User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Servis araçları hk.

EmreAygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Risk her zaman her işte var. Sıkıntılı durumlar . Ama işte insan belki diyor işimiz rast gider.
    Elimdeki nakit para gerçekten çok cüzzi rakam hani başka bi iş yapalım desem olmaz yani.

El işinde de parçalanıyoruz günde 15 16 saat çalışıyoruz ama ufak bi hata da falan filan muhabbetleri artık can sıkıyor. Kendi işimi yapma isteği hep vardı zaten bu girdi aklımıza .

Hayırlısı olsun hepimiz hakkında
    ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmreAygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah kardeşim Allah razı olsun. sağolasın cevabın için..

Aracı sıfır alacağım.. Kredi de kullanacağım malesef.. 2 iş olması şart dediğin gibi. Aracı alacağım firma bir turizm şirketine de bağlıcak aracı sözleşmeli olarak.

Aslın da ilk düşüncem Sprinter dan yanaydı. Ama baya tuzlu oluyor fiyatları. O yüzden tavsiye üzerine Jumper a döndüm. Plaka muhabbetini bende duydum.

Hakkımızda hayırlısı Allah utandırmasın hiç birimizi İnşaallah
    bold kısma dıkkat et sözleşme yaparsın ama paranı gununde alamazssan banka beklemez hacızı yollar haberın olsun, ben 2 yıldır yapıyorum kredı ıle almıs olacak olsam hıc baslamazdım bu işe net, gozumun onunde arkadasımın crafterı haczettı banka başak tur dıye sktrık bı fırmadan alamadı 4 ay parasını adam...

2. el al bence sıfıra verme okadar para 2011 temız bulursun 45 50 arasına,60 65 sprınter da alırsın ama alacagın para aynı fırmadan tercıh sebebı olursun anca torpılın varsa dıger konuda da yazmıstık uzun uzun bul oku bence...

16+1 b ehlıyet kullanır vergısı sıgortası dusuk olur 17+1 otobus geçer b kullanamaz...

tek iş yetmez kredi ödersen 2 işte yetmez kovalarım dıyorsan cevrem var dıyorsan bulurum dıyorsan korkma sıfır sprınter al ama dizayn fırmalarına guvenıp iş yapma,gıt gursel altur bunlarla çalıs 1 dedımı hesabında para pazarlıgını yap iş bulurlar boğmana bağlı köpruyu gecene kadar dayı dıceksın

src alcan sınavı falan var eğer sıgortan 2000 senesınden sonra girişliyse arastır tam hatırlamıyorum..

şunuda hesaba kat o arabaya ayda 500 600 ayırcan kapıda yatsada..vergısı kaskosu trafık sıgortası muhasebesı bakımı lastıgı vs vs

ben gecen sene 900 tl trafık sıg yaptırdım bu sene tıkladık fırma 750 tl ödedı dıye 2950 ödedım sıgortaya yenılerken.

varsa sormak ıstedıgın bısı elımden geldıgınce yanıtlarım yıne aklıma gelenler bunlar su an .

not: jumper alma derım

GRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı her noktada var her iş de var problemlerı kafana takma bence gozun kapalı gır artıları eksılerı kesınlıkle olacak ama tahammulun sabrın kendı işin oldugundan fazzla olacak zengın olursun demıorum kı gırısımcı olursan ve banka kredılerını dogru borclanmayla kullanabılırsen bu ıste mumkun ama AÇ bırakmıyacagınada emın olabılırsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sana söyliyim bır banka birde bılmem ne bağladın dıyelım 2 iş gunde 100 km yaparsın ortalama,mazotu cık elıne gecen MAX 3000 bak max bu olur fırmanın soyleyecegı fıyatı kabul edersen 2500 kalır kalmaz,pzarlık yapcan,

ev kıra ise düş fıyattan
    mutfak masrafını düş fıyattan
    araç kredisini düş fiyattan (borcu olmasada amortısman için ayırcan model yenılemek ıcın seve seve)
    ayda 500 600 tl araba masrafları ıcın dus fıyattan

ne hsapladık ne kaldı ? 2 iş için konusuyorum dediğim gibi bağlarım ben iş aga dıyorsan hıc dusunme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çok sağol bilgiler için siz daha iyi biliyosunuz illaki işin içindesiniZ çünkü. İlanlara baktığımda 5 binler 7 binler hava da uçuşuyo aklım kesmiyo pek ama kafa kurcalamıyo değil o yüzden bilene danışayım dedim. Sana bi de özel mesaj atıyorum abi bi bakarsan sevinirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmreAygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok sağol bilgiler için siz daha iyi biliyosunuz illaki işin içindesiniZ çünkü. İlanlara baktığımda 5 binler 7 binler hava da uçuşuyo aklım kesmiyo pek ama kafa kurcalamıyo değil o yüzden bilene danışayım dedim. Sana bi de özel mesaj atıyorum abi bi bakarsan sevinirim..
    5 bın dıyene sor sana kestıgım fatura dıycek mazotu düş o 5 bınden bakalım kaç kalıcak

yada adam bağlamıstır 6-7 tek arabada yatıp kalkıyordur onu bılemem ozaman kalır cebıne 5 6,ama o işi yapan aracıda pıyasa fıyatına satmaz sanmam... velasıl tamamen çevre ve girişkenlik.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şöyle bi örnek vereyim.Ben Garanti Güneşli genel müdürlükte çalışıyorum. Parsellerde oturuyorum.
    Gidiş geliş ortalama 50km. Servisçinin aldığı para 85-85 toplam 170lira. Bundan mazotunu düş. Ona göre diğer çekeceğin servis içinde hesabını yap ortalama bi fiyat çıkar karşına.
    Bi de bizde Altur koymuş olduğu kural var. Araçlar max 5 yaşında olacak. Yaşlı olan araçları çıkartıyorlar hemen. Yaşlı olan araç varsa onlar da sadece midibüs olan 30luklar. Onların da aldığı para yanlış bilmiyorsam 100-100 toplam 200tl..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    05358664984 ara beni yardımcı olayım
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergisi 811 tl 16+1 minibus dahi olsa..

