İnceden acıtıyor be
Printable View
İnceden acıtıyor be
Fenaaa harbiden, duygulari cok guzel islemisler...
zoran erceg olacak gamsız ve hakemler yüzünden gecemiz zehir oldu , 5 dk. açalım gülelim dedik , ondada ağlatacaklar bizi nerdeyse bee.
fena vurdu be
Bu nasıl bölümdür ya?
çok fena aşırı uzatmışlar sahneleri gereksiz bence... duygusallık yapalım derken acıtasyona çevirmişler.. bu kadar arabesk olması bence yersiz anlamsız olmuş..
sezonu bitirelim diyemi böyle uzatmışlar anlamadım..
sanırım annemiz hamile haberi geliyor :)
ağlatcaklar pezolar
Insafsızlar bugün ağlama moduna sokmaya and içmiş gibi bölüm koymuşlar önümüze. Haftaya da böyle uzaya uzaya gider aynı şeyler. Sonra zaten Hamiyet in durumu karambolde sezon finali yaparlar
Geldi hamile haberi :D
Bebek kız olacak ismini de Almeida dan esinlenip Almeda koyacaklar , kesin bilgi yayalım :)
Evet dediğim gibi annemiz hamile haberi çıktı :)
Bende özellikle damar yaptıklarını düşünüyorum.
Ince esprilerimiz kadar duygusalda da iyiyizdir gibi...
Fragman geldi şimdi haftaya gülmeceye devam ;)
Damar yapsınlarda baya baya bir kasmışlar damarıda aşmış artık acıtasyonda dibe vurmuşlar :) eski arabesk türk filmlerine dönmüş arkadan bir emrah durr diye biri bağırıcak sandım :) gereksizdi bence dizinin mantalitesi açısından..
Belki baba rolündeki oyuncu ile anlaşamadılar diziden ayrılma kararı aldı böyle bir şey yapmışda olabilirler..
Çok guzeldi bölüm. Hilminin babasını anlatması ve alinin coştuğu sahnede bende ağlamadım desem yalandır.
kötü yakalandık, spoyler yedik burdan:),, ama netten izleme için sövesim geldi. bu nedir yaa, tv de reklam vermezler 60 dk boyunca netten 10 dk bir reklam sövdürdüler.
Her bölümünü youtube sansürsüz izliyordum bunu izlememe gerek yok :D Ağlatacaklar dı az kalsın sonu iyi bitti ama
ağzıma sıçtılar az önce izledim yutkunamadım , nefesim kesildi , kaskatı kesildim ev ahaliside içerde halden hale girdim ne oldu buna diye baksa babam bişiy dese salya sümük giderdi ,
de Mahallenin medar-ı iftihar'ı Hamiyet derken neyi kastettiler :D