Hahahah herseyınle seviyorum seni Ankara =)
Hahahah herseyınle seviyorum seni Ankara =)
En Tehlikeli İnsanlar Büyük Makamlara Gelmiş Küçük İnsanlardır...
Bunlar buz dağının görünen kısımları daha neler neler var Şahincileri, E30'cuları saymıyorum bile![]()
bazı hatalar var doğru ama düzeltilmiş.resimlerin çoğu hikaye..oç yazısını hiç görmedim.günde 3*4 kez geçerim.ankarada bunlara gülen arkadaşlar acaba istanbulda ne yapıyorlar arabalarını nasıl park ediyorlar kaç saatte karşıya geçiyorlar(karşıya geçme süresi ankara-konya arasındaki süre) v.s v.s sadece denizi yok.olsa ne olur olmasa ne...
RACE WERKS
Kimsenin dikkatini çektimi bilmiyorum. Konya yolu üzerinde Ankamall tarafndan Aştiye doğru gelirken bi havalandırma çatısı açmışlar.En sol şeritten geçerken sanki az daha beton duvara yanaşsam arbayı oraya sürtecekmişim gibi geliyor
Ayrıca yol ortasına peşpeşe ve çapraz konumlandırılmış, kıvrak direksiyon hareketi yapsan da düşmeden kurtaramacağın rögar kapaklarını aradı gözlerim fotolarda![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
kentsel hatlar olsun yav en büyük derdimiz.. Hayır mı gardaş? repliği mesela daha büyük bug
Protokol yolundan Çubuk istikametine doğru ayrıldıktan sonra Yanlış hatırlamıyorsam 157 tane logar kapağı vardı. Okulda ki hocalardan biri saymış zamanında![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
İstanbul şöförü ankarada katil olur diyorlar bu kadar kasapmı ankara sürücüleri mesela tali yolda ana yola çkıp en sol şeride atlamalar veya oto yolda arabadan inip oyun havasında oynamalar varmı.
Yola asfalt yapılırken camaro çekilseyeymiş keşke![]()
yıllardır burdayım diyor![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Klip bile çekerler![]()
![]()
Link: Armağan Arslan Burası Yavrum Ankara-Hastasıyız Dede - YouTube
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Hacettepe-Beytepe kampusunun ordaki metro acilsin diye dua ediyorum.
Hadi ben kampuste kaliyorum sikinti yok cok fazla cikmiyorum disariya, haftada 3-4 kez falan ama yine de daha yeterli sabira ulasamadim Ankara'da 3. senem olmasina ragmen...
Evinden gelen arkadaslarima yazik gunah valla...
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
arabadan inip oyun havası bi ara çevre yolunda popülerdi diye hatırlıyorum onun dışında şehiriçinde hiç rastlamadım.bakınız örnek
Tali yoldan ana yola çıkma en sol şeride atlama o kadar çok ki artık ankara trafiği için normal diyebilirim.bugün istanbul yolunda yenimahalle dönüşünü geçtikten sonra en sağ şeritte 50 civarı bi hızla giderken arkadan sellektör yedim ya daha da gam yemem.ama olsun biz seni herşeyinle seviyoruz angara![]()
///MPower
valla benim farkettiğim istanbul akıyo resmen.. ankara söförü 70 yaşında sanırsın hepsi.. uyuz uyuz gider şeridi boşaltmaz.. aynen yola çıkıcaksa en sola çıkar 50yle.. sinirlensen bişey desen buranın hız limiti 50 zaten der..
istanbula girince izmitten sonra adamı dövüyolar resmen selektörle ki 160 la falan giderken selektör yiyosun.. şerit değiştirmek çok seri ve sert.. ama herkes alışkın olduğu için kimse korna çalmıyo sana.. burda aranda 5 metre boşluk olsun önüne kırmış muamelesi yapıyo insanlar.. istanbulda istersen 5cm olsun aranda o boşluğa girdin mi girdin yol senindir.. hak verilmez alınır..
Burada da sol şerit orta şerit yavaş akar en sağ şerit boştur genelde![]()
istanbulda birşey dikkatimi çekti,polis yok polisin olmadıgı yerlerdemi gezdim acaba bilmiyorum,birde trafikte 1günde 3 defa yol vermeme kavgası gördüm adam bıçagı aldıgı gibi fırlamıştı arabadan,trafik kaptı kaçtı olayı gibi,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)