Crv jantıda olabilir
450 liraya ilan vardı satılmadı sanırım..
Connecting site...
[QUOTE=ekuzdere;7272959]Kesinlikle bunlardan birisi olmalı bence
teşekkürler
yeni kasa jantı bende düşündüm hatta adanada buldum forumdan bir kardeşimiz gitti baktı resimlerini gönderdi saolsun ama sahibi ile anlaşamadık..
birde 17 takacaksan hiç dokunma üzerindekiler kalsın diyorlar oyüzden kafam karışık ama kesinlikle gönlümde ilk sırada yeni kasa jantları var
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
hatta az önce sahibi ile konuştum detaylı resimlerini gönderecek belki haftasonu bir bursa yolu gözükür bana
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0542197/detay/
Abi bu aracı yakından canlı görsen ne demek istediğimi anlarsın resimde pek belli olmuyor
Dikkat edersen arkada çok tatlı bi kamber var abi önde 9 kurtarmaz muhtemelen
merterde yeni yapılan otoparkın üzerindeki göbekte yeni kasa beyaz civicte var te37 ama arkalar çok tatlı önler II IIIIHHH![]()
bakalım yeni kasa accord jantlarının resimleri gelecek bugün anlaşırsak alıcam onları..birazda basarım missss
LM Benden gelsin![]()
Emre biraz basmayla 18 19 jant güzel durmuyo oem tarz 17 biraz basıklık daha orjinal ve güzel görüntü veriyo 17 jantları al bence.
Speşıl ediyşın
![]()
kardeşim yık olmuş eline sağlık
zahmet olmazsa bu açıya yeni kasa accord jantı koyabilirmisin?
İşte basık olduğu için iyi basmıcaksan 17 jant koy 225 45 17 lastik al bursada birinde vogland yay vardı onlarıda alalım sana vogland güzel basıyodu ön tarafta boşluk kalmıyodu yanlış hatırlamıyosam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)