yemin ediyom ağladım dün izlerken bi ara bakmadım gülerken ölcem diye :D
Printable View
yemin ediyom ağladım dün izlerken bi ara bakmadım gülerken ölcem diye :D
hahahahah çok iyidi ya klasik stresili perşembe akşamlarına neşe getirdi
Ben beğendim çok başarılı buldum.. espriler göndermeler çok başarılı..
bilhassa büşra pekinin olduğu sahne ve ufaklık kıvırcık saçlı çocuk nerden bulmuşlar bilmiyorum ama çocuk tam karakter yapıyor çok başarılı.. Benzinlikdeki pompacıda tam karakter yapıyor hani şu dini soru soran :D fitne yapıyorum hocam :D
Bu ara oyuncular dizileri çok renklendiriyor neşe keyif katıyor..
Ali ihsan varol'da görmek güzel oldu ordada inceden işler güçler ve kelime oyunu programına ince göndermeler yapdılar..
Ayşe kökçü gibi çok başarılı yıllarını oyunculuğa vermiş her projesi uzun yıllar süren ayağı uğurlu bir sanatçıda var..
işler güçlerden farklı bir proje bence ne daha iyi ne daha kötü. hiç olmassa bir konusu var ilerleyişi var sabit işler güçler belirsizdi sabit bir konusu yokdu doğaçlama gerçek hayatlarına senkron bir şekilde çekiliyordu :)
Ben beğendim şahsen fazla düşüş yokdu genelde hep yüksek ayarındaydı .. ana kadroya zaten laf edemem on numaralar..
birde dikkat ettinizmi bilmiyorum arka fonda konuşan bir kadın sesi var.. onunda numarası sanırım ilerleyen bölümlerde çıkıcak ortaya.. :)
Tuvalet sahnesinde koltuktan düştüm izlerken. Güzel olacağa benziyo. Umarım devam edebilirler bu şekilde.
Ben çok beğendim.
Tuvalet sahnesi muhteşemdi.
Çok çok iyi bölümdü ya hele dövülen çırak ettehiyyatü okuyup milletin elini sıkıyor diye anlattı atladım koltuktan aşagı gülmekten :D
Çok beğendim ben de, perşem günü seçme nedenleri bence "biz de diğerleri kadar seyirci alırız" iddasıdır. Ki haklılar da, fazlasıyla hak ediyorlar bence.
Son zamanlarda çıkan en iyi ikililer bence Ahmet Kural ile Murat Cemcir. Umarım hep bu ve benzeri programlarla devam ederler. Tabi sinema filmlıerinini unutmamak lazım :D
Başarılı :)
sansürsüzünü verdiler sanırım, facede gördüm,
dizi hakikaten güzel, işler güçler tadında, espriler kaliteliydi, en azından haftada 1 gün olsada kaliteli birşeyler izleyeceğiz şükür.
Dizinin ek eksiği salih abi :D
ileriye doğru inşallah onu da dağil ederler hatta diğer kardeş o olsaydi cok daha iyi olurdu cidden ağlardik gülerken o zaman
Ali ihsan varol un olduğu sahne çok iyiydi :D
Devam ederse işler güçleri aratmaz. Seda bakan ı tekrar kaliteli yapımda görmek iyi oldu tabi :)
bi isim koydunuz mu yoksa bi kahramanlık yapmasını mı bekliyorsunuz
hahahahahaaa:D:D:D
90larda geçiyo gibi havası var :D
Tuvalet sahnesinde; ablacım siz burda resmen tetris oynamışsınız hahahahahahah
2 tur daha uzun cubuk gelmezse GAME OVER :D
ilerleyen bölümlerde daha da güzel olacak bence işler güçler gibi karakterler oturdukça güzelleşecek :)
bencede salih abi de girerse kadroya süper olur
ilk başlarda cok fazla görsel efekti sık sık kullanmıslar gözüm yoruldu, sonra Allah'tan hafifletmişler yoksa bidaha izlemicektim :(