Arkadaş o kadar boş günler varken niye bugün? Vadi var, komedi dükkanı var. İnternetten izlicem artık.
Printable View
Arkadaş o kadar boş günler varken niye bugün? Vadi var, komedi dükkanı var. İnternetten izlicem artık.
İkinci bölümüyle birlikte fırtınılar yaratacağına inandığım dizi.
İlk bölümü bile mükemmel kalitedeydi bence.Zaten ekibin mizahı belli ve çok büyük kitleye hitap edebiliyorlar.Yolları açık olur umarım doya doya izleriz.
Tek sevmediğim yanı Arkadaşım Hoşgeldin le aynı gun aynı saat olmasıydı onuda çözdüm çok sansurlenen yeri olduğundan bundan sonra tv den Arkadaşım Hoşgeldini izlerim ertesi gün sansürsüz olarak netten Kardeş Payını izlerim. En mantıklısı bu :D
sansürsüz izlediğiniz linkleri paylaşın lütfen:)
Gerçekten çok güzeldi... Bu adamlar faazla iyi.
Adamlar bu işi biliyor bukadar basit dün yine yeni bir şaheser koydular ortaya :) ikisinin beraber karşıdaki x kişiyle hızlı ve seri dalga geçmelerine bayılıyorum ya izlemeye doyamadık dün.
Ertesi gün internetten sansürsüz izlemek daha mantıklı :D Yakına işler güçlerle aynı seviyeye geleceğine inanıyorum.
Yaşasın Tivibu tekrar izle :) Giriş güzeldi devamı da güzel olur.
sansürsüz izlenecek link varmı :)
bende dün gecee belli bi yerine kadar izledim. İşler güçler kadar iyi değildi ama zamanla çok daha iyi olacak oturacaktır...
sosyla mesaja girmek istemem ama.
sevdiğimiz diziler böyle bol sansürlü olunca zoraki netten izlemeye yöneliyoruz ve diziler hoppp reyting kurbanı oluyor. az küfürlü yapsalarda tvden izlesek daha iyi olur gibi.
yoksa bende netten izliyom :D ama yapımcı senarist bunu düşünmeli bence şuanki reyting kavgasından etkilenmemek için.
Ertesi gun sansursuz olarak izlemek daha guzel pzts veya sali gunu koysalardi keske
Leyla ile mecnundan sonra televizyonu acma sebebim olucak :)
iyi başlangıç yaptı program raitingi 8,35
Dün son yarım saatine denk geldim baya iyiydi hatta Sadi Celil Cengiz'in çıkması daha güzel olmuş 3. bir bayan karakter çok daha güzel olmuş :) Dizideki ufaklıklarda başarılı :D
Seda Bakan süper oturmuş diziye :D market sahnesi hala gözümde :)))
Çok hoşuma gitti valla böyle devam ederlerse işler güçler gibi on numara bi hal alır :)
kaçıncı denemeden sonra anlayacaklar acaba bu formatın türkiye'de tutmadığını.
Üsküdar'a giderken'le başlayan bu furyanın sonu hep aynı oldu.
bizim millete aşk ihanet demogoji vs lazim
işler gücün 1 tık üstünde izlenesi
ahmet kural ve murat cemcir varsa gerisi önemli değil:icon_tup: