User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: araç kamerası kullananlar...

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

araç kamerası kullananlar...

arkadaşlar güvenlik açısından(araca vuran sürten vs vs) aracıma kamera sistemi almayı düşünüyorum, internette neredeyse binlerce sçenek var, araç kamerası kullanan arkadaşların bu ürünlerle ilgili bilgi ve tecrübesinden yararlansam çok iyi olacak... kim hangisini kullanıyor özelikleri vs vs vs gibi...

teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.ebay.com/itm/190750913082...84.m1423.l2648

örneğin şu ürün dikkatimi çekti, araçta gizli bir yere koyup öne ve arkaya iki minik kamera bağlamak mümkün... ön camda dev gibi vantuzlu kamera taşımak istemeyenler için birebir...
    ancak açıklamasında iki girişinen birinin video çektiği diğerin ise sadece fotoğraf çektiği yazıyor...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim arabaya iki tane aldım öne ve arkaya takıcam ebaydan aldım.. arkadakini ayrıca blind spot olarakda kullanmayı düşünüyorum.. onun konusunu açmışdım ordan bakabilirsin..

senin istediğin bu güvenlik olayına gelince şahsen mantıken güzel benimde aklıma gelmişdi ama işlevsel yanı tartışılır yiyiceği enerjide elektrikde cabası.. ben ip wirelesss security car cameralara bakmışdım onlara uzakdan erişimde yapıp arabanın içini görebiliyorsun.. ebayda var aratırsan bulursun..

gerçekden bir güvenlik istiyorsan ebayda gps security aparatları var içine bir tane konturlu hat alıyorsun o boxların çeşit çeşit özellikde olanları var arabayı çalıştırıp durdurandan tutda gps den kordinatlarını telefonuna mesaj oalrak atanlar var.. alarmla entegre olanlar var misal aracını biri zorluyor yada girdi alarm devreye girdiği an teline mesaj geliyor falan. ebayda var desininde vardı sanırsam bu tipde alarmları.. sahibindende satılıyor ama adamlar ebaydaki aynı malı 2-3 misli fiyat ekleyerek garantilerini vererek satıyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında benim güvenlikten kastım aracıma sürtüp vurup kaçanların(başıma çok sık geliyor bıktım artık) plakalarını tespit etmek....

enerji tüketme olayınada gelince, araştırdığım çoğu kamerada motion dtection(hareket algılama) özelliği var, araçta herhangibir titreşim yada cameranın önünde herhangibir cisim hareket atmaya başladığında otomatik olarak kayda başlıyor hareket bittikten belli bir saniye sonrada kaydı durduruyor, ayrıca bu tarz cameralar özeelikle araç için üretildiğinden genellikle normal bir oto alarm kadar enerji tüketiyor... hatta gps li modellerini bile buldum

3.0MP Wide Angle Car DVR Camcorder w/ 8-IR LED/TF Slot (2.0" TFT) - Worldwide Free Shipping - DX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada senin aldığın ürünün linki vs si varsa paylaşırmısn abi merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    var evet ebay zaten dehşet bir okyanus acaba şu varmı diyorsun aratıyorsun çıkıyor acaba böyle bir şey yapan olmuşmudur diyorsun aratıyorsun çıkıyor.. zaten ebaya girdinmi çıkdığında saatte bir bakıyorsun 4-5 saat geçmiş..

bu ilanda gösterdiklerinin hepsini ben bakdım ama bunların kötü yanı çok dikkat çekiyor yani tamam sana sürtücek arabayı çekerde bence hırsızıda çeker hırsız pahalı değerli bir şey sanar ben öyle düşündüğümden bu tip vantuzlu işlere bulaşmak istemedim.

ama sana şunuda önerebilirim valeo nun beep&park keeper sistemi var aslında tamda istediğin gibi arabana biri fazla yaklaşırsa arabanın öndeki ve arkadaki park sensörleri algılayıp ilk dörtlüleri yakıyor sonra dahada yaklaşırsa korna far dörtlü ne varsa yakıyor
    hatta onun kameraları visio versiyonuda var.. visio kameralı versiyonu hem şerit takip sistemi hemde senin dediğin gibi sanırım park sensörleri aktivite oldumu devreye giriyor kayıta..

onlarada bak derim.. ben bir ara beep&keeper düşündüm ama sonra vezgeçdim 250 tl ye türkiyede satılıyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    öne bundan aldım öne bunu takıcam kafası oynuyor elle ayarlanabiliyormuş gerçi ben beceremedim

360° CMOS Car Front Side Rear View Reverse Camera Universal Fit for All Model | eBay

arkayada bundan aldım

Brand New Car Backup Camera for BMW 3 5 Series x5 x6 Rear View Waterproof NTSC | eBay

sırf arkaya aldığımı türkyiede gg de 160 tl ye satıyorlar.. aslında arkaya aldığımı normal geri kamerası olarak kullanıcakdım ama youtbe da tesadüf gezinirken adamın teki geri kamerasını blind spot warning (kör nokta uyarı) sistemi olarak da yapmış kafamıza sokdu onu şimdi öylede yaptırıcam..

burda sohbetini yapdık..

http://www.techturkey.com/forum/muzi...-baglamak.html

öndeki kamerayıda sislere ve uzunlara bağlamayı düşünüyorum onlar devreye girdimi girsin..

