Maşallah hayırlı olsun . Döşemelere de güzel bi yenileme yapilirsa daha da güzel olur
Printable View
Maşallah hayırlı olsun . Döşemelere de güzel bi yenileme yapilirsa daha da güzel olur
'5.20i' in hayırlı olsun, zaten ilandaki araba değil neden üzerine alınıyorsun?
http://i33.photobucket.com/albums/d6...325iS/Z4SC.jpg
TR ye girişi var mı bilmiyorum, ben duymadım en azından, ama TU B28 motoru budur, bilmeyene...
İnan hacam ben seni bu işlersen anlıyo da yorum yapı sanıyodum ama yanılıyomuşum paylastıgın resim süperşarjırlı bır motor resmidır 520 mi 528 mi sende ankaradasın bulusalım hafta sonu kendı gözlerinle gör insanları yanlıs yönlendirme bence
ben SC yi mi söylüyorum sana? hava filtresi kutusu, emme manifoldu her şeyi farklıdır ama senin motorun kusura bakma ama M54B20...
https://www.youtube.com/watch?v=VlgOeHhsvFo
izle bakalım senin motorla bir alakası var mı?
bu arada benim konuya müdahil olma durumumu baştan söyledim, aldığınız araç ilandaki araç değil, ilanı açan şahıs benim çektiğim fotolarla ve de yalan bilgilerle sahte bir ilan açmış... yoksa raç 540 mış 518miş umrumda değil inan ama sen de gelip arabayı ben aldım hepinize kapak olsun tarzında konuşuyorsun, hayatımızda hiç mi almadık hiç mi binmedik e39 a? bu ilan sahtedir, yazılanlar yalandır diyoruz sen kalkmış nelerden bahsediyorsun, haa sen hala o ilandaki fotolardaki arabayı aldım diye iddia ediyorsan, asıl sen gel ben sana o arabanın orijinalini göstereyim...
Senin bahsettigin aracın ilanını da görmedim o aracada gitmedigimi belirtdim daha önce bizde e39 ilk defa binen ve gören insan deyılız benim aracın m52 b28tu motordur çift vanuslu idda ediyorum bunu tasarlıyan ve üreten firmadanda daha iyi bilenin oldugunu sanmıyorum ben ezbere konuşmuyorum ETK fabrika dökümanına göre konuşuyorum 200 model 520 ve 530 cift vanuslu olduguna inanıyonuzda 528 olduguna inanmakta neden güclük kekıyonuz anlıyamıyorum
ya arkadaslar arac 5 28 ben adım gıbı emınım. ELVAN abım senınlede tanısıyoruz duralı cengız tarafından araban cok guzel cok ozel gule gule bın allah kaza bela vermesın ben almaya gıdıyordum fakat ılandakı resımlerı sahteydı satan cocuk bıraz saf sacma seyler yazmıs ghıblı ısımlı abının faceden resımı almıs ve altınıda facede aracın konusundan almıs acıklama kısmını sadece soylenmek ıstenen resımdekılerle arac bagdasmıyor sızın aldıgınız orjınal borusan cıkıslı //m paket 5 28 i anlatılmak ıstenen ben neden almadım bu aracı sırf adamın yalan dolan duzenbazlıgından... anlatılmak ıstenen bu sızde bunu bılerek almayın arastırın dıye soylemıstık. ama cok guzel bı arac daha once kullandıgım aractan tek fark f1 ler. gule gule bının zaten enınde sonunda gorusup tanısacagız... duralı cengız oto elektrıkte ıllakı denk gelıp tanısırız abı gule gle bın ytanlıs anlasılmasın hıc bır sey...
:) 5.28 se sıkalım :D
Arkadaş ne sıkıyorsa yavaş sıksın yaptıgın gider anca benim hoşuma gider ama bu muhabbete hiç gerek yok mevzumuz bu deyil Benim kendimi yada yeni aldıgım arac ispat etmek gibi bir anacım yok tuhafıma giden bazı eş sitelerin suyunu cıkarıp burdada kendini cok bilmiş sanıp kendi yorumlarının dogrulugundan emin olmadıkları halde yorum yapan ve ıdda eden kişilere herkez herşeyı iyi bilecek diye bir kaide yok bilmiyorsan sorur soruşturursun araştırırsın insanlara bi faydan olur yok yapmasan kendini ispatlemak için yorum yapmassın snlıyana
1: birader kimsenin kendini ıspatlamasına gerek yok. üslubuna dikkat et. ben senin şahsına ait bir şey demedim. beni bilen herkes her türlü araçla deneyeceğimi geçmek geçilmek gibi bir derdim olmadığını mutantın nelerle yürüdüğünü iyi biliyor. adamın asabını bozma...
ayrıca burada ki herkes ne zamandır denemek için 25-28-30 aradığımı biliyor.
2: ne olduda gelip saldırıon ? zoruna giden birşey mi var?
3. hodri meydan arabanın bakımını yapayım deneyelim nasıl gidicez bir görelim ?
ayrıca biz ortamda ki gerginlik gitsin biraz diye 28 se deneyelim dedim.
sana değil bana yazıyor bu arkadaş, zoruna gider tabii, arkadaşımın 530i fotolarıyla gitti başka bir araba aldı biz de ona söyledik, M54B28 diye bir motor kodu uyduruldu onu düzelttik, sonra bu arabalarda F1 şanzıman diye bir şey olmadığını söyledik... var mı buraya kadar YALAN bir şey? yok... bu arkadaş gitti bir araba aldı ama bu sayfadaki konuyla alakası yok, sen yırtık don misali 'iyi ki de almamışsınız, yalan yanlış bilgi veriyorsunuz gidip ben aldım' diye araya girince bozulan taraf kendisi oldu...
utanmadan benim sitemde de arabanın fotolarını paylaşıyorsun hem de ben onayladım bile bile! bari susmayı öğren de bazı ayıpların ortaya çıkmasın, sağda solda konuşmaya gerek yok, sen yalan ilandaki aracı aldın ama sanırım hala bunun gerçek olduğunu idrak edemedin!