Allah korusun nasıl bır kazadır o ya
bu galiba iki araç arasında sıkısan 17 yasında 1 cocuk ölü ,28 kişi yaralıymıs.
Allah rahmet eylesin
Konya-Ankara Karayolunda zincirleme kaza - Hürriyet GÜNDEM
1881 - 193∞
Allah rahmet eylesin, yaralılarada acil şifalar.
kamyon otobüs şöförleri umrunda değil; ne kar, ne tipi, ne sis. Sanki onlar geliyor diye tüm yollar açılıyor.
Hatta kazada kamyon veya otobüs şöförüne bişey olursa çokta canımı yakıyor diyemiycem. O kadar insan sana hayatını teslim etmiş sen son gaz devam ediyorsun.
savasmı cıkmıs orda ne olmus oyle yaaaa..allah yardımcıları olsun...
Tirlarin ve kamyonlarin hasarina bakildiginda can kaybina yol acacak bir hasar yok. Belki ufak tefek siyriklar vardir. Allah olen arkadasin ailesine sabir versin cok zor bi durum. Şoförlere uzulmemek nasil bir duygu onu anlayamıyorum. Gece o sogukta o saatte oda dorsesiyle beraber 16m bi arac kullanmaktan pekte memnun degildir bence?? Kimse goz gore gore kaza yapmaz. Yeni Araçlar fabrika cikisli 88 e ayarli surat oldugunu zannetmiyorum
93 senesinde orada babam kaza yaptı arka camdan yola fırlamıştım kafamdaki 14 dikişle hala anarım oraları.
kışları çok tehlikeli trafik ışıkları bari led li olsun yol yok bi iz işaret yok. gündüz geçin hangi ışık yanıyor seçemezsiniz.
konya ya yapılmayan güzellik kalmadı hizmet bakımından su kulunun kaza seceresi kimsenin mi dikkatini çekmiyor bir el atılsın artık
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Allah yardımcıları olsun,vefat eden kişiyede Allah rahmet eylesin![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Allah yaralılara acil şifaler ölülerin ailelerine sabır Versin.. ne kadar kötü dikkatsizliğin aşırı derecede ön planda olduğu bir kaza..
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)