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim konuyu takipteyim bende almak istiyorum ***** yol şartları valide de kullanıyor arabayı allah korusun ne olucagı belli olmaz bende alıcam fakat ben ses kayıdı istemiyorum nolur nolmaz bunu nasıl çözebiliriz yurtdısından getirtirsek ürünü eğer kafaımıza yatan bisi olursa bende alıcam listeye yazabilirsin benide

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hamurundan biraz dolu bir araç olsun yani fabrika çıkışı biraz eli yüzü düzgün dolulukda bir araç olsun ebaydaki sistemlerle inanın şu anda sıfır satılan full donanımlı bmw 5 mercedes e kasadaki donanımların hepsini aftermarket ürünler olarak aracınıza yapabilirsiniz aklınıza ne gelirse..

şerit takip sistemleri,kör noktası sistemleri,park sensörler,yağmur far sensörleri,gps sistemler,hud sistemleri,tmps sistemleri,rfid sistemler ( cebinize kart koyuyorsunuz arabaya yaklaşdınızmı kapılar kendinden açılıyor) yada cama kart okuyucu versiyonları var kart camın iç kısmındaki okuyucuya tutuyorsunuz açıyor falan.. daha neler neler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DM-600 Separate 5.0MP Wide Angle Lens Car DVR Video Recorder w/ 2-LED Night Vision / HDMI (2.4" LCD) - Free Shipping - DealExtreme

benimde bu ürün dikkatimi çekti... external camera ile aynı anda hem önü hem arkayı aynı anda kayıt altına alabiliyor, benim araçta zaten geri cam mevcut bir girişinide ona bağlarım diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ön ve arka kamerayı kayıt ediyorsa şahane external önede gizli bir kamera yerleştirsen dikkat çekmiycek çok güzel olur..
    ama ne zaman aktif olucağını nasıl anlıyıp algılıycak devamlı kameralar kayıtta olursa ona akü dayanmaz .

yoksa o kamerayı içeri koyarsan bu sefer o kamerayı çaldırmamak için aracı kapalı otoparka falan koyman gerekir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera herhangibir hareket algıladığında kayda otomatik başlıyor zaten, hatta G sensörlü olanları var bundada vardır muhtemelen satıcıya sormak lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o güzelmiş kamera arabayı korıycakda kamerayı kim korıycak çok dikkat çekmezmi aracın içinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o güzelmiş kamera arabayı korıycakda kamerayı kim korıycak çok dikkat çekmezmi aracın içinde
    evet o konuda haklısın abi bi ayar çekecez artık

arka bagaj camlarında film var içi çok net görünmüyor asıl kamerayı arkaya koyarım ufaklığıda öne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Demek istediğim şöyle bir şeydi

Portable Security Surveillance 2CH Mini Car Vehicle CCTV DVR Video Recorder | eBay

bu sadece modül mesela aracındaki ön ve arka external kameraları kayıt yapıyor.. özellik kısmında Recording Starting manner: alarm in, motion detection hareket sensörüne görede kayıt yapıyormuş güzel.. aracın içine ekstra bir kamera koymanada gerek yok arka tampondaki kamerana bağlasan ve öne external gizli bir kamera koysan ona bağlasan tamamdır işde bu örnek daha gelişmişleride vardır kesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tam böyle bişey arıyordum

şimdi aklıma son bişey daha takılıyor, şimdi bu sonradan takılan geri görüş vs vs kameraların kalitesi *****, yani sağdaki soldaki araçların plakalarını net göreceğimiz kadar kaliteli kayıt yapması lazım, gerçi aracıma çarpacak kadar yaklaşan aracı hertürlü alırda, ne bileyim hızlı hareket eden araçların plakasını kaydedemez igibme geliyor

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taktığın zaman haber verde hatıra pozu bırakalım
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kamera kayıt ederse o birazda kayıt edicek aletin kalitesinede bağlı 400p de kayıt etmek var 720p de kayıt etmek var 1080p hd kayıt etmek var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)