Duhan bey nezaman gideceksiniz yarın esenler terminalinden alabilirseniz 19:00 otobüsüne kandil simiti veriyim
Printable View
Duhan bu sabah cikti yola. Dusunmen yeter sagolasin o kadarda onemli degil.
Nedemek abi şuan fazlaca var elimde başka gelen olursa oraya onunlada gönderebilirim
Sagolasin o zamana kadar ben zaten gelirim TR ye :)
konuya bak, duygulandım yemin ederim :)
Forum'un güzelliği işte abi...
Roll,drag,araba,yarış herşey boş bu konunun yanında vallahi tebrik ettim abi :)
Az önce kargodan geldi. Tekrardan çok teşekkürler turbo&quattro ve Durango :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/844/z9gj.jpg
Hayırlı olsun.
Kullanımdan sonraki izlenemlerini aktarırsan, bu durumdan şikayetçi olanlara da yardımcı olabilirsiniz.
Baştan sona okudum. Allah evlatlarınızı kendine hayırlı kul,sizlere de hayırlı evlat etsin. Hepinizden Allah razı olsun,müthiş bişey yaw :) dedikleri gibi para konusu,kem küm vs en ufak bişey yok. :)
Tekrardan gecmis olsun umarimise yarar.
buarada merak edenler için. bizim ufaklık gaz çıkarma konusunda launch yapan k20 gibi oldu :D
işe yaradı :) buarada yardımcı olan arkadaslara tekrardan çok tesekkurler...
Sevindim ise yaradigina :)
Kelimeler kifayetsiz kaldı ne diyeceğimi bilemedim ya gerçekten adamsınız be
Aslinda soyle yaptim boyle yaptim demekten nefret ediyorum iyilik yap denize at diye dusundugum icin . Adini bile bilmedigim biri cocugu icin birsey istiyor hic dusunmeden -15 derecede cikip dukkan dukkan gezip buluyorum . Tr ye getirebilecek arkadasa verebilmek icin isimin gucumun arasinda toplamda 160km araba kullaniyorum ve TR ye size ulasimini sagliyorum hicbir maddi beklenti icinde olmadan ( farkindaysaniz size bir tane bile pm atmadim ne odeme ile ilgili nede baska birsey ile ilgili ) Bugun 18 gun oldu belkide daha fazla. 4-5 gun once atilan pm e yarin halledecegim diyorsunuz ortada birsey yok. Bugun atilan mesaja cocugum hasta onunla ilgileniyorum bugun halledecegim diyorsunuz ama hala birsey yok . Cocugunuza cok cok gecmis olsun ama 18 gundur hicmi firsatiniz olmadi ilgilenmeye ? Maddi durumunuz olmayabilir hic sorun degil minik kardesimize bir nevi hediyemiz olsun ama ha bugun ha yarin diye diye oyalamaya calismaniz can sikmaktan baska birsey degil .
4-5 gun once ( tam tarihten emin degilim ) atilan pm .
http://i1214.photobucket.com/albums/...ps9a471ee0.png
Buda bugun atilan mesaj
http://i1214.photobucket.com/albums/...psa4b56ac9.jpg
Ben cok yogunum hicbir sey ile ilgilenecek vaktim yok. Durango Duhan da gece gunduz ucuyor onunda ilgilenecek vakti yok . Tabiri caizse sizlerin bizim pesimizde kosmasi gerekirken bizim sizlerin pesinde kosmamiz biraz sacma gibi.
Lutfen bana soyle oldu boyle oldularla gelmeyin, pm atmayin cevap vermeyecegim. Yaklasik 3 haftalik bir zamandan bahseiyoruz 1-2 gun degil .
Bu konu ile birlikte bilgilendireyim herkesi. Ucreti karsiliginda olsa bile ki kimseden kurus almiyorum bana artik pm atmayin sunu bunu gonderirmisin diye. Bu olay ne ilk ne de son . Artik kimsenin kisisel seyleri ile ugrasacak vaktim ve enerjim yok.
Yusuf U.
Yapılan iyiliği ihmal etmek pek hoş olmamış. Bugün ilgilenmiştir umarım. :)
buarada benim açtığım konuya yazılınca yanlış anlaşılmaması adına bende ek açıklama ihtiyacı hisettim. Yusufun bahsettiği durumun benimle alakası yoktur. Problem sadece ErT_ThM nickli üye ile ilgilidir. Yusufla aramızda sıkıntı yok ben anında ödemelerimi yaptım. Buarada Yusuf tekrardan teşekkürler yardımların için.
insani iyilik yapmaktan sogutuyor boyle seyler...ben bilirim ama bu ikilinin kalbi buyuktur, alikoymaz onlari birilerine yardim etmekten boyle sorumsuz insanlar...