Ingilizce seviyenizi bilmiyorum -yeterli duzeyde oldugunu varsaysak bile sırf her 2 sınavın da pratigini elde etmek için bile en az 2 ay zaman gerektigini dusunuyorum.
Kolay yolu da calışmaktır.
Onları vermek yerine o zaman kendi sınavıma calısır gecerim![]()
Sinavda torpil olsa noacak, sen konusamadiktan sonra??
2 sene yazari ingilterede gecirdim ve upper duzeylerinde ingilizcem var ama bu meret kullanilmaya kullanilmaya unutuluyor2-3 hafta saglam bi sekilde kasip ielts a girmeyi dusunuyorum ama guzel kaynak onerecek var mi
![]()
"Korkmadık, savaştık"
Valla oyle para veripte 80 90 alinabiliyosa ben hemen verebilirim. İlk senem hazirlikta 11 bin tl veriyorum okula, geçiceğimde şüpheli![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Anadolu Üniversitesinin hazırlığındayım 2. senem zorluğunu bilen biliyodur duyan vardır mutlaka. hocalarımızın bile önerisi Ielts'e girin geçin oluyo bizlere. dışarıdan bi sınava girilicekse Ielts olmalı bence diğerlerine göre geçme ihtimali daha yüksek.
Barış
10-15 bin tl biraz fazla. Sıkı pazarlık yapmak lazım. Adam gibi bir hoca ile 2 ayda 5-6bin tl ye anlasip toefl dan geçmek daha mantıklı. Hiç değilse bir de adam gibi lisan öğrenilir.
Kesinlikle katılıyorum. Aile mesleği vardır , işim hazır param çok dersin tamam ama kendini geliştirmek , bir şeyler başardım diyebilmek adına ingilizceyi hakkıyla öğrenmek günümüzde farz gibi bir şey diye düşünüyorum.
Arabana parça arasan lazım , işe girerken lazım , internetten canın sıkıldın bir kaç makale okumak istesen lazım.. uzar gider, ha şu da var hazırlık geçmek iş veren açısından kariyer açısından bir hiç. Ne adamlar var izmir üni.de hazırlığı geçiyor da adını sorsan kem küm.
Ielts - toefl almak hazırlığı geçemeyen adamın işi değil diyorum , hazırlık geçmek çok daha kolay.
Hazırlığı bir hoca ile 2 ay çalışıp geçersiniz. Ancak sonra yine de çalışıp bir belge almak lazım. Lazım oldugunda bakın ben ingilizce biliyorum diyebilmek adına.
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)