Konuyu sonuna kadar okurken vay be helal olsun adamlara dedim sonunda biraz üzüldüm ama iyi insanların var olması sevindirici.
Bu arada bizde Colinox kullanıyoruz, memnunuz K20 Launch active :)
Printable View
Konuyu sonuna kadar okurken vay be helal olsun adamlara dedim sonunda biraz üzüldüm ama iyi insanların var olması sevindirici.
Bu arada bizde Colinox kullanıyoruz, memnunuz K20 Launch active :)
İnsanların özellikle de çocukları gibi hassas bir konuda yardımını esirgemeyen @turbo&quattro Yusuf 'a buradan bende teşekkür ederim ve getirip götüren diğer arkadaşada , ama bunu suistimal eden etmeye çalışan ve çalışacak olanları da kınıyorum.
Bu arada benim kızda 10 aylık oldu arada yediklerine bağlı olarak gaz sancısı yaşıyoruz şükür bizimki metsil damla ile atlatıyor çabucak .
adın cıkcagna canın cıksın demişlerde kime demişler. adam kalkmıs nerelere gitmiş üsenmemiş almıs sen iki tusa basıp yatırmaya üsen zaman bulama.tuvalette telefonundan bile yollarsn..
edit: Adam diye bıraz ağır oldu galiba sayın t&q Yusuf'tu galiba :o :)
adamın karekökü yusuf :P böyle 10 tanede totoşluk yapan çıksada yardım etmekten vazgeçmez :D
geçmiştede aynı haltı yiyenler çıktı gene yardım ediyor gene yardım ediyor. suistimalcilere gerçekten çok kızıyorum. en sonunda ne haliniz varsa görün dicek yardım edenimiz kalmıcak. yapmayın ayıptır.
http://www.techturkey.com/forum/elek...p28-beyin.html
valla ben dayanamadım sayfasına yazdım hem belki ürünü almak ısteyenleri oyalar herkes bılsın nasıl birisi oldugunu.
İlgi ve alakanıza, yardımlarınıza kendim adına teşekkürler arkadaşlar...
hakikaten çok yoğunmuş buarada
http://www.techturkey.com/forum/sear...rchid=23242027
Saat 3.30 a geliyor yatiyorum ben. Gun icerisinde o arkadas yazarsa ve konu kilitlenir yada silinirse lutfen birisi screenshot alip bana pm atsin cok merak ediyorum ne yazacak.
Ayıp günah yaa.. bari böyle bi konuda suistimal etmeyin.
adamsın yusuf
Yusuf hoca ben konunun üstünü okumadan yazmıştım. Senin adamlığını ,yardımseverliğini , sabahın 4ünde bana direksiyon bulmak için babanı aramanı bilirim. Gerisi xtiret. Biz seni biliyoruz.
İnsan hakikaten parası olmasa, şahsen benim böyle bir durumum olsa, bana böyle güzellik yapan bir insana çekinmeden şuan paramın olmadığını söyleyebilirim, adam zaten anlayışlı birisi.
Bunu da yapmıyorsa üstüne bir de hala forumda geziniyorsa bu art niyettir aga.
konu para değil, iyilik yapan adamın çeşitli bahanelerle sallanması.. hak yemek ne kadar kolay, cidden anlamıyorum insanları..
aslında en güzeli anlamaya çalışmamak, çünkü her seferinde iyilik yap denize at mevzusu dönüyor,
böyle insanları görünce yaşamın güzelliklerini de fark ediyoruz, geçen de biri bana park halinde vurmuş, numarasını bırakmış, arabaya vurduğuna üzüldüm fakat adamın yaptığı şey beni mutlu etti, böyle insanların hala yaşıyor olması cok güzel
biz insan oglu olarak nasil bir turuzki herseyi gectim evladimiz canimiz kanimiz icin olan birine yardim ettigi halde o kisiye hayinlik yapabiliyoruz yazik.....
Aslan gibi adamlarin nesli tukeniyor ama hala vurmaya devam ediyoruz...
Kankacım sen elinden geleni yapmışsın belki ihtiyacı olan arkadaşında durumu yoktur.
Bi şekilde ödeyememiş yada sallamış bilemiyoruz artık.
Adamm yaaa gelde sucuk yedireyim sana :))