trafik sigortan 1900 den aşşaği şansa baglı olur.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah abi.. Arayacağım seni mutlaka.. Teşekkürler ilgin için..

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bold kısma dıkkat et sözleşme yaparsın ama paranı gununde alamazssan banka beklemez hacızı yollar haberın olsun, ben 2 yıldır yapıyorum kredı ıle almıs olacak olsam hıc baslamazdım bu işe net, gozumun onunde arkadasımın crafterı haczettı banka başak tur dıye sktrık bı fırmadan alamadı 4 ay parasını adam...

not: jumper alma derım
    Eğer aynı ba-şakturdan bahsediyorsak biz 3-4 senedir çalışıyoruz halada devam ediyoruz oraya ayın 25inde para yatıyo pazar'a denk gelirse 26sına en fazla aksıyor.
    1-2 tane şirket çıkıyor bu isimde farklı olabilir..

Şimdi gelelim servis işine
    yorumları pek okumadım yeni araç ile ilgileniyodum siteye pek giremedim bu aralar

Benim şuan kullanıyorum
    vw volt 2004 model
    Birazda tanıdık vasıtasıyla şuan 3 tane okul çekiyorum cumartesi pazarım yok çok güzelde gelirim var.
    kredimde 2-3 ay kaldı..

Geçen gün sıfır crafter aldık,
    fiat ducato citroen bu tür araçlara iş bulma imkanı daha zor mercedes ve vw e göre.

Eğer açma araç yani dizayncıdan alırsan sıkıntılar çok yaşarsın
    -10 bin kmde balata yakan
    -Kısa sürede baskı yiyen
    -Merkezi bırakan
    araçlar çok
    Bide diğer orjinal araca göre ağır oluyor araca daha çok yük biniyor ve sıkıntı oluyor sadece görseli iyi aslında bence oda pek iyi değil doldurabildikleri kadar reklamı dolduruyolar led ışıklarla

Taşımacılar.com diye site var orda şirketler
    Nerden nereye ?
    saat kaçtan kaça ?
    kaç para istiyolar.
    Bu tür bilgiler var istersen oralarada bak

16+1 aracı B ehliyet kullanabiliyor.

Bana sorcak olursan eğer giriceksen bu işe sıfır alabiliyosan tabiki sıfır ama alamıyosanda vw veya mercedes 2.el bakmanı tavsiye ederim.

İŞ bulmak biraz şans biraz tanıdık olması gerekli.
    Crafter aldık sıfır km kapıda duruyo 2 gündür, güzel bir iş arıyoruz 1-2 tane geldi teklif beğenmediğimden gitmedim.
    Sonuçta kredi ödiyceksin o yüzden en az 2 iş yapman gerekiyor.
    Güzel sağlam firmalardan parayı alırsın,diğer mesela parayı aksatan firmadan mazota yüklenirsin içerde para kalma riski azalmış oluyor.
    Tabi zarar olur kâr olur orası ayrı şirketler biraz kalleş.
    OkuL veya Kolej olursa yanına fabrika ayarladıktan sonra zamanla güzel paralar kazanılabilir.
    Yakın sayılırız eğer alırsanız elimden bi yardım gelirse yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim ya zaten tekrar mercedese döndü durum kararsızlık kötü şey hakikaten. Fiyatı tuzlu da olsa iş bulması kolay en azından. dediğin gibi kolej + personel iyi olacaktır hafta sonlarına da düğünüydü gezisiydi bişeyler bulursak ne ala..

Bahsettiğin siteye baktım bi kaç defa orada iş olanakları bol gerçekten. Ama kar bırakacak iş ayıklamak lazım..

Eyvallah kardeşim görüşürüz zaten tp den de tanışık çıktık sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen haberleşiriz.
    Şuan okul sezonu değil bende iş bulmakta biraz zorlanıyom iyi bi iş lazım krediyi ödemek için

sefaköyden b. düzüne,
    B. düzündende floryaya mesela 4 tek uyuyordu öle bakarken görmüştüm mesela çok boşunda olmuyo aslında eve gitceksen metrobüs ile gidersin
    Uydurulur bence ama ilk başta zorluk çekebilirsin çekebiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda almak mantıksız mı olur peki ? sezon başını mı beklemeli ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende araştırmalarını yap, alınca işsizde kalabilirsin çok iyi bir başlangıçta yapabilirsin yani
    Hele ki kredi ile alıcağın için ona senin karar vermen lazım
    Ben girdim riske aldım 1 haftaya gene yazarım güzel iş bulup bulamadığımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardeşim sağolasın.. Allah işini rast getirsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)