13. bölüm efsaneydi :D
Printable View
13. bölüm efsaneydi :D
Merak ettim diziyi 13.bölüm nerden seyrediliyor araba sahnesinde amk salağı dediği yer sansürlü tvyo da
13.Bölüm tvyo'da mevcut zaten bipsizi yüksek ihtimalle yarın düşer :)
edit: düşmüş bile hatta Kardeş Payı 13.Bölüm Bipsiz
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152237844656884
05:10 olay bitmiştir :D
Final Fight :)
OOO işte budur şimdi seyredilir sararsa bütüm bölümleri geriye doğru seyrederim :) sabaha çok var daha
Ulan o nasıl bölüm sonudur ya. :/
koyun sayma sahnesi efsaneydi :)
bu 13.bölüm iyiydi performans efor gerçekten çok güzeldi sonunda üzdü ama bir sonraki bölümde süpriz olabilir.. tek şu yozgat olayını çözemedim :) nedir şu yozgat takıntısı anlayamadım.. adam yozgart çıkardı koptum zaten. :)
Dün en iyi bölümlerinden biriydi bence hem üzdü hem güldürdü . Umarım haftaya bi süpriz falan yaparlar
İşler güçler 13lük olarak yazılıyordu ve bu projede sanırım böyle o yüzden bu bölüm daha ekşınlıydı.
bu bölüm yıktı beni resmen işetti altıma bir daha izlicem bugun
Kızın teki twitterdan yozgat belediye sf sina -yozgat nere amk- yazmisti. Belediye de cvp olarak koordinat paylasip fena ayar vermisti.
Tam detay altta, cok iyiydi sahne bu arada :hahaha:
Yozgat Belediyesi'nden Twitter'ı sallayan tweet - Hürriyet TEKNOLOJİ
yok o tweetle alakalı değil, bu adamlar hep takık yozgata :)
Yozgatlıdır biri ondan yürümüşlerdir , yönetmen Sivaslı mesela ondan sivasdan yürüyorlar :)
genelde bir anadolu etrafında geziniyorlar çalgı çengi ankara düğün dernek sivas işler güçlerde çok tokat yozgat sivas ankara falan reklamı yapılmıştı..
Tahsin ölmedi gibime geliyo ya Ali işi hep geciktiriyo sanki var işin içinde bir iş
Edit : vazgeçtim ölmüş de olabilir ha . Acaip kararsız kaldım şimdi
Bu bölüm güldürmedi :(