araba artık lüks oldu bu açık ve net devlet diyoki parası olan biner kardeşim
araba artık lüks oldu bu açık ve net devlet diyoki parası olan biner kardeşim
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
vw konfiüre sayfasında dolu dolu bir polo yapıyım dedim yapmaz olaydım 1.6 tdi manuel cam tavan jant teknoloji paket filan filan full araba 58.750 yazdı dedim ne diyosun sen ya arkadaşın kuzeni mk7 golf tdi dsg highline aldı 92.000 tl bırakmış doğuşa görüşmeyi kestim![]()
![]()
![]()
Valla bu ötv öpeee öpeee düşecek başka çaresi yok, hele şu kredi işi bi işleme girsin.. o zaman bak nasıl bastıracak üreticiler.. 90 liraya golf nedir ya.. 46 47 liraya punto nedir?
Tango-1 never dies.
2012 kasımında a6 aldık sline tdi 68.000 euro sıfır şimdi 2.eli 70-75.000 euro![]()
Sıfır corsa artıyor 34 binden 38 bin oluyor. 34 bine sifir almış olan 34 bine satıyor. 2010 modeli 25 bin lirayken 27-28 istenmeye başlıyor. Tabi bunlar kademeli ve sırayla oluyor. Sonra 12-13 bine Corsa C bakan adam eli yüzü duzgun olanini 14-15'in altına bulamıyor. Kabaca yazdım, ufak tefek hatalar olabilir ama durum bu.
almayın satmayın ekonomiye can vermeyin sonra üreticler bizim yerimize baskı yapar ötv düşürür devlet
çok ii oldu çokta güzel oldu2 3 ay evel e forester aldım şimdi bakıorum fiyatlara kmsi bnden çoook yukarlarda olanlar aldığım fiyatın 4000 5000 üzerinde fiyat sölüyolar
çok sevdim bu işi
şaka biyana sokaam böle devlet politikasına
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bugün bloombergde konusu geçdi üreticilerde çok rahatsızmış bu ötv lerden.. eğer üreticiler baskı yaparsa hükümet ötv leri geri çekebilir..
bir yandanda bakıyorsun millet deli gibi sıfır siparişi vermeye devam ediyor hatta bazı araçlarda kuyruk sıra var.. buda ayrı paradox..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Değişen hiç bişii olmaz devlette ötv falan düşürmez askeri ücretle geçinip daha doğrusu geçinemeyip genede baştakilere laf söyletmeyen bir milletiz. biz çünkü
o diiilde 53 bine punto nedir abi yaa ( :
ayrıca vw den araç almak için aylarca bekliyen insanlar var
Devlet niye otv dusursunku yukarda bir arkadas demis parasi olan biner diye arac lux oldu falan.ee demekki baya bi milyonlarin parasi var.ustelikte dediginiz gibi ellerindede arac yok daha ne olsun.ekmek gibi satiyor adamlar arabalari.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)