abı acıkcası 42 e anlastık ama bu durumları gorunce 34 teklıf etcem :D kendısı bılır askere gıtcek hatasız boyasız m paket sncta:) verrse alırım
Printable View
aracın smg olmadığını herkes yazmış. direksiyondaki ise smg pedalları. sonradan takılmış. aracı triptironiğe aldığınız zaman o pedallarla vites değiştirebiliyorsunuz. bu bağlantıyı bütün e39lara yapabiliyorsunuz. zaten üzerindeki direksiyon 2001 yılından sonra üretildi. 2000 yılındakilerde yok. direksiyonda değişmiş. birde 5.28 lerde m54 yok diye biliyorum sorgulamak lazım. araç temiz ve donanımlı m direksiyon, orjinal board monitör, spor koltuk falan var ancak yinede o para etmez diye düşünüyorum
bu arada bıldıgınız TAVSIYE ETTIGINIZ SATILIK e39 530 i a //M VARSA BAKABILIRIM... YANLIZCA ORJINAL //M PAKET
Mutant 5 .20 degil ki 5 25 528 530 :d
haha :) birtane m paket 5.30 vardı bir arkadaşımda bir ara satacaktı ama sattı mı satmadı mı bilmiyorum :)
bastan asagı sacma bır ılana benzıyor. smg lı e39 ? m54 2.8 motor. ne hıkmetse emme manıfoldu m52, sılındır kapak m52. sase no ıle etk sorgulayın o zaman ortaya cıkar.
motorun m54 olmadıgı kesın. smg konusunda ıddaa etmek ıstemıyorum ama alakası bıle yok bence belkı sadece smg lı dıreksıyon takmıs olabılır e39 2000 modelde bu dıreksıyon cıkmaz
artık e39 maceramızı kapattım e46 yla anlastım bu sefer boluya bıletımızı aldık godoyorum herkeze degerlı yorumları ıcın tesekkur ederim.. cok aydınlattınız benı iyi forumlar
Arkadaşlar araç tarafımdan alınmıstır gidme merakı gösterpde gitmeyen arladaşlara tsşekkür ederim görmediniz bi arac için boş beles konuşan arkadaşlar kınıyorum araç etka dan sorgulandı hatasız ve boyasızdır meraklıların haberi ola aracın smg alamıyacanı 12 hava yastıgı cıkmıyacanı ve28 cift vanıslu oldugunu göremiyenle boşa yorum yapmasın aracı görmek isteyen olursa ankarada nenım adım elvan özyürek bakabilirler
Smg deyıl kardeşim olmasıda pek mumkün deyıl zaten fabrikasında üretılmemis aracı aldıgım arkadaşın bimediginden yazdıgı bir iki özellik den dolayı bukadar bos muhabbet gerksız kı bide bunu yapanlar bu arabalardan biraz anlıyan arkadaşlar