hahah üst postu bnde sabah face de gördüm koptum
bu arada evo lancer evo10 diye üretilmicek
direk evo diye üretilme ihtimali yüksek r35 in sınıfında
hahah üst postu bnde sabah face de gördüm koptum
bu arada evo lancer evo10 diye üretilmicek
direk evo diye üretilme ihtimali yüksek r35 in sınıfında
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Evo X benzeri olmuş. Gittikçe kötüleşiyor bence. Bugeye gibi bir kasa varken bunlar onun önüne geçemezler bence.
Subaru Subarudur. Her ne kadar tasarımı eskileri kadar çekici olmasa da boxer motorunun kaputu yırtıp çıkacakmış gibi olan sesi yeter![]()
evo yu geçtim, ızgara focus st gibi gelmişti bana ilk fotoğrafları çıktığındaaslında evo yu andırmasa tasarım güzel fakat yeni bir model piyasaya sürülmiş gibi.. geleneksel çizgilerinden uzak...
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Elestirenler reelde gorunce ya da sahibi oluncada bu yorumlari yaparlar mi acaba.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Herzamanki gibi bu da olmuş.![]()
Drive to win!
220 bine tr da anca 10 tane felan satılır... hala ötv hala ötv
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
geçen sene sedan sti lar 230 lara satılıyordu.Bu seneki ötv zammıyla ben 270 lerden aşağı olacağını sanmıyorum.Koleksiyonculara yar olur en fazla.
2015 WRX STI is powered by a 4-cylinder 2.5-liter turbocharged boxer engine delivering 305 bhp (227 kW) at 6,000 rpm and a peak torque of 290 lb-ft (393 Nm) available at 4,000 rpm.
The engine works exclusively with an updated 6-speed manual gearbox sending power to the firm's symmetrical all-wheel drive system with a multi-mode driver-controlled center mechanical differential. It rides on 18-inch alloy wheels wrapped around in 245/40 R18 summer performance tires and benefits from an inverted-strut front suspension promising to bring improved handling.
Subaru has planned a Launch Edition limited to 1,000 units which will all be offered with the traditional WR Blue paint and gold BBS forged alloy wheels as well as a bespoke cabin with an STI short-throw shifter among the added goodies. This Launch Edition will be available from April until June at a yet undisclosed price tag.
2015 Subaru WRX STI video debut - YouTube
![]()
Koltuklar ve jantları begenmedim onun haricinde hatları güzel geldi bana canlı gözle görünce daha bi güzel geelebilir tabiki. Ama bi sti için çok konforlu gözüküyo![]()
Çok beğendim ama jantlar kötü yahu bir de küçük kalmış.Umarım seçenek sunarlar.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)