Geçmiş olsun o anki heyecanla olur böyle şeyler ilk kez başına geldiğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Allah bi daha böyle şeyler yaşatmasın tabi...Çoğu yorumuda kafana takma herkes bişey söylüyor
Geçmiş olsun o anki heyecanla olur böyle şeyler ilk kez başına geldiğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Allah bi daha böyle şeyler yaşatmasın tabi...Çoğu yorumuda kafana takma herkes bişey söylüyor
Geçmiş olsun öncelikle olayın şaşkınlığıyla herkezin başına gelebilir bunlar dert etmeyin kendinize zaten kaza oldu diye adamla kavga etmenize lüzum yok basitçe tutanak tutucağınızı çünkü sigortadan yaptırıcağınızı belirtin kabul etmeme yada kaçma durumda ihbarda bulunun 155'e. Trafikte kimse karşısındakini tartamaz saçma sapan işler uğruna beş para etmez adamlarla uğraşmaya gerek yok zaten.
3.4maddeli bi yazi yazmis arkadasin biri aynen onu ezberle fazlasi lazim degil...aktif pasif muhabbetide inci sozlukte liselilerin artik yapmadigi muhabbetler,yarin bigun basiretim baglandi bla bla oldu diye konu acmaz umarim brda task gecenler
Geçmiş olsun.
Bu akşam Beylikdüzü'nde göbekten döneceğim sırada anayoldan geçen araca yol vermek için durdum. O sırada arkamdan gelen bir arabada sağolsun benim arabaya çarptı arkadan.
İnmiş bide niye duruyorsun diyor.. Durmasaydım da arkadan değil de göbekten mi vursaydılar dedim. O sırada olayı asayiş ekipleri görmüş uzaktan.. Geldi bide o fırçaladı çocuğu..
Dediğin gibi bizde sessiz kalsak durduk diye suçlu çıkarmaya çalışacaktı heralde
Tekrardan geçmiş olsun.
birkaç post için konuşuyorum insan yazmaya utanır komik olmak için bu kadar seviyeyi düşürmeye gerek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)