Maşallah Ben ZZ yi çok beğendim
Beklediğimden çok çok daha hızlı
Allah yolunu açık etsin daha çok gideri var çok can yakar
Maşallah Ben ZZ yi çok beğendim
Beklediğimden çok çok daha hızlı
Allah yolunu açık etsin daha çok gideri var çok can yakar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Dun gecde olsa haber geldı bana cıktım gece yarısı gelmek ıcın otoban uzerınde katılcaktım sızede Hılmıyle konustum daha takılıyoruz burda buraya gel dedı oda bana uymadı sehır ıcıne gırmek falan neyse garaja dondum tekrar. Bugun ıcın organıze olunursa haber verın banada. Gercek 280hp. Fn2 gelırım
TeamPASAOGLU
Aksilik olmazsa haftaya yine bulusup yine muhbabbetimizi eder sonrasinda denerizgun keyifli gecince tekrarini yapmadan olmaz
![]()
Kanka mahada 280 290 li rakam almissin diye duydum. BK zamani ben 260.7 aldigimda sen 258 mi ne almistin yanlis hatirlamiyosam piston egzantrik emme kelebekli full setupla. K24 mu yaptin ortalama 25 hp almissin kanka merak ettim. Herhalde 2 litre setupi degistirerek almadin okadar hp yi benim aklim karisti
Enjektor yakit ve kapak ile eski pasaoglu kapak + egzantrik+ enjektorlu setup ustune 25 27 hp nerdeyse hmm. Dyno varmi yaw metak ettim egriyi torku, masallah cok ciddi guc valla.![]()
valla 20-25 hp yi hatri sayilir bi basinc acmadan alamayiz asiribeslemede tebrikler ama bs yakitsiz iddali denemeye ciktgni hatrrlamiyorm ozaman tekrar dedgm gibi
enhizli typer fn2-ep3 olarak bs dir...
abi df-jr setuplarinda en ust noktalarda yakitla 257(dynomcs) uzeri cikan olmamisti yanlis hatrlamiyosam dimi knka sen daha iyi bilirsn
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-