Form > Function
İçinde "Vinç" unutulan otel. Böylesi dünyada bir tek Ankara'da olur heralde...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
işişn abzürtlüğünün yanında bina sahibi şahsında ( osman hattat ) bu işe bir çözüm getirmemesi de çok değişik. o vincin bir metal ömrü olucaktır. paslanacak bağlantılarında sorun olacaktır. vincin altı komple mesken. vinç koptuğnda insan ölmeme şansı yok.
burası ankara. birçok saçmalık mevcut. gökçeğe oy verme hatasını yaptıran muhalefetlerdir asıl sorunlu. çünkü gökçeğin kapasitesi bu. bu kadar yapabiliyor.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Niye ankaralının başka şehirde huzursuz olduğunu ve bi an önce ankaraya döndüğünü anlamışsınızdır umarım.![]()
![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Ya o görme engelliler için olanları yurt dışında arkadaşlarıma gösterdim zeka özürlü kesin sizin belediyede çalışanlarınız dedi. Çocuk her beni gördügünde aklına geliyomuş onlar![]()
melih gökçek in iyi olduğu iki konu var kim ne derse desin güzel yol yapıyor birde park bahçe hobisi var.başkada bi boku yok.
oç yazısıda dendiği gibi aoç bende çok kez geçtim ve bir kere oç görmedim aylarca takılmaışmış bilmem neymiş gibi abartmalara gerek yok onu çeken bile eminim bir kere görmüştür..
yol tabelaları ve ışıklandırmalar şu anda hemen hemen komple yenilendiği için önlü arkalı görüntüler normal.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Face sayfasında Oç Alt geçidi hakkında şöyle bi yorum buldum sürünerek güldüm
''Bütün dünya'da bu gibi yapıları yapanlar, veya yaptıranlar, bu yapılara kendi isimlerini koyabiliyor. Normal bi durum''
Bedavadan yaşıyoruz burada, bugün de ölmedim anne![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Birde Keçiören Cumhuriyet Kule'miz var.144 metre yapıldıktan sonra durdurulan ve bir türlü ne yıkılabilen ne de yapılabilen. Nasıl bir şehirsin Ankara...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
neden hala bu başkanda ısrar ettiklerini anlamak çok da zor değil .. 3 dakika içinde herşey ortaya çıkıyor
25 Ekim 2003'te Ankara Kızılay'daki Referandum - YouTube
Armada karşısındaki ucube binayı da unutmayın, şimdi yıkılıyor. Ne amaçla yaptılar neden yıktılar.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
her büyük şehirde böyle küçük hatalar olabilir, ankara en yaşanılabilir 1. şehir seçilmiştir,,birde ankarada çogu şey çok ucuz..mesala istanbul çok pahalı,ankaranın skıntısı görüntü bozuklugudur ,daha düne kadar ulusta ailelerin genellikle alışveriş yaptıgı bir yerde kalenin altında genelev vardı yeni yıkıldı , yamaçlarda heryerde gecekondular var şuan,samsun yolundan ankaraya girişde hep gecekondu gelenler ankaranın heryeri böylemi diyorlar,gri renk bi havası var bu yerin, istanbula her gidişimde denizi görünce işte cennet diyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)