User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Acil Duzgun Taksi

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazi taksici iyi hoş istanbul da ama su beyazitta kapali carsi yakini turist degilsen taksi bulmak zor adamlarin bazilari turist i resmen ... icinde taksi metre acmamis cok kisa mesafe icin 50 $ diyende var ki adam a dion taksim e gidecen begenmeyip gitmem diyor bos arac gelip dolu diyip tekrar isim cikiyor yarina atmayip gidiyorum geliyorum benle yan yana yuruyen turist biniyor adama suraya gidicem diyor bin bin biliyorum diyor hatta bindigim taksiciler seçeneği yok aslinda direk plaka yi şikayet dediler denk gelirse bu şekilde tipler ediyorum adam gibi taksicinin tel i alip kayıt ediyorum hangi civarda ise müsait seniz sizle gitmek isterim diyorum tamam diyip alip işleri görüyorum

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

buyrun dünyanın en iyisi istanbulda araştırsanız bulursunuz
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ay once Tr de iken hic arac kullanmadim gibi bitsey heryere taksi ile gittim . Cogunlukla gidecegim mesafeler hep kisa mesafeydi ve nasil olduysa hep sofor degisim saatlerine denk gelmisim!! ki geneli almadi zaten. Bindiklerimde de zaten surekli Abd li yakinimlaydim ve turkce konusmuyorduk. Gecirmeye calisanmi, alakasiz yerlere gidenmi ... Tamam her meslegin curuk elmalari var ama bu taksicilik mesleginde daha fazla kimse kimseyi kandirmasin.

Kaan taksiden ziyade araci olupta vakti olan birini bulmaya calis yani bir nevi 1 hafta beraber takilabilecek. Iki tarafinda isi sorunsuzca gorulebilir bu sekilde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turizm işi yapanlarla ufak araç tahsis edip yada Caravella tarzı araçda olabilir, şöforlü şekilde onlarla anlaşılsa daha iyi olur gibime geliyor.

Hazır kış sezonu yogun değillerdir..
    Ergin ORANLI

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taksiden ziyade bu forumdan öğrenci bir arkadaş size yardımcı olabilir diye düşünüyorum hemde kendi harçlığını çıkartır.Bizim burada falan taksi bekler müşteriyi , ama ***** İstanbul metropol şehir ve taksi müşteriyi beklemez.bide taksiyle ne işiniz var abi , bizim buradaki gibi 60-70 liralık sıfır araçlarla çalışan yok istanbulda , 15-20 liralık dandik albealar en kabadayısı olsun hadi linealar var hep.araç kiralama yada buradan bir arkadaşla anlaşma yöntemine gidin derim.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taksiden ziyade bu forumdan öğrenci bir arkadaş size yardımcı olabilir diye düşünüyorum hemde kendi harçlığını çıkartır.Bizim burada falan taksi bekler müşteriyi , ama ***** İstanbul metropol şehir ve taksi müşteriyi beklemez.bide taksiyle ne işiniz var abi , bizim buradaki gibi 60-70 liralık sıfır araçlarla çalışan yok istanbulda , 15-20 liralık dandik albealar en kabadayısı olsun hadi linealar var hep.araç kiralama yada buradan bir arkadaşla anlaşma yöntemine gidin derim.

Mantıklı yazmışsın

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinir bozan kadar acelesi olana yol açan, kaza bela durumunda ilk yardıma koşanlar da var.

Hepsini bir tutmamak lazım.. Ben gayet kullanıyorum İstanbul'a geldikçe, hiç memnuniyetsizlik duymadım bindiğim taksicilerden
    birgün aracım bozulmustu avrupa yakasında kuzenımın aracıyla cekiyoruz anadoluya geçicez tam köprüden gişeden geçtik 10mt gitmeden halat koptu ortada kaldım indim ittiricem aracı bi taksici hemen cekti emniyete indi ittirmemize yardım etti sonra yardıma ihtiyacınız varmı akümü bitik vs diye sordu durumu anlattık teşekkür ettik iyi geceler diledi gitti
    normalde bende taksici ve minibüscülere ön yargılıyımdır ama bu adam ve tanıdıgım bir kaç insan minibüs şöförü sayesinde ön yargım biraz kırıldı her sektörde işini iyi yapan dürüst insanlar var

