turbosu degılde wastagate ı bozuldu benımkının 2 aydır ugrasıyorum cıkma bulamadık.bırı 700 lıra ıstedı uyduruk wg e.çıkma komple turbo aradım gene bulamadık gıttım 0 aldım komple turbo sırf bı wastegate yuzunden.
araç kalte hissi veriyor ama azık daha kalıtesız ve donanımlı olmasını tercıh ederdım.ınsan bazen lan kac lt yaktık dıye bakmak ıstıyor yada uzun yolda hız sabıtlıyıcı arıyor.vw kaliteli kasacam diye habire ondan bundan kısmış.bence alınmaz ben pişmanım nefret ederek kullanıyorum.
45.000 TL ye bir üst segment araçlar da bulunabilir,mesela babamın 1.6tdi dsg leonunu 5x,xxx km de iken o fiyat aralığında sattık.Tabi bu bütçeye Polo düşündüğünüzde KM olarak daha düşük bir araca sahip olmanız mümkün. Arkadaşların da dediği gibi donanım olarak çok ekstra beklentiniz yok ise sınıfının en başarılı aracı denilebilir Polo için.![]()
comfort polo da iki hava yastığı mı var?bi de sonradan esp yapmak çok mu kasar
ben de tdi dsg polo alayim diyodumda..
Seat sevmyrm wv yakn ve kalite olark göryrm ama yinede terchler farklıdır bu gidişle golf olabilir diyrum
Firmalar uçuyor ya bizde caddy var turbo arıza yapmştı ozamn için 2500 lira idi kronik oldgu için connect sormustk 4500 liraydı![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Ben 3 senedir kullanıyorum , polo gerçekten göründüğünden çok daha iyi bir araçtır.Alıp kullanınca parasını hakkettiğini anlıyorsunuz.
Bu sınıfda kullanmadığım araç kalmadı donanımları görmezden gelirseniz polonun bir üst sınıf olduğunu zannedebilirsiniz
İki negatif yönü var bana göre gereksiz sert süspansiyonu ve arka koltukların dar ve rahatsız oturuş pozisyonuna sahip olması.
Esp,cam tavan ve airbag hariç neredeyse tüm donanımları sonradan ekleyebilirsiniz hemde servis fiyatının yarı fiyatlarına.
1.6 tdi zaten efsanevi bi motor 150 hp olupta 5.5-6 lt yakıt tüketmek şehiriçinde bilmiyorum çok övülen 128 tane donanımı olan sınıfındaki araçlarda bu imkan var mı
Poloyu beğenmeyip negatif yorum yapanlar sadece satış fiyatını haketmediğini düşünenlerdir, oda tercih meselesi saygı duymak lazım.
Dr.Ecu
bende sırf donanım yüzünden 1.6tdi ve 1.2 bm arasında gittim geldim. 1.2 aldımbence iyi araç ama donanım konusunda rakiplerinden geride...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Salınım yapıyor fazlasıyla o konuda yumuşak süspansiyon ama ani çukurlar kasislerde geçtiğini hissettiriyor.
Fren konusunda da ben çok memnunum gerçi absyi hissetmeyeli çok zaman oldu sakin kullanıyorum genelde, ve bana en çok garip gelen fabrikadan çıktığı fren balatalarını kullanıyorum 35 bin km oldu hala bitmiş değil ,kore malı bi araç olsa bırak balatayı diskleri bile değiştirmek gerekirdi bu kmlerde.
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)