyedeyken akilonya var carsiya yakin oraya giderdim tertemiz mis gibi yerdi hey gidi hey
Ortaminda iyi olmasi lazim millet kari kiz kovalamak icin gelmicek gelsede apaci olmicak.yoksa kovalasin beni baglamaz
swedıshı aradımda guzel yere benzıyor ama yıllık uyelık alınması sıkıntı yav. belkı hosuma gıtmıcek ne olcak sogudugum zaaman param bosa gıdecek. adamda dıyor bızde uyelıkle yıllık oldugu ıcın apacı tarzı ınsanlar olmaz oda haklı tabı
https://www.facebook.com/evofitnesscenter?fref=ts
tesis bana ait detaylı bilgi almak isteyen arkadaslar pm atabilir.
er ist ein deutscher
uzak olmayayadı bılgı alırdıkta pendıkteyım bende. bu ısın ıcınde olan bırı ıcın tavsıye edecegınız yerler varmıdır buralarda
abı valla hocayı nasıl arastırayım ben tesıse bakıyorum yuzme havuzu olsun duslar vs temız olsun. daha oncede bıraz spor gecmısım var agır spor yapmayacagım zaten bana programı versın ben yapayım gobek cevresı erısın yter banaokadardanda anlıyorlardır sanırım
![]()
Abilerim kadıköy,bostancı ve maltepe civarı düzgün temiz spor salonu varmı bildiğiniz yer yaşıma göre kilom baya var yakından görenler biliyor beni boyum göre kilonu belli etmiyorsun diyorlar ama birde bana sorsalar onun zorluğunu gündelik hayatta ben çekiyorumAmacım sağlıklı bir şekilde zayıflayıp ideal kiloya geldikten sonra belki vücut geliştirme durumum olabilir
Boy:1.86
Kilo:105
aradığım özellikler
1-Hergün belli periyot verip onları uygulayacığım yer
2-Perhiz listesi hazırlıyacak
3-Havuz ve saunası
4-Standart bildiğimiz koşu bandları olan yer
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Maltepe Adatepe de yalçın Kızılay spor kompleksi var çevredekilere göre fiyat iyi mekan da güzel +kizlar da çabası)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)