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde taksicilik yapıyoruz kimseyi dolandırdığımız yok ağzından çıkan kelimelere dikkat et. taksi araya arkadaşa'da o şekilde biraz zor taksici bulursun indirmesi beklemesi sorun kimse kendini tek müşteriye bağlamak istemez..
    geçenlerde iyi niyet sonucu beleşe dv alıp forumda konu açıp satmaya çalışan sen değilmiydin ? Buna dolandırıcılık denmiyor heralde ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sözüm meclisten dışarı mesafe beğenmeyen taksicinin lastiklerini yarasım geliyo

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde iyi niyet sonucu beleşe dv alıp forumda konu açıp satmaya çalışan sen değilmiydin ? Buna dolandırıcılık denmiyor heralde ?
    konunun detayını bilmeden ileri geri yorum yapma aramızda olan anlaşmazlıktan dolayı olan bir şeydi kimsenin kimseyi dolandırdığı falan yok !

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sözüm meclisten dışarı mesafe beğenmeyen taksicinin lastiklerini yarasım geliyo
    Al benden de okadar. İst de okurken yaz festivallerı zamanında 10 liralık yola kız arkadaşı bırakıcaktık gecenın 2 sınde rıca ettık neymıs gıdemezmıs yakınmış.
    DR. OWL

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef İstanbulda öyle bir taksici henüz yok
    Ahanda polemik merhaba.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilgilenip yorum yazan herkese cok tsk ederim.Konuda bir kac bilinmeyen denklem var taksi ne kdar mesgul edilecek ve ne kadar odenmek isteniyor gibi onemli seyler bunlar tam belli olunca ilk msg yazan sirasina gore saygizsizlik olmasn diye geri donus yapicam umarim burdan biri ile ortak bir yol bulunur . Tekrardan cok tskler
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taksicinin gidemem deme gibi bir lüksü yok beyaz masaya şikayet ettiğiniz zaman adresine direk ceza gidiyor her meslekte var dün akşam bir konu vardı yine sitede müzik sistemi 300-400 lira gibi fazla bir rakam söylenmiş o zaman bütün oto müzik işi yapanlar dolandırıcı böyle bir mantık yok.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taksicinin gidemem deme gibi bir lüksü yok beyaz masaya şikayet ettiğiniz zaman adresine direk ceza gidiyor her meslekte var dün akşam bir konu vardı yine sitede müzik sistemi 300-400 lira gibi fazla bir rakam söylenmiş o zaman bütün oto müzik işi yapanlar dolandırıcı böyle bir mantık yok.
    Bunu öğrendiğim iyi oldu bak.

Eskiden avrupa yakasında çok denk gelirdim bu kısa mesafe muhabbetine, almayan çok oluyordu. Anadolu yakasında en fazla ağız burun büküp devam ediyolar.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eskiden avrupa yakasında çok denk gelirdim bu kısa mesafe muhabbetine, almayan çok oluyordu. Anadolu yakasında en fazla ağız burun büküp devam ediyolar.
    taksi sizi almadı ve hemen yakında da ekip otosu var ise gidip şikayette bulunduğunuz zaman araçları bağlamaya kadar gidebiliyor olay. taksi plakamız var çok taksi şikayet etmişimdir arada ki çürükler temizlensin.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu almama olayı cidden avrupa yakasında daha fazla anadoluda alıp uzun yolda götürmeye çalışma hastalığı var özellikle ataşehir bölgesinde çok denk geliyorum bu olaya. palladium önünden bindim soyak yenişehir dedim otobandan mı gideyim diyo he dedim kadıköyden gidelim.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şikayet olayını ciddiye alıyorlar.Bende bir kaç tane şikayet ettim otobüs/taksi.Bundan bikaç ay önce birisi kısa mesafe muhabbeti yaptı yine takside pek geçmiyor geç saat olmuş peki ben bir telefon görüşmesi yapayım o zaman diyince,gel gel gideriz yine dedi o zaman gerçekten cezai işlem muhabbetinin uygulandığını anladım.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu almama olayı cidden avrupa yakasında daha fazla anadoluda alıp uzun yolda götürmeye çalışma hastalığı var özellikle ataşehir bölgesinde çok denk geliyorum bu olaya. palladium önünden bindim soyak yenişehir dedim otobandan mı gideyim diyo he dedim kadıköyden gidelim.
    Otoban açık olur trafiğe kalma diye seni düşünmüş
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)